Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Για πολλοστή φορά οι ”κοινωνικοί αγωνιστές”, αριστερά παρακρατικά περιθωριοποιημένα αναρχικά στοιχεία έσπειραν τον τρόμο και την κοινωνική αναταραχή. Ο λόγος; Δεν είναι άλλος από την κλίση τους για επικράτηση της ανομίας, να μην εφαρμοστεί η πρόταση για το γκρέμισμα της αυθαίρετης συνοικίας, του καταυλισμού στο Χαλάνδρι. Τα σημεία που πρέπει να σταθούμε και αξίζει να σχολιάσουμε είναι δύο. Το πρώτο αφορά τα δύο μέτρα και δύο σταθμά στην απονομή δικαιοσύνης. Εάν λοιπόν, οι αναρχικοί ήταν Χρυσαυγήτες, όχι μόνο θα συλλαμβάνονταν και θα τους επιβαλλόταν ποινή αλλά και θα αποτελούσε αυτό το γεγονός ακόμη ένα στοιχείο για την …εγκληματική οργάνωση του κόμματος. Θα ακούγαμε στα τσοντοκάναλα, θα διαβάζαμε στις ρυπαροφυλλάδες: άλλο ένα στοιχείο φωτιά δένει την κατηγορία για εγκληματική οργάνωση. Τώρα βέβαια, οι εν λόγω κύριοι είναι αγωνιστές που συμπαραστέκονται στους καημένους Ρομά. Όσον αφορά το δεύτερο θεματικό κέντρο, θα ήθελα να αναφερθώ στο ήθος των ανθρώπων αυτών. Επειδή τυγχάνει να έχω ζήσει σε πόλη στην οποία κοντά υπήρχε ένας καταυλισμός, ειλικρινά αν έπρεπε να τους περιγράψω μια φράση, χωρίς δεύτερη σκέψη θα έλεγα είναι, ο φόβος και ο τρόμος. Καταρχάς αποτελούν μια συμμορία. Οποιαδήποτε αντιπαράθεση μπορεί να έχεις μαζί τους, χρησιμοποιούν ως μόνο μέσο την χρήση βίας ενώ κύριο χαρακτηριστικό είναι η συσπείρωσή τους, αφού επιτίθενται οργανωμένα και κατά ομάδες. Παράλληλα οι κατοικίες τους αποτελούν χωματερή με όλη την έννοια της λέξης. Να μην αναφερθώ σε κλοπές και διαρρήξεις, μιας και είναι ευρέως γνωστό πως στα μέρη κατοικίας τους ακμάζουν τέτοια φαινόμενα. Είναι και άλλα πολλά που μπορώ να επισημάνω αλλά δεν έχει νόημα αφού λίγο πολύ είναι γνωστά. Και επειδή μπορεί να κατηγορηθώ για ρατσισμό από κάποιον που θα το διαβάσει, θέλω να σας πω με απόλυτη σιγουριά, μιας και τους έχω ζήσει κατά κάποιον τρόπο, πως αυτοί οι άνθρωποι είναι που δεν επιθυμούν την ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο. Διαλέγουν να ζουν παρίες γιατί πολύ απλά είναι ρατσιστές εναντίον μας.

Τριαντάφυλλος

Η Χούντα του Μνημονίου σκοτώνει: Νεκρός Έλληνας φορολογούμενος που περίμενε στην ουρά να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ

