Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ας υποθέσουμε πως διαθέταμε μία εθνική κυβέρνηση που θα αρνείτο επίμονα να παραχωρήσει το όνομα Μακεδονία στην FYROM και εφήρμοζε όλα τα μέσα ανάσχεσης που διαθέτει στο οπλοστάσιό της, έναντι των διεθνών οργανισμών. Ας υποθέσουμε επίσης πως ο ΟΗΕ και η ΕΕ δέχονται τις ελληνικές θέσεις και δεν αποδέχονται την ονομασία Makedonija ή Macedonia. Πώς θα πειστούν όμως και οι ξένοι λαοί να το αποδεχτούν αφού ήδη παντού χρησιμοποιούν την ονομασία Μακεδονία; Πώς θα πειστεί η GOOGLE και ολόκληρο το διαδίκτυο να διορθώσει από τον χάρτη της το Macedonia; Πώς θα πείσουμε τα κράτη που ήδη αναγνώρισαν μονομερώς την FYROM ως Μακεδονία να αναθεωρήσουν; Ποια θα είναι η τελική ονομασία του κρατιδίου μετά την μεταβατική ονομασία FYROM; Πώς θα πείσουμε τους ίδιους τους Σκοπιανούς να αλλάξουν την ονομασία της χώρας τους που δεκαετίες τώρα χρησιμοποιούν;

Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο και θα χρειαστούν πολλά χρόνια για την παγκόσμια καθιέρωση ενός νέου ονόματος για την FYROM, το οποίο δεν έχει καν εκστομιστεί από τις προδοτικές ελληνικές κυβερνήσεις έως σήμερα, ενώ υπήρχε! Από την ανακίνηση του θέματος μετά την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας στις αρχές την δεκαετίας του ‘90 έως και σήμερα, δυστυχώς ουδείς Έλλην πολιτικός δεν ανέτρεξε στην γεωγραφία της περιοχής και τις ιστορικές αναφορές την περίοδο των βαλκανικών πολέμων. Εκεί θα βρίσκαμε την εναλλακτική αλλά και τεκμηριωμένη εκατονταετή ονομασίαγια την περιοχή που βρίσκεται νοτίως της σύγχρονης Σερβίας. Μιας περιοχής που αποτελούσε σερβική κτήση μετά τους βαλκανικούς πολέμους του 1913 με την συνθήκη Βουκουρεστίου, συνεχίστηκε να αποτελεί κτήση του βασιλείου της Γιουγκοσλαβίας το 1918 έως και το 1941 οπότε και κατελήφθη από τον Χίτλερ προσωρινά. Ακολούθως επίσης από το 1946 έως το 1992 οπότε και διαλύθηκε η σοσιαλιστική ομοσπονδιακή δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας, η επίμαχη περιοχή της σημερινής FYROM ονομαζόταν είτε ως Vardarska, είτε ως Makedonija. Ασφαλώς εάν είχαμε προπαγανδίσει το τεκμηριωμένο εναλλακτικό όνομα Βαρντάρσκα, δεν θα βρισκόμασταν στην οικτρή διπλωματική θέση που βρισκόμαστε τώρα στο θέμα αυτό.

Πιστεύω πως μία ελληνική εθνική κυβέρνηση πρέπει να επιμείνει στην εκατονταετή ονομασία Βαρντάρσκα (στα σλαβικά) ή Βαρδαρία (στα ελληνικά), αφού είναι η περισσότερο δόκιμη ονομασία με ιστορικές και γεωγραφικές ρίζες στον ποταμό Βάρνταρ (Βαρδάρης ή Αξιός) που διατρέχει την FYROM. Δεν αρκεί να αρνούμαστε να χρησιμοποιούν οι Σκοπιανοί την ονομασία Μακεδονία! Οφείλουμε να επενδύσουμε στην διαφήμιση της εναλλακτικής ονομασίας που συνάδει με τα ελληνικά συμφέροντα και κλείνει την πόρτα στον αλυτρωτισμό των “Σλαβομακεδόνων” που ονειρεύονται να ενωθούν με την “νότια Μακεδονία του Αιγαίου”. Πρέπει να πάψουμε πλέον να χρησιμοποιούμε τον προσωρινό όρο FYROM, ο οποίος εκτός από το ότι είναι γελοίος και ακατανόητος, εμπεριέχει την λέξη Μακεδονία ως συστατικό του ακρωνυμίου. Πράγματι εντός του κρατιδίου FYROM βρίσκονται τα αρχαία εδάφη της βόρειας Μακεδονίας αλλά και της Παιονίας. Αυτό όμως δεν δίνει το δικαίωμα στους Σκοπιανούς να μονοπωλούν την αδιαμφισβήτητα ελληνική ονομασία Μακεδονία, ούτε να παραχαράσσουν την ιστορία και την γεωγραφία για να δώσουν το μητρικό γάλα και το υπαρξιακό νόημα στο νεογέννητο κρατίδιό τους. ΛέγετεμεVardarskaλοιπόν!

Νίκος  Β.

Τσάτσοι του Καθεστώτος οι αριστεροί τρομοκράτες με σφραγίδα «ανεξάρτητης» δικαιοσύνης!

