Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΝΔ χάνει άλλο ένα προπύργιο: ανεξάρτητος ο νέος Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου

Η ΝΔ χάνει άλλο ένα προπύργιο: ανεξάρτητος ο νέος Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου

Μόνο λόγους για να ανησυχούν έχουν πλέον οι επιτελείς της Νέας Δημοκρατίας, καθώς χάνουν με γεωμετρική πρόοδο τα στηρίγματά τους. Αυτή τη φορά ο κλάδος των φαρμακοποιών, παραδοσιακά προσκείμενος στο κόμμα της ΝΔ, εξέλεξε ως πρόεδρο ανεξάρτητο υποψήφιο.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα το ότι στο ΔΣ του συλλόγου οι φιλοκυβερνητικοί αποτελούν τη μειοψηφία, με τους ανεξάρτητους φαρμακοποιούς να καταλαμβάνουν τις περισσότερες θέσεις. Όσον αφορά το νέο πρόεδρο, έχει δηλώσει αρκετές φορές την αντίθεσή του στις κυβερνητικές πολιτικές και σύμφωνα με φήμες οι αντιδράσεις των στελεχών της ΝΔ,με πρώτο και καλύτερο τον Βορίδη, μόνο φόβο εκδηλώνουν.

Φυσικά, αν λάβει κανείς υπόψη τα ανοσιουργήματα της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στον φαρμακευτικό τομέα, με το ξεχείλωμα του ωραρίου και την απελευθέρωση των ΜΗΣΥΦΑ, μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε το εκλογικό αποτέλεσμα. Σκεπτόμενος μάλιστα κανείς και την αποδόμηση του συστήματος υγείας της χώρας, μόνο απογοητεύσεις και δυσαρέσκεια περιμένουν την κυβέρνηση στις επερχόμενες εκλογές και άλλων επαγγελματικών κλάδων, όπως των ιατρών, με τις εκλογές του ΙΣΑ να πλησιάζουν και τη Χρυσή Αυγή με τους Ιατρούς του Ελληνισμού να δίνουν φωνή σε όσους αντιστέκονται και αγωνίζονται για τα αναφαίρετα δικαιώματα ιατρών και ασθενών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-nd-chanei-allo-ena-propurgio-anejarthtos-o-neos-proedros-tou-panellhniou#ixzz3EmYT6JqI

Exit mobile version