Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Σας μεταφέρω ίσως τον πιο επιτυχημένο σχολιασμό για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη : “Είναι ίσως ένα εθνικό μας ελάττωμα ή μήπως η άμυνά μας απέναντι στη μιζέρια των καιρών; Αποτελεί μια μορφή ψυχοθεραπείας η αναπόληση περασμένων μεγαλείων. Πάντα οι ‘Έλληνες συντρέχαμε για βοήθεια στο ένδοξο παρελθόν μας που μας γέμιζε υπερηφάνεια, επειδή το παρόν είναι ζοφερό και το μέλλον δυσοίωνο. Ψάχνουμε ελπίδα στους τάφους και τα επιτεύγματα των προγόνων μας. Καιρός όμως ο νεοέλληνας ραγιάς, να μετατραπεί σε νέο Έλληνα, άνθρωπο ελεύθερο και δημιουργικό και ν΄ αφήσει τους νεκρούς στην ησυχία τους. Να δημιουργήσει ο ίδιος, να φτιάξει τη δική του ιστορία, ώστε να μην ντρέπονται για κείνον οι απόγονοί του αλλά να αισθάνονται υπερήφανοι. Άλλωστε είναι προδήλως φανερό ότι ο τυχόν νεκρός της Αμφίπολης δεν είχε καμία διάθεση να τον ανακαλύψουν οι απελπισμένοι απόγονοί του. Γι΄ αυτό και οχύρωσε τόσο καλά το σπίτι του, για να μην δέχεται ενοχλητικές επισκέψεις. Ο,τι συντελείται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, στους αρχαίους τάφους και στην Αμφίπολη δεν είναι τίποτε άλλο παρά σύληση νεκρών με τη σφραγίδα του κράτους και τη βοήθεια ξένων αρχαιοκαπήλων για το κέρδος και για μικροκομματικούς και μίζερους λόγους. Δεν γνωρίζω αν θα βρουν μέσα εκεί το λέπι της γοργόνας, το εσώρουχο της Ολυμπιάδας ή το σανδάλι κάποιου Ρωμαίου στρατιώτη. Αυτό όμως που σίγουρα θα ανακαλύψουν είναι τα φάσκελα των αρχαίων νεκρών μας προς τους νεοέλληνες ραγιάδες απογόνους τους. Όσο για τον Αλέξανδρο τον Μέγα, που ήταν πάντα διορατικός, φρόντισε να ζήσει και να ταφεί πολύ μακριά από τη χώρα μας, για να έχει την ησυχία του. Ας σεβαστούμε λοιπόν τους αρχαίους νεκρούς, όποιοι κι αν είναι, όπως θέλουμε οι άλλοι να σέβονται τους δικούς μας πρόσφατους νεκρούς και να μην ασελγούν στους τάφους τους. Ας μιμηθούμε σε κάτι τους αρχαίους μας προγόνους. Αυτοί τουλάχιστον σέβονταν τους νεκρούς ακόμα και των αντιπάλων τους…”

Η.Κ.

Σαράντα χρόνια Νέα Δημοκρατία, σαράντα χρόνια εθνοπροδοσίας

Αγαπητοί αναγνώστες ζούμε σε εποχές ψευτοδημοκρατίας και τηλεδημοκρατίας των megaλων καναλιών ενώ οι εθνικές κυβερνήσεις είναι διακοσμητικές και έχουν εκχωρήσει εθνική κυριαρχία σε ένα παγκόσμιο σώμα .

Το κοινοβούλιο απλά υπάρχει για να εγκρίνει τα εκβιαστικά διλήμματα που μας επιβάλουν οι γραφειοκράτες των Βρυξελλών και οι τοκογλύφοι του ΔΝΤ . Αυτή η δημοκρατία που ζούμε είναι ψεύτικη καθώς πέντε οικογένειες κάνουν κουμάντο στην πολιτική ζωή της χώρας , είναι αυτοί που κατέχουν στα χέρια τους όλα τα ΜΜΕ και τους διαγράφονται τα χρέη τους προς το δημόσιο ενώ παράλληλα συμπατριώτες μας χάνουν τα σπίτια τους για μικροοφειλές !!

