Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιθανάτιος ρόγχος Χούντας Σαμαρά: Ανασχηματισμός ως απέλπιδα προσπάθεια καθυστέρησης της κατάρρευσης

Επιθανάτιος ρόγχος Χούντας Σαμαρά: Ανασχηματισμός ως απέλπιδα προσπάθεια καθυστέρησης της κατάρρευσης

Την στιγμή που ο πολιτικός χρόνος της Χούντας Σαμαρά τελειώνει, στα υπόγεια του Μαξίμου αναζητούν τρόπους καθυστέρησης του αναπόφευκτου, δηλαδή της ολικής κατάρρευσης.

Ένα από τα τυπικά και τελευταία τους τεχνάσματα, δεν είναι άλλο από τον ανασχηματισμό, ο οποίος βέβαια ουδόλως μπορεί να αλλάξει την μη αναστρέψιμη κάθετη πρώση των Σαμαροβενιζέλων.

Αφορμή είναι η αντικατάσταση του Δημήτρη Αβραμόπουλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο οποίος στα τέλη Οκτωβρίου αναλαμβάνει τα νέα του καθήκοντα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, στο στόχαστρο έχει μπει η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σοφία Βούλτεψη και οι αστοχίες που της χρεώνονται, ειδικά για τον τρόπο που χειρίστηκε την φίμωση της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα από την ΝΕΡΙΤ.

Ιδιαίτερο πρόβλημα υπάρχει όμως και με τον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο και τον υφυπουργό του, Γιώργο Ντόλιο, προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, λόγω της αποτυχίας της ενδοδημοτικής κινητικότητας. Δυσφορία υπάρχει και μετά την τελευταία του δήλωση στην οποία «άδειαζε» τον Κυριάκο Μητσοτάκη -εκλέγεται επίσης στη Β’ Αθηνών- και έπαιρνε το μέρος της Ρένας Δούρου στο θέμα της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δυσαρέσκεια υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου και για τον Νίκο Δένδια, ο οποίος δεν κατόρθωσε ακόμη να ολοκληρώσει το νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια ούτε να εμφυσήσει αναπτυξιακό αέρα στο κυβερνητικό έργο.

Αρνητικές είναι οι εντυπώσεις και από τον Γκίκα Χαρδούβελη, ο οποίος μάλλον την εικόνα ενός γκρίζου τεχνοκράτη αποπνέει παρά αυτή ενός υπουργού Οικονομικών που δίνει στίγμα μεταρρυθμίσεων. «Ο Στουρνάρας γινόταν αντιπαθής στον κόσμο, αλλά είχε πολιτικό στίγμα, εξωθούσε την κυβέρνηση σε μεταρρυθμίσεις, αφού δεν είχε πολιτικό κόστος. Ο Χαρδούβελης δεν εκπέμπει τίποτα, κανένα σήμα!» αναφέρει υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή, κρατώντας την ανωνυμία της.

Ο “Μπάμπης” Αθανασίου βέβαια και το περιβάλλον του μένουν μέχρι στιγμής ανέπαφοι, καθώς οφείλουν να ολοκληρώσουν – αν προλάβουν- το έργο τους με την πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.

Με λίγα λόγια στην μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο και ήδη έχουν παραδώσει τα χαρτοφυλάκια τους. Ο ανασχηματισμός και οποιοδήποτε άλλο φτηνό κόλπο δεν θα τους σώσει από την λαϊκή κατακραυγή, η οποία θα εκφραστεί σύντομα μέσα από τις εκλογές.

Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epithanatios-rogchos-chountas-samara-anaschhmatismos-ws-apelpida-prospathei#ixzz3EjvnzH5e

Exit mobile version