Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Όταν ο Μπόμπολας αγάπησε τους… «πρώην»

Όταν ο Μπόμπολας αγάπησε τους... «πρώην»

Μιλάμε για μία ιστορία έρωτα και πάθους με παρελθόν πολλών ετών. Το Έθνος, το Mega και όλα τα ΜΜΕ των «νταβατζήδων» έχουν μεγάλη αδυναμία στους… «πρώην» και δεν το κρύβουν. Όταν μιλάμε για «πρώην» εννοούμε όσους δηλώνουν πρώην Χρυσαυγίτες, δηλαδή τους διαγραμμένους, τους απολυμένους και τα κατά φαντασίαν μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου.

Άτομα παντελώς ανύπαρκτα στην πολιτική μας δράση που πάτησαν μία φορά το πόδι τους στα γραφεία μας για να ζητιανέψουν λεφτά, όπως ο ψευδομάρτυρας «Α», που τον υιοθέτησε ο Alpha του Κοντομηνά (καρφώθηκε όμως κατά λάθος από τον επίορκο εισαγγελέα Βουρλιώτη). Μέχρι την νέα σοδειά «πρώην χρυσαυγιτών» που προβάλλουν πρωί-μεσημέρι-βράδυ τα κανάλια της διαπλοκής ως μεσσίες. Πράγματι τα συγκεκριμένα πρόσωπα είναι μεσσίες για το Σύστημα. Έτυχε κάποια στιγμή να συμμετέχουν ως υποψήφιοι σε κάποιο ψηφοδέλτιό μας και εξαγόρασαν τον… «τίτλο του υποψηφίου» για να κερδίσουν λίγα λεπτά δημοσιότητας στα παρακμιακά τσοντοκάναλα και δύο αράδες στις καθεστωτικές φυλλάδες.

Φυσικά ένας πραγματικός Χρυσαυγίτης δεν θα έλεγε ποτέ ψέμματα και δεν θα συκοφαντούσε ανθρώπους που διώκονται άδικα και βρίσκονται παράνομα στην φυλακή, ακόμα και αν επρόκειτο για πολιτικούς του αντιπάλους. Οι 2-3 θλιβεροί τύποι που το τελευταίο διάστημα έγιναν πρώτο θέμα σε όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής αγαπήθηκαν ακόμα και από τον προδότη Σαμαρά, που σε πρόσφατη συνέντευξή του σχεδόν πανηγύριζε για τα καμώματά τους.

Δυστυχώς για τον Σαμαρά, τον Μπόμπολα και τα αγαπημένα παιδιά τους, τα ψέμματα και οι συκοφαντίες των «πρώην» δεν αγγίζουν τους έντιμους Έλληνες που στηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο. Οι υβριστές μας έγιναν διάσημοι ως τσιράκια της χούντας των νταβατζήδων που καταληστεύει την χώρα.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτη και λάμπει σαν διαμάντι παρά τους τόνους της λάσπης τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/otan-o-mpompolas-agaphse-tous…-prwhn#ixzz3EjXLayz6

Exit mobile version