Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Εύβοια, Βόρεια Προάστια, Δράμα

Τ.Ο. Αθήνας: Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή Χριστόφορου Τσάγκα με θέμα τις διώξεις του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου από το Αλβανικό Κράτος. Με την κατάρρευση του κομμουνιστικού καθεστώτος στην Αλβανία, οι διώξεις εις βάρος των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου που είχαν δεινοπαθήσει από το Κομμουνιστικό καθεστώς του Εμβέρ Χότζα, όχι μόνο σταμάτησαν, αλλά συνεχίστηκαν με τον ίδιο ρυθμό.

Οι δολοφόνοι του Αριστοτέλη Γκούμα δεν φυλακίστηκαν ποτέ, τα μαχαιρώματα και οι ξυλοδαρμοί, καθώς και η νοθεία σε βάρος Ελλήνων μειονοτικών υποψηφίων σε κάθε εκλογική αναμέτρηση δείχνουν το πραγματικό πρόσωπο του αλβανικού κράτους που θέλει μάλιστα να ενταχθεί και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου, συνεχίζει να αδιαφορεί, όπως αδιαφορούσαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις για τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, και συνεργάζεται με την ανθελληνική αλβανική κυβέρνηση.

Η μόνη πολιτική δύναμη που ενδιαφέρεται  έμπρακτα για τον Ελληνισμό της Βορείου Ηπείρου τόνισε ο συναγωνιστής Τσάγκας είναι το Κίνημα μας η Χρυσή Αυγή. Με το πέρας της ομιλίας του συναγωνιστή Τσάγκα ακολούθησε βιντεοπροβολή αφιέρωμα στον μάρτυρα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού Αριστοτέλη Γκούμα.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε την βιντεοπροβολή με θέμα την συγκέντρωση διαμαρτυρίας του περασμένου Σαββάτου για την συμπλήρωση ενός χρόνου από τις παράνομες πολιτικές διώξεις εις βάρος του Κινήματος μας, από το ένοχο πολιτικό κατεστημένο. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν, όσα δεν έδειξαν τα πορνοκάναλα της διαπλοκής.

Το πλήθος και ο παλμός των συγκεντρωμένων το περασμένο Σάββατο αποδεικνύει περίτρανα την συνεχή ανοδική πορεία του Κινήματος μας, παρά τις άθλιες πολιτικές διώξεις που έχει κηρύξει το ένοχο πολίτικο κατεστημένου εις βάρος του Αρχηγού, των βουλευτών, στελεχών και μελών της Χρυσής Αυγής.

Τα διασωθέντα άλογα των Πλαταιών στο Αγρόκτημα της Τ.Ο. Ευβοίας

Θυμάστε τα λιμοκτονούντα άλογα στον στάβλο-κολαστήριο στις Πλαταιές που σώθηκαν, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο του ’12, από τον βουλευτή Ευβοίας Νίκο Μίχο και τους συναγωνιστές της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής;

Δείτε τώρα και ένα βίντεο με στιγμιότυπα από τη ζωή τους στο Αγρόκτημα της Τ.Ο. Ευβοίας, από τη μέρα της σωτηρίας τους και μετά. (Δυστυχώς, υλικό πολλών μηνών χάθηκε κατά τις εφόδους του καθεστώτος σε γραφεία και σπίτια στελεχών της Χρυσής Αυγής.)

Σε μια κατάμεστη πραγματικά αίθουσα στα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων την Τετάρτη 01/10, πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον Συναγωνιστή και μέλος  της Κ.E της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Κώστα Αλεξανδράκη με θέμα: “Η αριστερά δεν έχει ιστορία, έχει ποινικό μητρώο”.

​Στην αρχή της ομιλίας ο γραμματέας της τοπικής Μιχάλης Μπέλλος ανέλυσε τρέχοντα θέματα όπως τα φαινόμενα της προσπάθειας του εξισλαμισμού της Πατρίδας μας και τους κίνδυνους που διατρέχουμε σαν Έθνος, εκτεταμένη αναφορά έγινε επίσης για τα πρόσφατά συνθήματα στους τοίχους στην ευρύτερη περιοχή των Βορείων Προαστίων στα Αραβικά που καλούν σε Ιερό Πόλεμο εναντίων μας. Δεν παρελήφθη επίσης να γίνει αναφορά για την συγκέντρωση για τον έναν Χρόνο από την θρασύδειλη δολοφονία των αδελφών μας , Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη.

​Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Αλεξανδράκης, όπως ήταν αναμενόμενο ξεμπρόστιασε με επιχειρήματα και Ιστορικές αναφορές τον βρώμικο ρόλο του Αριστερού παρακράτους, απέδειξε με εμπεριστατωμένο λόγο ότι ανέκαθεν η Αριστερά στην Ελλάδα ήταν το «πιστό σκυλί» και δεκανίκι που συντηρούσε στην εξουσία το σάπιο σύστημα από το ’74 και μετά όπως επίσης ότι όλοι αυτοί οι κόκκινοι «επαναστάτες» έχουν να επιδείξουν μόνο δολοφονίες και ποινικά αδικήματα.