Με όσα συμβαίνουν στην μνημονιακή Ελλάδα του Σαμαρά, του Βενιζέλου και του υπουργού “Μπάμπη”, τα πάντα πρέπει να είναι αναμενόμενα. Η μείωση της ποινής των τριών εμπόρων  ναρκωτικών, οι οποίοι είχαν συλληφθεί με σχεδόν 300 κιλά κοκαΐνης από ισόβια σε έξι χρόνια,  είναι ενδεικτική για το πόσο χαοτική είναι η κοινωνική κατάσταση στην χώρα μας. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, που αφορά δια της πλαγίας την υπόθεση της ημετέρας “εγκληματικής οργανώσεως”, είναι η πλήρης αθώωση των μεγαλεμπόρων ναρκωτικών για την κατηγορία που αντιμετώπιζαν για “εγκληματική οργάνωση”. Με απλά λόγια, όταν το Εφετείο δεν μπορεί να στοιχειοθετήσει εγκληματική οργάνωση για εμπόριο ναρκωτικών, εξυπακούεται ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί επ’ ουδενί να στοιχειοθετηθεί για την Χρυσή Αυγή, όπου ούτε “μαύρο” χρήμα υπάρχει τελικά, ούτε όπλα, ούτε καν κακουργηματικές ενέργειες… Αν θέλουν, ας προχωρήσουν σε δίκη και εκεί θα γελάσει ο κάθε πικραμένος… Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Α.Γ.

Bankingnews: Σύντομα το πολιτικό σύστημα και οι δημοσιογράφοι θα ζητήσουν συγγνώμη από την Χρυσή Αυγή

Εφιάλτης , Ιούδας ο Ισκαριώτης , Ιππίας , Δημήτρης Νενέκος , Πήλιος Γούσης ,Κωνσταντίνος Καραμανλής,Ανδρέας Παπανδρέου και εσχάτως επίσημα πλέον στο πάνθεον των προδοτών της χώρας ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Αντώνης Σαμαράς ! Μετά την επίσημη τοποθέτηση της κατοχικής κυβέρνησης, υπέκυψαν για πολλοστή φορά στα ξένα κέντρα αφελληνισμού και εξουσίας δίνοντας με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο απλόχερα το δικαίωμα γεωγραφικού προσδιορισμού στα Σκόπια χρησιμοποιώντας την λέξη ,για την οποία έδωσαν την ζωή τους χιλιάδες Έλληνες στα 3000 και πλέον χρόνια ιστορίας μας, <Μακεδονία> . Από χθες τρίζουν τα κόκαλα του Παύλου Μελά πιο πολύ από ποτέ,σείεται ο τάφος του Τέλλου Άγρα ,καταριούνται από ψηλά οι χιλιάδες ψυχές των Μακεδονονομάχων και φυσικά όλων των Ελλήνων (τουλάχιστον όσων νιώθουμε ακόμα) ρίχνοντας το ανάθεμα της Ιστορίας πάνω τους.Δυστυχώς για αυτούς είμαστε πολλοί και μέρα με την μέρα ολοένα ξυπνούν από την λήθη όλο και περισσότεροι μέχρι την τελική νίκη.  Όποιο κράτος θέλει να ονομάζεται Μακεδονία θα πρέπει να το κάνει δια των όπλων!Η Μακεδονία μας είναι γη Ελληνική .

Α. Δ.
Οινόφυτα Βοιωτίας

Ομολογία οργανωμένου σχεδίου φίμωσης από Πρετεντέρη: «Πριν τις εκλογές του 2012 συνεννοηθήκαμε να μην καλούμε την Χρυσή Αυγή»

Η Ελληνική πολιτεία αυτή που καταδιώκει με μανία τους Έλληνες εθνικιστές της Χρυσής Αυγής μετά την παραχώρηση του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στην οικογένεια Λαμπράκη και στην οικογένεια του Μπόμπολα, το παραχωρεί τώρα την 1η Οκτωβρίου στην κατοικούσα στη Γαλλία Ελένη Γλυκατζή Αρβελέρ. Είναι γνωστά τα όσα άσχημα έχει πει η γυναίκα αυτή εναντίον της Χρυσής Αυγής σε εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη από το ΜΕΓΚΑ. Ολοι αυτοί οι πλούσιοι αριστεροί «διανοουμενοι» που κατηγορούν κάποιους σαν φασίστες δεν ζουν στην Ελλάδα για να δουν το ρατσισμό που υφίστανται  οι Έλληνες από τους παράνομους μετανάστες που τους έχουν διαλύσει την ζωή μας και μάλιστα με την βοήθεια των Ελληνικών κυβερνήσεων που νομοθετούν υπέρ τους όπως πρόσφατα έγινε με τον αντιρατσιστικό νόμο. Η κυρία Αρβελέρ που έζησε σχεδόν όλη της την ζωή στη Γαλλία μακριά από την Ελλάδα και μένοντας σε ακριβά προάστια δεν έχει άμεση γνώση της  ελληνικής άθλιας πραγματικότητας. Οι Γάλλοι δέχονταν στην χώρα τους αυτούς που κατά το  παρελθόν είχαν αποικήσει και επί πλέον ο Σοσιαλιστής και φίλος της Μιτεράν τους πολιτογραφούσε Γάλλους. Η Ελλάδα δεν έχει αποικήσει κανέναν από αυτούς που έρχονται. Για αυτό συνιστούμε στην κυρία  αυτή που πλασάρεται ως αριστερή να προσέχει όταν πιάνει στο στόμα της την Χρυσή Αυγή.

Ι.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-2-oktwbriou-2014#ixzz3EyEaVgqN

Exit mobile version