Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Πειραιάς, Αν. Αττική

Η Τ.Ο. Καβάλας στην έκθεση του Επιμελητηρίου Καβάλας “KAVALΑEXPO 2014”

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση κλιμακίου συναγωνιστών της Τ. Ο. Καβάλας στην έκθεση KAVALΑEXPO 2014, την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, κατά την οποία μοιράστηκαν πολλά φύλλα της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό σχετικά με τις πολιτικές διώξεις.

Επ’ αφορμής της συμπλήρωσης ενός χρόνου από το ξεκίνημα των πολιτικών διώξεων από την χούντα του μνημονίου, τις αλλεπάλληλες χρυσαυγιάδες και την συνωμοσία σιωπής από τα εξωνημένα ΜΜΕ, το κλιμάκιο των συναγωνιστών παραβρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο “εκθεσιακό κέντρο Απόστολος Μαρδύρης” στην Καρβάλη, όπου μοίρασε μεγάλη ποσότητα φύλλων της εφημερίδας Χρυσή Αυγή, όπως επίσης και πολλά ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με τις πολιτικές διώξεις που υφίσταται το Κίνημά μας. 

Από τις συζητήσεις με τον κόσμο αλλά και από το γενικότερο κλίμα, είναι προφανές ότι κανένας δεν μπορείς να πιστέψει τα ψέματα των καθεστωτικών μέσων που βομβαρδίζουν την επικαιρότητα με απαράδεκτες συκοφαντίες για το μοναδικό Εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του εμπορικού κόσμου είναι η έλλειψη ρευστότητα και αδράνεια επενδύσεων στην τοπική αγορά, πράγμα που αποδεικνύει ότι κάνεις δεν βλέπει το “success-story” των Σαμαρο-Βενιζέλων και των κηπουρών τους.

Μοναδική λύση για να μπορέσει η χώρα μας να βγει από το αδιέξοδο των μνημονίων είναι η στροφή στον πρωτογενή τομέα και η ανάληψη της εξουσίας από το μοναδικό κίνημα με καθαρά χέρια, τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή.

Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς – Ένας χρόνος μετά τις πολιτικές διώξεις Την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς από τον Συναγωνιστή και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Κώστα Αλεξανδράκη με θέμα: Ένας χρόνος μετά τις πολιτικές διώξεις.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τοπικής, Μάκης Μπαρέκας, προαναγγέλλοντας την μεγαλειώδη εκδήλωση που θα ερχόταν την επόμενη ημέρα και τονίζοντας, πως δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω.

Έπειτα τον λόγο έλαβε ο κύριος ομιλητής, ξεκινώντας αναλύοντας τις αιτίες των παράνομων διώξεων κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Όπως ομολόγησε και ο πρώην γραμματέας της χούντας Σαμαρά, η Χρυσή Αυγή έκοβε ψήφους από την κυβέρνηση της προδοσίας και αυτό ήταν αρκετό για να πρέπει να τιμωρηθεί, κατόπιν φυσικά ασφυκτικών πιέσεων από τις μαριονέτες του διεθνή Σιωνισμού και ξένων κέντρων εξουσίας. Επίσης, ο Συναγωνιστής τόνισε πως ο πόλεμος που βιώνουμε δεν είναι μόνο οικονομικός, αλλά και γεωπολιτικός, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται σε κομβική γεωγραφική θέση και ο πλούτος που κρύβει όσο αφορά πρώτες ύλες και κοιτάσματα υδρογονανθράκων είναι αμύθητος.

Στο κύριο μέρος της ομιλίας του, ο Συναγωνιστής μίλησε για το πως γιγαντώθηκε η Χρυσή Αυγή. Σε μια εποχή όπου μια πλούσια χώρα σαν την Ελλάδα ξεπουλιέται σπιθαμή προς σπιθαμή μέσα από τις αποφάσεις μιας αντιλαϊκής κυβέρνησης, εμφανίζονται κάποιοι άνθρωποι που ήρθαν για αλλάξουν τα σχέδια αυτής της προδοτικής πολιτικής.

