Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ατράνταχτες αποδείξεις συνεργασίας Χαλιφάτου τρομοκρατών με τις ΗΠΑ

Ατράνταχτες αποδείξεις συνεργασίας Χαλιφάτου τρομοκρατών με τις ΗΠΑ

Οι κατωτέρω φωτογραφίες δείχνουν ξεκάθαρα την συνεργασία των ΗΠΑ με τους συμμορίτες-τρομοκράτες του Χαλιφάτου του Ισλαμικού Κράτους, τους οποίους υποτίθεται ότι θέλουν να πολεμήσουν οι ΗΠΑ για να σώσουν τον πλανήτη από την ισλαμική βία. Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό προέρχεται από τον διεθνή τύπο, επιλέξαμε λίγες κατατοπιστικές φωτογραφίες προς ενημέρωση των αναγνωστών της ιστοσελίδας μας.

Στην φωτ. 1 (Μάιος 2013) φαίνεται ο αρχηγός των ισλαμοσυμμοριτών του FSA (Free Syrian Army) αλ Οκάϊντι με τον πρέσβη των ΗΠΑ Robert S. Ford που είναι ο επικεφαλής συντονιστής της αμερικανικής πολιτικής απομάκρυνσης-εξόντωσης του Άσσαντ. Ο FSA ήταν από το 2011 σύμμαχος των κανιβάλων του Ισλαμικού Κράτους στον συμμοριτοπόλεμο της Συρίας και έχει στο ενεργητικό του ως σήμερα 130.000 νεκρούς πολίτες και τεράστιες καταστροφές των υποδομών αυτής της χώρας.

Στην φωτ. 2 (Αύγουστος 2013) ο αλ Οκάϊντι (αριστερά) μαζί με τον σύμμαχο του Αμπού Τζαντάλ (στο μέσο), που είναι ανώτατο στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους στην Συρία. Χαρακτηριστικό ότι ο αλ Οκάϊντι αποκαλεί «ήρωες» τους κανιβάλους του Χαλιφάτου.

Στην φωτ. 3  φαίνεται ο Αμπού Τζαντάλ στην περιοχή της αεροπορικής  βάσης Μενάγκ της Συρίας.

Στην φωτ. 4 (Νοέμβριος 2013) ο αρχηγός του FSA και επιστήθιος φίλος των ΗΠΑ αλ Οκάϊντι σε συνέντευξή του δηλώνει ότι οι σχέσεις του FSA με τους τρομοκράτες του Χαλιφάτου είναι καλές.

Για όποιον λοιπόν αμφιβάλλει για την άμεση σχέση και σύνδεση των ΗΠΑ με τους ισλαμοσυμμορίτες, τα φωτογραφικά αυτά ντοκουμέντα, πέραν των αναλύσεων που έχουν γίνει από την ιστοσελίδα μας, νομίζουμε ότι είναι αρκετά κατατοπιστικά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/atrantachtes-apodeijeis-sunergasias-chalifatou-tromokratwn-me-tis-hpa#ixzz3FACrDRcj

Exit mobile version