Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 3 Οκτωβρίου

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 3 Οκτωβρίου

Ο βολικός συνέταιρος Βενιζέλος και οι “Μακεδονομάχοι” της ΝΔ – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Σίγουρα το νέο δεν είναι νέο. Απλά αλλιώς “ακούγεται” μέσω υπογραφών “κόσμιων” και  «υπεράνω» κ.κ.βουλευτών της κλεπτοδημοκρατίας που μας κυβερνά και αλλιώςαπό τον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή,τους λαϊκούς Εκπροσώπους της και τους ακόμα πιo προβληματικούς(!) υποστηρικτές της. Να λοιπόν τα εθνοπροδοτάκια, μας βγαίνουν και Ελληναράδες! Ε λοιπόν αν είναι αληθινοί Έλληνες και Πατριώτες, να το αποδείξουν, μα και θέση υπάρχει , η καλύτερη και άγαλμα υπάρχει έτοιμο! Και όταν λέμε θέση εννοούμε φυσικά τη θέση στην είσοδο της Πόλεως  των Αθηνών, θέση που δόθηκε στην “μεγάλη Ελληνίδα”(!!!) Μερκούρη που την στήσανε απέναντι από τις Στήλες Ολυμπίου Διός με θέα την Ακρόπολη! Ποια αυτήν που επί κατοχής τα κουτσόπινε με Γερμαναράδες αξιωματικούς,και όχι μόνο ..σε καταγώγιά της εποχής, εν συνεχεία αποφάσισε να γίνει Σταρ με ότι “μέσο” διέθετε, μετά βρήκε καταφύγιο στο κολασμένο Πασόκ, εν συνεχεία έζησε την καλύτερη της ζωή στο Παρίσι παίζοντας το αντιστασιακή της “επάρατης” Χούντας(!) και να την θεωρούν και “ταυτόσημη” αξίας με την Ακρόπολη… Τέτοιοι που είμαστε τέτοιοι “ήρωες” μας ταιριάζουν!!! Ώρα της λοιπόν να του δίνει από την θέση που τόσο τιμητικά της έδωσε (πάντα χωρίς καμιά συγκατάθεση Πολιτών) ο Δήμος της Αθήνας και εκεί να τοποθετηθεί το άγαλμα του Ενός του Μέγα του αήττητου Αλέξανδρου μας. “Ιδού η Ρόδος ,ιδού και το πήδημα”, αξιότιμοι κ.κ. καρεκλοκένταυροι βουλευταράδες μας!

Άννα

Η «διαλυμένη» Χρυσή Αυγή και οι παπαγάλοι του Μαξίμου που καταρρέει

Το αντί συνταγματικό τόξο έχει καταστρέψει την πατρίδα μας και δυστυχώς ο ΕΛΛΗΝΑΣ δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι έχει καταστρέψει τις επόμενες γενιές ψηφίζοντας ελιές, ποτάμια και ρυάκια. Μας χρωστάνε πάρα πολλά οι εγχώριοι και ξένοι τοκογλύφοι γιατί η Ελλάδα δίδαξε τον πολιτισμό τα γράμματα και την δημοκρατία σε όλο κόσμο. Έχουμε την δύναμη σαν χώρα να παράγουμε τα πάντα χωρίς να εισάγουμε από άλλες χώρες γιατί έχουμε πετρέλαιο, γεωργία, κτηνοτροφία, τουρισμό, ναυτιλία . Η Ελλάδα μας πεθαίνει και πρέπει να ξυπνήσουμε πριν είναι πολύ αργά. Η Χρυσή Αυγή υπόσχεται στον Έλληνα δουλειά και όχι μια θέση στο δημόσιο.

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Χ.Π.

Ακόμα και η συστημική RASS το ομολογεί: Αδιαμφισβήτητα τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου η Χρυσή Αυγή

 

Τα πέντε τελευταία χρόνια , πέθαναν ή αυτοκτόνησαν κάποιες χιλιάδες ατόμων , από την πολλή ευτυχία. Προχθές, την Δευτέρα, πέθανε ακόμη ένας εκπρόσωπος των “Τιμημένων Γηρατειών” , όπως έλεγε ο μεγάλος Αντρέας , ο οποίος έστελνε τα ΜΑΤ και τους πλάκωνε στο ξύλο, και μάλιστα έξω από του Μαξίμου. Ο άνθρωπος αυτός, το “τιμημένο γηρατειό”, θέλοντας να κάνει το χρέος του προς την πατρίδα, πήγε να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ (πρώην χαράτσι) . Πήγε να κάνει το χρέος του, να συμμετάσχει και αυτός στο συμμάζεμα του χρέους που δημιούργησαν πότε κλέβοντας και πότε σπαταλώντας το δημόσιο χρήμα , αυτοί τώρα θέλουν να μας σώσουν. Πλησιάζει η ώρα που οι υπεύθυνοι για όλα αυτά τα εγκλήματα, οι οποίοι μάλιστα ονειρεύονται και τα ονόματα τους να ονομαστούν δρόμοι προς τιμήν τους που έσωσαν την Ελλάδα να τιμωρηθούν όπως πρέπει. Οι κλέφτες φυλακή και τα κλεμμένα πίσω.

Μ.Κ.

Ηλίας Κασιδιάρης: «Θα τα πούμε στις εκλογές που τελειώνουν Σαμαράς και Βενιζέλος» – BINTEO

Σε μια χρονική συγκυρία που σχεδόν έξι εκατομμύρια Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, με αποτέλεσμα να υπάρχει ανθρωπιστική κρίση το πρόβλημα των βολεμένων του κλεπτοκρατικού τόξου είναι αν θα βρεθούν 180 ψήφοι ώστε να εκλέξουν ακόμη ένα ανεύθυνο ανώτατο άρχοντα ώστε να υπογράφει το ξεπούλημα της περιουσίας των Ελλήνων και της Ελλάδας. Ασφαλώς κόπτονται ώστε να διατηρήσουν τα προκλητικά προνόμια τους και την οικονομική ασφάλεια η οποία προέρχεται από το αίμα κυριολεκτικά των Ελλήνων, συνεχίζοντας να μας λένε ότι κράτησαν τη χώρα στο ευρώ, έσωσαν τη πατρίδα από τι ακριβώς δεν μας λένε, δημιουργώντας στρατιές ανέργων και αστέγων κάνοντας τους φτωχούς φτωχότερους και τους πλούσιους πλουσιότερους. Είναι τέτοια η αλαζονεία τους και η προστυχιά τους ώστε να ζητάνε να δοθούν τα ονόματα τους σε δρόμους προς τιμήν τους επειδή μας έσωσαν.

Το μόνο τους πρόβλημα και αγκάθι που τους πονά και τους φοβίζει λέγεται Χρυσή Αυγή. Η οποία όχι μόνο δεν διαλύεται σύμφωνα με τους ευσεβείς πόθους τους αλλά γιγαντώνεται και πλησιάζει η ώρα όπου τα κλεμμένα θα γυρίσουν πίσω και οι κλέφτες θα πάνε φυλακή.

Π.Ν.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-3-oktwbriou#ixzz3F4tZN7j7

Exit mobile version