Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κυκλοφορεί αύριο η εφημερίδα Χρυσή Αυγή, αρ. φύλλου 896

Κυκλοφορεί αύριο η εφημερίδα Χρυσή Αυγή, αρ. φύλλου 896

Το Σύστημα, οι επερχόμενες εκλογές και η Χρυσή Αυγή – άρθρο του Ηλία Κασιδιάρη

Ανάλυση της πολιτικής κατάστασης ένα χρόνο μετά το ξέσπασμα των παράνομων διώξεων

Την ώρα που γράφονται αυτές οι λέξεις κλείνει ένας ακριβώς χρόνος από την ημέρα που το Σύστημα κήρυξε ολοκληρωτικό πόλεμο στο Εθνικιστικό Κίνημα. Πάντοτε μας πολεμούσαν, όμως το τελευταίο έτος η πολεμική τους ξεπέρασε κάθε όριο. Μέσα στον πανικό τους αναγκάστηκαν να κραυγάσουν πως σε αυτή την χώρα δεν υπάρχει ούτε δημοκρατία, ούτε Σύνταγμα, παρά μόνο ένα διεφθαρμένο σύμπλεγμα πολιτικών και επιχειρηματιών που ελέγχεται από την διεθνή τοκογλυφία.

Αισθάνομαι σαν μην έχει περάσει ούτε μια μέρα από το πρωινό της 28ης Σεπτεμβρίου όταν με επισκέφθηκαν κατ’ οίκον αστυνομικές και εισαγγελικές αρχές για να με ενημερώσουν ότι… διευθύνω εγκληματική οργάνωση. Σε πρώτη φάση γλίτωσα «στο τσακ» την φυλάκιση (έπειτα όμως έπεσαν τα σχετικά τηλέφωνα και η συνέχεια είναι λίγο-πολύ γνωστή). Κατά τους μήνες που ακολούθησαν δώσαμε κυριολεκτικά μία μάχη επιβίωσης. Το Σύστημα θεωρούσε δεδομένο πως με τις παράνομες φυλακίσεις, τις διώξεις, τις δολοφονίες και την τρομοκρατία θα κατάφερνε να διαλύσει το κόμμα μας. Τελικώς συνέβη το ακριβώς αντίθετο. Ο πόλεμός τους μας συσπείρωσε και έδειξε σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ποια είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που αντιστέκεται πραγματικά στην διεφθαρμένη εξουσία.  Νδ, Σύριζα και όλα τα αποκόμματα της παρακμής και της απάτης ενώθηκαν στον πόλεμο κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Αποδείξαμε έτσι ότι τα εκλογικά τους δίπολα είναι παραμύθια για να ξεγελούν τους αδαείς και να δημιουργούν μία πλαστή εικόνα πολυφωνίας. Στην πράξη ανήκουν όλοι στο ίδιο διεφθαρμένο καθεστώς που μοναδικό του εχθρό έχει την Χρυσή Αυγή. 

Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο 1 Οκτωβρίου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kukloforei-aurio-h-efhmerida-chrush-augh-ar.-fullou-896#ixzz3Enssi5Iw

Exit mobile version