Μπράβο στους συναγωνιστές της τοπικής της Τριπόλεως, όπου κατέθεσαν στεφάνι εις ένδειξιν τιμής των ηρώων της Αλώσεως της Τριπόλεως στο μνημείο Αρχιερέων και Προκρίτων στην Πλατεία Άρεως! Όμως φέτος η καθιερωμένη παρέλαση δεν έγινε όπως τις προηγούμενες χρονιές στην οδό Τάσου Σεχιώτη (οδός που περνά μπροστά από το δικαστικό μέγαρο στην είσοδο του οποίου υπάρχουν οι ανδριάντες των Αθανασίου Πολυζωΐδη και Γεωργίου Τερτσέτη, των δικαστών που ΔΕΝ υπέγραψαν την ποινή φυλάκισης του ΓΕΡΟΥ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ, ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ)! Γιατί όμως το έκαναν σε παράπλευρο δρόμο; Μήπως διότι οι “πολιτικοί μας άρχοντες και κυβερνώντες” όπως και οι “δικαστές”, που έχουν παρανόμως φυλακίσει τον Αρχηγό και πλείστους συναγωνιστές μας, δεν τολμούν να κοιτάξουν στα μάτια εκείνους τους ΑΝΔΡΕΣ οι οποίοι είχαν σθένος και δεν υπέγραψαν την καταδίκη του Κολοκοτρώνη;;; Η διότι όντας οι ίδιοι προσκυνημένοι φοβόντουσαν έστω και πλάτη να έχουν στην Πλατεία Άρεως τον ανδριάντα του Γέρου που βροντοφώναζε σ’ ολάκερη την Πελοπόννησο: ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ! Ζήτω η Αιωνία Ελλάδα!!! Ζήτω ο Αρχηγός!!! Ζήτω η Χρυσή Αυγή!!!!

Π. Θ.

ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΣΑΜΑΡΑΣ: Ο αρχισκευωρός ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας μας και έκανε πραγματικότητα το όραμα των μπολσεβίκων

Καλησπέρα Συναγωνιστές. Το όνομά μου είναι Δ Μ. και είμαι μετανάστης Αυστραλίας. θέλω να σας πω 2 σημαντικά πράγματα και ψάξτε το να δείτε. Στην Μελβούρνη που ζω τα τελευταία 4 χρόνια έχουν αρχίσει τις τελευταίες ημέρες διαδηλώσεις υποστηρικτών των Ισλαμιστών. Λένε πως υπάρχει μεγάλο δίκτυο εδώ που επιστρατεύει μουσουλμάνους.  αστυνομία και οι πράκτορες έχουν καταφέρει με επιδρομές να συλλάβουν μεγάλα κεφάλια. Την περασμένη εβδομάδα ένας μουσουλμάνος απ αυτούς μαχαίρωσε κατά την έρευνα στο σπίτι του έναν αστυνομικό με αποτέλεσμα να τον πυροβολήσουν. Να ξέρετε πως ο κόσμος εδώ συμφωνεί απολύτως στις πρακτικές της αστυνομίας αφού πάνω από όλα υπερέχει η ασφάλεια των πολιτών. Σας ευχαριστώ πολύ, εδώ ξημερώνει και πάντα περιμένω πως και πως να σας δω.. Κρατάτε γερά, να ξέρετε πως οι ΈΛΛΗΝΕΣ εδώ σας έχουμε βαθιά στις καρδιές μας.. ΛΑΜΠΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΠΑΙΔΙΆ.

Δ.Μ. 

Η Χρυσή Αυγή δεν είναι “σημαία ευκαιρίας” – Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Η γνωστή παρακρατική ΚΕΕΡΦΑ, προσπαθώντας να συντηρήσει την κυβέρνηση πρωτοστατεί στα επεισόδια. Βεβαίως δεν πρόκειται κανείς να πειράξει τους ακροαριστερούς αυτούς, αφού είναι πολυχρηστικό εργαλείο του συστήματος, πρωτοστατώντας και στις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής και στον κυβερνητικό σχεδιασμό για πόλωση και αποσταθεροποίηση της χώρας, με στόχο την διαιώνιση του μνημονίου.

Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν έστω και ένας ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής, συμμετείχε σε τέτοιου είδους επεισόδια.

Μ.Μ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-1-oktwbriou-2014#ixzz3EqDuGTfJ

Exit mobile version