Δεν μπορούμε να μιλάμε για δημοκρατία όταν για τον Ψυχάρη και τον Μπόμπολα βρέθηκε τρόπος να διαγραφούν χρέη άνω των 300.000.000 ευρώ , ενώ για άλλους συμπολίτες μας που χρωστάνε πολύ λιγότερα αυτό δεν γίνεται . Πως είναι δυνατόν η συγκυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να έχουν το ΘΡΑΣΣΟΣ να μας μιλάνε για δημοκρατία και να μας κουνάνε το δάχτυλο όταν τα φέσια τους στην ΔΕΗ ξεπερνούν τα 725.000 ευρώ ενώ όταν ένας απλός πολίτης χρωστάει πολύ λιγότερα να του κόβουν τελείως “δημοκρατικά” και “ανθρώπινα” το ρεύμα και να τον βυθίζουν στο σκοτάδι .

Ο ανθρωπισμός τους είναι υποκριτικός το ίδιο και το δημοκρατικό προφιλ που υποκρίνονται ότι έχουν.

Τα κανάλια απλά υπάρχουν για να συκοφαντούν να φιμώνουν και να εκτελούν συμφέροντα και εντολές άλλων . Η ενημέρωση που μας παρέχουν είναι επιλεκτική καθώς πολλά γεγονότα μεταδίδονται από την οπτική γωνία που βολεύουν αυτούς .

Όλοι όσοι αναφέρονται πιο πάνω , είναι αυτοί που εκπροσωπούν την οικονομική ολιγαρχία όπου μαστίζει την πατρίδα μας . Όλοι αυτοί οι ψευτοδημοκράτες πάνε χέρι χέρι με την γραφειοκρατία των Βρυξελλών . Σε στενή συνεργασία τα μεγάλα συμφέροντα της χώρας τρομοκρατούν τον λαό και του τραβάνε το αυτί κριτικάροντας τον για το τι είναι “σωστό και τι λάθος ” , κατά αυτούς πάντα .

Συστηματικά τα ΜΜΕ και τα περισσότερα κόμματα παίζουν την άθλια προπαγάνδα του αντιρατσισμού θεσπίζοντας “αντιρατσιστικούς νόμους ” που ξεκάθαρα προέρχονται από ξένα κέντρα εξουσίας . Φυσικά δεν ενδιαφέρονται σε καμία περίπτωση να ασχοληθούν με την ασφάλεια των Ελλήνων και το δημογραφικό ζήτημα όπου είναι εξαιρετικά σημαντικό καθώς η Ελλάδα θα χάνει σε πληθυσμιακό επίπεδο την εθνική της ταυτότητα . Άλλωστε αν ήθελαν βάλουν κάποιο φραγμό σε αυτό το ζήτημα δεν θα έδιναν άδεια για ισλαμικό τέμενος στο κέντρο της Αθήνας μας . Αλλά βέβαια δεν μπορούν να πάνε κόντρα στις ξενόδουλες ανθελληνικές εντολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης .

Ήδη σε μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες όπως η Γαλλία , η Αγγλία , η Σουηδία και άλλες χώρες τα εθνικιστικά κινήματα είναι σε διαρκεί άνοδο . Το ίδιο συμβαίνει και με την Ελλάδα , το εθνικιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής ήδη στηρίζεται από χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι αντιστέκονται στην προπαγάνδα των ΜΜΕ , την τρομοκρατία και τις φυλακίσεις !

