Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Ένα σχόλιο για το ανελέητο κυνηγητό που γίνεται στη Χρυσή Αυγή. Είναι η καλύτερη διαφήμιση που μπορούν  να μας κάνουν. Και επικοινωνιολόγους αν προσλαμβάναμε, τέτοια επιτυχία δεν θα την είχαμε. Όσο για τον Ηλία Κασιδιάρη, κρατά γερά. Έτσι πρέπει να είναι ο κάθε Χρυσαυγίτης. Αγέρωχος, ευθυτενής και λεβέντης με πίστη στα ιδανικά και στην πατρίδα του, στις ιδέες και στις αξίες του. Σαν τον Ηλία Κασιδιάρη που με τιμή και αξιοπρέπεια αντιμετωπίζει τις διώξεις του, τη φυλάκισή του και σιδηροδέσμιος αποδεικνύει σε όλους ότι τίποτα δεν μπορεί να λυγίσει και να φυλακίσει την ελεύθερη ψυχή του. Ο Παπαδάκης και η Κανέλλη έσυραν το κουφάρι τους στα δικαστήρια, θλιβερά σούργελα στήριξης της μνημονιακής συγκυβέρνησης, που προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία, επιδιδόμενη σ΄ έναν πρωτοφανή, αντισυνταγματικό και παράνομο αγώνα διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής και ολόκληρης της χώρας.

Α. Ζ.

Ο Βορίδης προαναγγέλλει την πτώση της Χούντας Σαμαρά: Η ψήφος “εμπιστοσύνης” είναι το κύκνειο άσμα

Όπως σχεδόν σε όλο το υποθαλάσσιο χώρο της Ελλάδος υπάρχει πολλής ορυκτός πλούτος, είναι φυσιολογικό να διερωτώμεθα και για το αν υπάρχει και στον υπόγειο χώρο της στερεάς Ελλάδος; Δεν έχει ακουστεί να έχουν γίνει έρευνες για ύπαρξη ορυκτού πλούτου σε στερεά εδάφη.  Γιατί άραγε, ουδεμία ενέργεια και ουδείς λόγος περί αυτού;

Με τιμή,
Αλέξανδρος

Το Σύστημα, οι επερχόμενες εκλογές και η Χρυσή Αυγή

Eπική εμφάνιση του Ηλία Κασιδιάρη στην Ευελπίδων.  Κλούβες, οπλοπολυβόλα, αστυνομικοί όλων των ειδών και ποικιλιών, χειροπέδες, φωτορεπόρτερς και δημοσιογράφοι να τρέχουν στο κατόπι του, να κρέμονται από τα χείλη του για μια δήλωσή του. Είχε απ΄ όλα το σόου που του είχε ετοιμάσει η κυβέρνηση. Κι ύστερα λέμε ότι αυτή η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν χωνεύει τη Χρυσή Αυγή. Αισχρές συκοφαντίες! Ολόκληρο σώου οργανώσανε και της ανεβάζουν τα ποσοστά άθελά τους. Μπράβο λεβέντες της αντισυνταγματικής συγκυβέρνησης! Ωραία τα καταφέρατε! Μπορεί να κλείσατε στη φυλακή τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής, αλλά φροντίζετε από μόνοι σας να της ανεβάζετε τα ποσοστά. Θέλω όμως να επισημάνω και την αγάπη με την οποία περιέβαλλε τον Ηλία Κασιδιάρη η αστυνομία. Εύγε Κικίλια με τα ωραία σου. Βέβαια εκείνο που δεν φρόντισε η αστυνομία ήταν να τον προστατεύσει πραγματικά από τυχόν εγκληματική ενέργεια εναντίον του. Γιατί έτσι που τον περιφέρανε γύρω γύρω, χωρίς αλεξίσφαιρο και εκτεθειμένο στα μάτια όλων, ήταν πολύ εύκολο σε κάποιον να επιχειρήσει να τον σκοτώσει. Αλλά μην είμαστε και …κακεντρεχείς και κακόβουλοι. Τουλάχιστον φρόντισαν για την αισθητική εμφάνιση στο σόου μπροστά στις κάμερες.Μάλλον δεν μπορούσαν να φροντίσουν και για κάτι τέτοιες λεπτομέρειες. Όλα κι όλα, να είμαστε και λογικοί, μην είμαστε παράλογοι και πλεονέκτες. Να μην το ξεχάσω ήταν και η Κανέλλη εκεί, περιφέροντας το μάγουλό της στα κανάλια σαν τρόπαιο για το αεροχαστουκάκι, μαζί με τους γνωστούς συστημικούς μάρτυρες.

Α.Π.

