Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η μάστιγα των αυτοκτονιών – Άλλο ένα θύμα της χούντας Σαμαρά στην Έδεσσα

Η μάστιγα των αυτοκτονιών - Άλλο ένα θύμα της χούντας Σαμαρά στην Έδεσσα

Σε μάστιγα για την ελληνική κοινωνία εξελίσσονται οι καθημερινές πλέον αυτοκτονίες απελπισμένων Ελλήνων, στους καιρούς της «ανάπτυξης», του «success story», του «πλεονάσματος» και πολλών άλλων αισχρών και άθλιων ψεμάτων του μνημονιακού ξενόδουλου καθεστώτος.

Αυτοκτονίες οι οποίες στην πραγματικότητα είναι εν ψυχρώ δολοφονίες από τους εντεταλμένους επαγγελματίες εκτελεστές της τρόικας και της Μέρκελ. Οι αριθμοί είναι τρομακτικοί: σύμφωνα με μη αμφισβητούμενα στοιχεία, από την αρχή της επιβολής του πρώτου μνημονίου έως σήμερα,περισσότεροι από 7.500 συμπατριώτες μας έχασαν τη ζωή τους, μη αντέχοντας την απάνθρωπη φορολογία, τα συσσωρευμένα χρέη και την ανεργία. Μια ολόκληρη κωμόπολη δολοφονήθηκε στον βωμό του κέρδους, θυσιαζόμενη προς χάριν τραπεζιτών και λοιπών ληστών-καπιταλιστών.

Ένας ολόκληρος λαός δολοφονείται, μόνο και μόνο για να αυξάνονται τα κέρδη των αρπακτικών των ξένων funds και των ντόπιων ελληνόφωνων συνεργατών τους. Ένα κράτος-δολοφόνος, ανάλγητο και απάνθρωπο, που δείχνει να απολαμβάνει σαδιστικά την εξολόθρευση του ίδιου του του λαού. Ένα κράτος-οπερέτα που δεν προβάλλει καμία αντίσταση στις παράλογες και αιματοβαμμένες απαιτήσεις των αιμοποτών-δανειστών και των ντόπιων κολαούζων τους. Έτσι, την Τρίτη το πρωί, μία ακόμα Ελληνίδα προστέθηκε στην μακροσκελέστατη λίστα των δολοφονημένων  από την χούντα του «γερμανικού τόξου», από τα άθλια αυτά ανθρωπάκια που συνωστίζονται στα υπόγεια του Μαξίμου, της πιάτσας Συγγρού και των βρομερών γραφείων της Χ. Τρικούπη.

Η 64χρονη γυναίκα, αφού κάθισε για περίπου δύο ώρες σε αναψυκτήριο-καφέ που βρίσκεται στην Έδεσσα, είπε στους σερβιτόρους πως δεν έχει να πληρώσει για τον καφέ της και τους πρότεινε να τους δώσει ένα ελβετικό ρολόι. Στη συνέχεια κινήθηκε προς τα κάγκελα και πήδηξε στο κενό.

Το πτώμα της γυναίκας ανασύρθηκε ύστερα από αρκετές ώρες και προστέθηκε στην ατελείωτη λίστα των εγκλημάτων της κυβερνητικής συμμορίας. Μιας συμμορίας που θα κληθεί πολύ σύντομα να λογοδοτήσει σε μια πραγματικά Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, μιας Δικαιοσύνης που δεν θα υπακούει στις έκνομες εντολές των κάθε λογής «Μπάμπηδων» αλλά θα λειτουργεί μόνο προς όφελος του Ελληνικού Λαού.

Ζήτω η Νίκη!

Θεόδωρος Χλωρίδης – Τ.Ο. Πέλλας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-mastiga-twn-autoktoniwn-allo-ena-thuma-ths-chountas-samara-sthn-edessa#ixzz3FBfb5mHu

Exit mobile version