Ήδη η Χρυσή Αυγή παρόλο , τις φυλακίσεις , τις δολοφονίες εθνικιστών αγωνιστών και την φίμωση , κρατάει γερά και συνεχίζει να πατάει σταθερά στα πόδια της . Ας αναλογιστούμε λοιπόν , γιατί κανένα κανάλι δεν έχει παρουσιάσει τις θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου αλλά στέκονται συνεχώς στα ίδια και στα ίδια πλάνα και επιχειρήματα ;

Οι θέσεις τους είναι ξεκάθαρες , τουλάχιστον η Χρυσή Αυγή δεν μασάει τα λόγια της και δεν χαϊδεύει τα αυτιά του λαού , δεν λέει ούτε “λεφτά υπάρχουν ” , “ούτε Ζάππειο 1 ,2 ,3 ” , ούτε “θα σας τα δώσουμε όλα ” … Στόχος της η Ελλάδα να σταθεί στα δικά της πόδια και η δημοκρατία στην Ελλάδα να γίνει επιτέλους εθνική όπου οι αποφάσεις θα παίρνονται από τον λαό για τον λαό .

Θα μπει ένα τέρμα στην οικονομική ολιγαρχία που μαστίζει τον τόπο και το δημογραφικό ζήτημα είναι ήδη από τα πρώτα θέματα στην ατζέντα του λαϊκού Συνδέσμου.

Μπροστά στο ζήτημα για την εθνική ελευθερία της Ελλάδας δεν υπάρχουν για τους Έλληνες Εθνικιστές ταμπέλες “αριστερός” , “δεξιός” και άλλα . Ο Σύνδεσμος ενώνει , τα κόμματα χωρίζουν , ιδού και το όνομα “Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή ” !

Είναι αστείο εν έτη 2014 να πιστεύουμε πως αν βγει η Χρυσή Αυγή στην εξουσία ότι θα εγκαθιδρύσει κάποιου είδους δικτατορίας , ίσα ίσα που στόχος του λαϊκού Συνδέσμου είναι να ενισχυθεί η δημοκρατία στην Ελλάδα καθώς το πρόγραμμα της μιλάει για δημοψηφίσματα και εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας από τον λαό ! Στόχος της Χ.Α η δημιουργία ενός εθνικού κοινωνικού κράτους σε αντίθεση με το σήμερα . Η Οικονομία της Ελλάδος θα πρέπει να σταθεί στα πόδια της και η χώρα να αρχίζει να παράγει έτσι ώστε να μην υποκύπτουμε σε ξένους εκβιασμούς , αυτά λέει ο Λαϊκός Σύνδεσμος , θέσεις που τα ΜΜΕ δεν θέλουν να προβάλουν σε καμία περίπτωση .

Είναι αναγκαίο λοιπόν ο λαός να μην υποκύψει στην ατελείωτη λάσπη και να συνεχίσει να υποστηρίζει με την ψήφο του το ριζοσπαστικό εθνικιστικό κίνημα , για την ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της Χρυσής Αυγής .

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ !

Βασίλης.

Το φρούριο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αντέχει!

Πάρτε το νοστιμότερο ψωμί, ζεστό και λαχταριστό. Τώρα δοκιμάστε να το βρέξετε και βάλτε το στο στόμα σας για να το φάτε. Το αποτέλεσμα θα σας απογοητεύσει τόσο πολύ που θα το φτύσετε! Έτσι συμβαίνει με την αλήθεια και με την προπαγάνδα. Ενώ πεινά τόσο πολύ ο λαός να ακούσει την αλήθεια την οποία έχει πραγματικά ανάγκη, το καθεστώς της πλουτοκρατίας και του υλισμού φροντίζει να καταβρέξει με θολό νερό, κοινώς λάσπη, τον δίκαιο και σωτήριο λόγο του εθνικισμού. Αποτέλεσμα της μεθοδικής αυτής δολιοφθοράς είναι να κάνει την κοσμοθεωρία του εθνικισμού αποκρουστική στην μεγάλη πλειοψηφία των λαών. Η στοχοποίηση των πατριωτών ως ναζιστών, φασιστών και εγκληματιών γίνεται ανεξαιρέτως από τα δεξιά, τα κεντρώα και τα αριστερά κόμματα. Οι λίγες ανεξάρτητες φωνές των πολιτικών αντιπάλων που τολμούν να ψελλίσουν το αυτονόητο και το δίκαιο που φωνάζει από μόνο του, απομονώνονται και καταχωρούνται στους συμπαθούντες τα «αυγά του φιδιού και τους λοιπούς δράκους». Μόνο οι πολιτικώς ορθοί προοδευτικοί και αριστεροί επιπλέουν στην δημοσιότητα της τραβεστί, multi-culti Ευρώπης, και του επιδοτούμενου ανθρωπισμού των ΜΚΟ.