Ο Αθανασίου «καθάρισε» τον Εμμανουήλ των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά – Αφέθηκε ελεύθερος και απαλλάσσεται των κατηγοριών

Σκηνές απείρου κάλλους θα ζήσουμε συνολικά ως Έλληνες μέσα εις το κοινοβούλιον της Ελλάδος μας με τη χουντάρα του Βενιζέλου και του Σαμαρά να ζητάει τι;  Τη νομιμοποίηση της μέσα από τις συμμορίες των δικών της κλεφτών καθώς και όλου του υπολοίπου  «συνταγματικού τόξου». Γιατί δε κάνουνε ένα δημοψήφισμα στον ίδιο τον ταλαίπωρο ελληνικό λαό που τόσο βάναυσα έχουνε πια καταστρέψει τόσο πολύ φοβούνται; Θα δούμε να ψηφίζει με επιστολική ψήφο από την Αμερική όπου παραθερίζει ο “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” ενώ παράλληλα θα αποσιωπηθεί εντελώς παράνομα η φωνή των συναγωνιστών μας που η άθλια χούντα του Βενιζέλου και του Σαμαρά εξίσου παράνομα φυλάκισε. Θα μου πείτε, δημοκρατική και ανεξάρτητη δικαιοσύνη και κουραφέξαλα εις τον κύβον. ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, αυτή όπου ελέγχεται πολιτικά και εκλέγεται πολιτικά; Είστε οι μόνοι άξιοι ασυμβίβαστοι και απροσκύνητοι που ακόμα συνεχίζετε.  Αυτοί που για μας ξέρουμε και σας εμπιστευόμαστε, ότι  καμιά ψήφο υπέρ  και καμιά νομιμοποίηση δε πρόκειται να δώσετε στη χούντα του Βενιζέλου και του Σαμαρά ώστε να συνεχίσουν. Όταν ο Αρχηγός πριν από πάνω από 10 χρόνια πριν μέσα από τον πύρινο και μεστό του λόγο έβλεπε σήμερα, κανείς δεν ασχολιότανε. Όταν όμως η  φωνή ακούγεται γίνεται επικίνδυνη γι αυτούς που διαφεντεύουν, γι αυτό και σας φιμώσανε. Γι αυτό και θα νικήσουμε τίμια και καθαρά έστω και άνισα όπως επιτάσσει το καθεστώς. Πέρα από τη λάσπη των ΜΜΕ, πέρα από την εχθρότητα την εμπάθεια και τη φίμωση, πέρα από τη πλύση εγκεφάλου που κάνουν καθημερινά παρουσιάζοντας τη δημοκρατία τους και τα επιτεύγματα αυτής η μάλλον των συν αυτών, η φωνή σας θα ακούγεται στεντόρεια και η αλήθειες σας θα ταράζουν και θα αφυπνίζουν. Και έτσι ακριβώς ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. Με αγνούς αγωνιστικούς χαιρετισμούς, ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ… ΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΑΡΗ.

Δ. Μ.

«Βήμα»: Οι πρόωρες εκλογές είναι κοντά – Πανικός στη Νουδούλα

Όποιος έχει διαβάσει έστω και λίγο την ιστορία θα δει ότι οι εξισλαμισθέντες Αλβανοί είχαν εκτουρκισθεί και σαν  «γενίτσαροι « ήταν πιο φανατικοί -κακοί. Με τη ήττα της Τουρκίας το 1912-13 αυτή διαχωρίστηκε  και  το δυτικό βαλκανοαλβανικό κομμάτι έκτοτε παραμένει. Επομένως είναι ολοφάνερο ότι τότε και σήμερα έχουμε δίπλα και μέσα στην χώρα μας τουρκαλβανούς. Έτσι λοιπόν μόνο οι  αμαθείς Έλληνες δεν αντιλαμβάνονται και απορούν με την συνεχή ανθελληνική συμπεριφορά των Αλβανών που τους ταΐζουμε περιθάλπουμε περιποιούμαστε ενώ αυτοί(οι περισσότεροι) έχουν μίσος κατά των Ελλήνων και μας ληστεύουν σφάζουν καίνε. Αφού τους έχουν μεγαλώσει με την ανιστόρητη και ανθελληνική θρησκεία και προπαγάνδα τους  Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους Οι εδώ  κυβερνώντες το μόνο που κάνουν, είναι το ανελέητο κυνήγι του απροστάτευτου και πανταχόθεν βαλλόμενου Έλληνα από οικονομικό και πληθυσμιακό θάψιμο. Επίσης μας φροντίζουν και με το επαίσχυντο αντιρατσιστικό. Πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι ζητάμε  το αυτονόητο, «την προστασία και επιβίωση  του ΕΛΛΗΝΑ»

Γ.Τ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-4-oktwbriou-2014#ixzz3F9o9L9l0

Exit mobile version