Το συμπέρασμα είναι πολύ απλό: Όποιος δεν συμβαδίζει με τα σχέδια του διεθνή νομισματικού ταμείου πρέπει να τιμωρηθεί. Σήμερα, η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής και δεκάδες άλλοι Συναγωνιστές, βρίσκονται μακριά από τα παιδιά τους, για την σωτηρία των δικών μας παιδιών. Ο Συναγωνιστής τόνισε πως οφείλουμε να δείξουμε στο καθεστώς πως θα Αγωνιστούμε μέχρι τέλους και πως πραγματικά αξίζουμε αυτή τη θυσία.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής γνώριζε καλά τι έρχεται. Κάπου εδώ, ο Συναγωνιστής θύμισε στους θαμώνες ένα απόφθεγμα του Νικόλαου Μιχαλολιάκου από μία ιστορική και προφητική ομιλία του από τα έδρανα της Βουλής: Οι Χρυσαυγίτες είναι έτοιμοι και για φυλακές και για εξορίες!

Ο Συναγωνιστής έκλεισε αναφέροντας το αξέχαστο και συνάμα πιο τραγικό γεγονός στην ιστορία της Χρυσής Αυγής, την άνανδρη και δολοφονική επίθεση εναντίων του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη, που πλέων μας χαιρετίζουν από το Πάνθεον των Ηρώων. Είμαστε και εμείς έτοιμοι ακόμα και να πεθάνουμε για την Πατρίδα και τον Λαό. Ακολούθησε πολιτικός διάλογος και ως είθισται, άλλη μία συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψέλνουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Την Πέμπτη 25/09/2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα έγινε ομιλία από τον Συναγωνιστή Γρ. Χιώτη με θέμα: «Ο Αγώνας μας για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού»

Την ομιλία άνοιξε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τ.Ο.  Γ. Παπαγεωργίου αναφερόμενος στα τελευταία πολιτικά δρώμενα που έλαβαν χώρα στην τελετή μνήμης των θυμάτων του Μελιγαλά, τονίζοντας την σημασία της συνέχισης του Δίκαιου πολιτικού Αγώνα μας ενάντια στην ξενόδουλη και υποτελή χούντα της σαμαροβενιζελικής συγκυβέρνησης καταπατώντας με κάθε τρόπο τις συνταγματικές ελευθερίες της ιδιωτικής και δημόσιας ζωής όσων τόλμησαν να ψηφίσουν και να υποστηρίζουν έμπρακτα το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα της Χρυσής Αυγής

Ακολούθως ανέβηκε στο βήμα ο Συναγωνιστής Γρ. Χιώτης, τιμώντας με την παρουσία του και την ομιλία του όλους τους παρευρισκόμενους Συναγωνιστές και υποστηρικτές όπου τον υποδέχθηκαν θερμά! Με απλά λόγια που έβγαιναν κυριολεκτικά μέσα από την ψυχή του, αναφέρθηκε στις αξίες, το ήθος και τον διαρκή αγώνα που πρέπει να δίνει ασταμάτητα ένας Χρυσαυγίτης-Χρυσαυγίτισσα μεταλαμπαδεύοντας την πίστη, τις προτάσεις και τις ιδέες του Κινήματος, κάνοντας τον ίδιο μας τον εαυτό παράδειγμα προς τους υπόλοιπους και σε όσους δεν έχουν αφυπνιστεί. Κλείνοντας η ομιλία και μετά από μια σύντομη προβολή, δόθηκε το επόμενο σημείο συνάντησης στις 27/09/2014 στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών στο σταθμό Λαρίσης, αφού πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από τις πρώτες παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις και συλλήψεις του Αρχηγού μας και των υπόλοιπων Βουλευτών μας!

 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn7#ixzz3EsMiPXS0

Exit mobile version