Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αποκλειστική συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα «Ακρόπολη»: Φοβούνται την παρουσία μας στη Βουλή!

Παρασκευή απόγευμα. Το καρτοτηλέφωνο του διαδρόμου της πτέρυγας που φιλοξενεί τους άδικα προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής… είναι κατειλημμένο! Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου κ. Νικόλαος Μιχαλολιάκος, αποκλεισμένος απ’ όλα τα ΜΜΕ δίνει με ξεκάθαρο τρόπο τις θέσεις του κόμματος του σχετικά με τις νέες πολιτικές εξελίξεις, που προέκυψαν από την «ελεημοσύνη» για την ψήφο εμπιστοσύνης που ζήτησε η υπό προθεσμία υποτακτική συγκυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου, σε μία συνέντευξη – ποταμό στην εφημερίδα μας.

Νικόλαος ΜιχαλολιάκοςΘέλω εκ μέρους όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αλλά και των χιλιάδων στελεχών και μελών μας σε όλη την Ελλάδα να σας ευχηθώ ολόκαρδα κάθε επιτυχία στη νέα εκδοτική προσπάθεια που κάνετε με την έκδοση και Κυριακάτικου φύλλου. Είναι τεράστιο το επίτευγμα σας, αφού γνωρίζω πολύ καλά ότι παλεύετε με τα θηρία του συστήματος, όπως άλλωστε και εμείς. Είμαι ο αρχηγός του 3ου πολιτικού κόμματος στη χώρα μου και είμαι αποκλεισμένος από κάθε δυνατότητα για να επικοινωνήσω με τους 600.000 ψηφοφόρους που μας τίμησαν. Ακόμη και οι δήθεν Νεοδημοκρατικές φυλλάδες  που παριστάνουν τις φιλοπατριωτικές ανήκουν στη γαλάζια καμαρίλα που έχουν εντολή να μην αφιερώνουν στην Χρυσή Αυγή ούτε μονόστηλο. Έχουν καταντήσει υπηρέτες του Βενιζέλου.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην εφημερίδα “Ακρόπολη” που κυκλοφορεί αύριο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apokleistikh-sunenteujh-tou-archhgou-ths-chrushs-aughs-sthn-efhmerida-akrop#ixzz3F7OXcyvs

Exit mobile version