Τέλος ο εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με την «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την ΚΗΦΙΣΙΑ», Ιωάννης Καπάτσος , με τον καταγγελλτικό του λόγο ενημέρωσε τον κόσμο για τα δρόμενα στον Δήμο της Κηφισιάς όπως π.χ. για την Δικτυακή Σελίδα του Δήμου που στοίχησε 280.000 € στους Δημότες με σαφή προειδοποίηση προς όλους αυτούς που λυμαίνονταν τόσα χρόνια τεράστιά ποσά, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν θα αφήσει το παραμικρό χωρίς να το ψάξει και να το καταγγείλει όπου χρειαστεί. Η άκρως επιτυχημένη ομιλία έκλεισε με τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ και τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Τ.Ο. Δράμας: Ομιλία με θέμα «Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ» και παρουσία κλιμακίου της Τοπικής στην ετήσια εκδήλωση μνήμης

Άλλη μια πετυχημένη ομιλία με θέμα «Η σφαγή της Δράμας» πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Δράμας την Παρασκευή 27 Σεπτεμρίου 2014 το απόγευμα, από τον συναγωνιστή Τσαπακίδη Κοσμά. Ο συναγωνιστής άρχισε την ομιλία του τονίζοντας ότι πριν 73 χρόνια, το Σεπτέμβριο του 1941, οι Δραμινοί με αίμα και αγώνες πάλεψαν για την ελευθερία, με μόνο κίνητρο την πίστη τους στην ελευθερία της πατρίδας.

Η Σφαγή του δραμινού λαού ήταν μία ακόμη θυσία ανάμεσα στις τόσες πολλές που υπέστησαν οι Έλληνες κατά τους απελευθερωτικούς αγώνες διαχρονικά. Τα γεγονότα του Σεπτεμβρίου του 1941 απέδειξαν ότι Έλληνες βασανίστηκαν, εκτελέστηκαν, αλλά δεν συμβιβάστηκαν, δεν βουλγαρογραφτήκαν, επέλεξαν τον αγώνα κατά του κατακτητή και όχι τη συνεργασία μαζί του, προτιμώντας την ελευθερία και όχι τη σκλαβιά.
Στη συνέχεια ο συναγωνιστής έκανε μια σύντομη εξιστόρηση των γεγονότων, αναφέροντας πως μετά την εισβολή των Γερμανών στην Ελλάδα και την κατάληψη της Δράμας από τους Βουλγάρους τον Απρίλιο του 1941, άρχισε προσπάθεια εκβουλγαρισμού του πληθυσμού της περιοχής μας, με σκοπό την προσάρτησή της στη Βουλγαρία.

Δεν μπόρεσαν όμως να  κλονίσουν το εθνικό φρόνιμα των Ελλήνων και έτσι σχεδίασαν ένα ψευτοκίνημα μαζί με τους αιώνιους εγχώριους προδότες, μια δήθεν εξέγερση των Ελλήνων και το  βράδυ της 28ης προς την 29η Σεπτεμβρίου 1941 ανατινάζουν το εργοστάσιο ηλεκτροφωτισμού κοντά στον Αρκαδικό και επιτίθενται σε αποθήκες του βουλγαρικού στρατού, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Δράμας, σε σταθμούς χωροφυλακής και κοινοτικά καταστήματα σκοτώνοντας Βούλγαρους χωροφύλακες, προέδρους κοινοτήτων.

Τα βουλγαρικά αντίποινα ήταν άμεσα και σκληρά, τόσο στην πόλη όσο και σε πολλά χωριά του Νομού. Στην πόλη της Δράμας από το πρωί της 29ης Σεπτεμβρίου άρχισαν οι αθρόες συλλήψεις αμάχων, οι δολοφονίες στους δρόμους, οι βασανισμοί σε αστυνομικά τμήματα και σε στρατώνες, αλλά και οι μαζικές εκτελέσεις. Οι βουλγαρικές θηριωδίες στοίχησαν τη ζωή σε χιλιάδες κατοίκους του Νομού Δράμας. Στις ημέρες μας οι απόγονοι των προδοτών, όλοι αυτοί οι λύκοι με την προβιά του πατριώτη, καταθέτουν χωρίς ντροπή στεφάνι στα μνημεία αυτών που πολέμησαν για την Ελευθερία, αλλά ταυτόχρονα προσκυνάνε αυτούς που με πολλές θυσίες διώξανε οι πρόγονοί μας. Τελειώνοντας, ο συναγωνιστής τόνισε πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ξεχνά τους ήρωες που με το αίμα τους πότισαν το δέντρο της Ελευθερίας.

Την Δευτέρα 29-9-2014 κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τ. Ο Δράμας παραβρέθηκε στην εκδήλωση μνήμης των σφαγιασμένων Δραμινών στη Δράμα.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn8#ixzz3F4uQmaSL

Exit mobile version