Παρακολούθησα πριν λίγο καιρό μία συζήτηση στο πάρκο της γειτονιάς μου μεταξύ τριών ανδρών. Δεν τους γνώριζα προσωπικά, ηλικιακά ήταν κοντά στα 40 όλοι τους και φαινομενικά εργαζόμενοι ακόμα. Σκόπιμα δεν συμμετείχα στην συζήτησή τους, άκουγα όμως εκ του σύνεγγυς. Και οι τρεις συμφωνούσαν πως οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας είναι τα κόμματα της μεταπολίτευσης που διαδοχικά διοικούσαν αμελώς, ασύδοτα και προδοτικά την πατρίδα μας. Εξ΄αφορμής της διακαναλικής συνέντευξης τύπου εχθές και οι τρεις συνηγορούσαν πως η Χρυσή Αυγή ομιλεί σωστά την πολιτική διάλεκτο της αλήθειας και του δικαίου που απουσιάζει τόσα χρόνια από την επικαιρότητα και ο Έλληνας διψά να ακούσει. Και οι τρεις παραδέχτηκαν επίσης πως η σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι προσχεδιασμένη με την συμμετοχή πολιτικών και δικαστικών. Ο ένας όμως από αυτούς αντιλόγησε πως ακόμα και η Χρυσή Αυγή τελικά είναι «κατευθυνόμενη». Εναγωνίως περίμενα να ακούσω να ακούσω από ποιόν πιθανολογεί πως κατευθύνεται η Χρυσή Αυγή. Επί πέντε λεπτά όμως δεν εκστόμισε κανένα επιχείρημα ή κάποια πληροφορία που να οδηγεί στο συμπέρασμα αυτό. Προφανώς ήμουν μάρτυρας ακόμα ενός αντιλόγου που στερούταν επιχειρημάτων, ενώ είναι φανερό πως τα λόγια του ομιλούντος ήταν ο αντίλαλος της πολεμικής των συστημικών κομμάτων ή καλύτερα της λάσπης από την ανυπαρξία των επιχειρημάτων τους ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Ένας κενός αντίλογος εμπνευσμένος από τις αστήρικτες ψευδομαρτυρίες για οπλοστάσια, σφαγεία, τανκς, αλλά και μυστική χρηματοδότηση των μεγάλων οικονομικών συμφερόντων, εφοπλιστών και…εξωγήινων!

Οι δημοσκοπήσεις επέβαλαν τους εκλεκτούς υποψηφίους των μνημονίων Καμίνη και Μπουτάρη χάρις στην διαρκή προβολή τους από τα χαζοκούτια των ΜΜΕ. Έτσι διαμορφώνεται και η κοινή γνώμη σε όλα τα πολιτικά ζητήματα, πόσο μάλλον σε αυτά που αφορούν την διαχείριση δημοσίου χρήματος και ανάθεση εργολαβιών δημοσίων έργων. Τα ΜΜΕ χειραγωγούν τον θεατή και επιβάλλουν μαζική ύπνωση στην πλειοψηφία του λαού, ακόμα και στους αντικειμενικά έξυπνους και ενεργούς πολίτες.

Ας μην ξεχνάμε όμως πως η λάσπη είναι πιάτο που τρώγεται ζεστό! Άπαξ και κρυώσει, στεγνώσει και ξεραθεί, δεν είναι καθόλου εύπεπτο. Το πιθανότερο είναι να επιστρέψει στον αποστολέα του σε μορφή σκληρών τεμαχίων, κοινώς τούβλων.

Νίκος Β.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-5-oktwbriou-2014#ixzz3FGVp4AOH

Exit mobile version