Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σκόρπισαν εντελώς οι ΑΝΕΛ – Αναζητείται νέο ανάχωμα για την Χρυσή Αυγή

Σκόρπισαν εντελώς οι ΑΝΕΛ - Αναζητείται νέο ανάχωμα για την Χρυσή Αυγή

Ένα ακόμη εμφανές δείγμα της διαλυτικής κατάστασης του μορφώματος των ΑΝΕΛ αποτελεί η διένεξη μεταξύ του Καμμένου με την βουλευτή του κόμματος Ραχήλ Μακρή. Μάλιστα, η κόντρα αυτή δείχνει να φτάνει στα άκρα μετά την εξώδικη διαμαρτυρία που απέστειλε χθες η βουλευτής Κοζάνης των ΑΝΕΛ κατά του προέδρου του κόμματος. Με πολύ επιθετικό ύφος η Μακρή καταφέρεται εναντίον του Καμμένου, τον οποίο μάλιστα «επαναφέρει στην τάξη»!

Από την μεριά τους οι ΑΝΕΛ σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι «η πορεία της κυρίας Μακρή θα κριθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα και στη συνέχεια από την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος. Δεν θα συνδράμουμε περαιτέρω στην προσπάθεια αυτοπροβολής της».

Η Μακρή επανήλθε χθες το απόγευμα μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό όπου τόνισε ότι «Το να παραβρεθώ σε μια διαδικασία που δεν υπάρχει, που δεν προβλέπεται πουθενά, είναι σαν να νομιμοποιώ κάτι το αντικαταστατικό. Αν δεν με θέλουν στους ΑΝ.ΕΛ., για να γυρίσουν όπου έχουν σκεφτεί για μια υποτιθέμενη εθνική σωτηρία, μπορούν απλά να μου το πουν. Δεν χρειάζεται να κάνουν παιχνίδια σε βάρος μου».

Είναι ολοφάνερο ότι οι ΑΝΕΛ ακολουθούν τα χνάρια της ΔΗΜΑΡ, βαδίζοντας προς την οριστική διάλυση. Είναι αμφίβολο αν το κατασκεύασμα αυτό θα μπορέσει να συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές, καθώς εκτός από τους βουλευτές που ήδη «την έχουν κάνει», οι εναπομείναντες λοξοκοιτούν είτε προς τη ΝΔ είτε προς τον ΣΥΡΙΖΑ για να διασώσουν το πολιτικό τους μέλλον.

Το ζητούμενο, όμως, είναι ότι οι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ είναι Έλληνες με σαφή πατριωτική διάθεση, οι οποίοι μόλις ανακοινωθεί και επίσημα η διάλυση αυτού του μορφώματος θα οδηγηθούν μαζικά στην μόνη Γνήσια και Αξιόπιστη Πατριωτική Δύναμη στην Χώρα, στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/skorpisan-entelws-oi-anel-anazhteitai-neo-anachwma-gia-thn-chrush-augh#ixzz3F50viZPm

Exit mobile version