Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Έκθεση Goldman Sachs: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές, αλλά μην φοβάστε – Είναι δικοί μας!

Έκθεση Goldman Sachs: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές, αλλά μην φοβάστε - Είναι δικοί μας!

Πλησιάζουν εκλογές και είναι απολύτως λογικό τόσο το χρηματιστήριο, όσο και οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης να ενδιαφέρονται για το επικείμενο αποτέλεσμα, αφού αυτό σίγουρα θα επηρεάσει τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Βασισμένοι σε αυτή τη λογική οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν αρχίσει και αφουγκράζονται το ρευστό πολιτικό τοπίο στην Ελλάδα, προσπαθώντας να βγάλουν πόρισμα για την επόμενη ημέρα.

Η Goldman Sachs είναι μία από αυτές τις εταιρείες που είχαν ενεργό ρόλο στην καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας και την κρίση που έπληξε με βαρύτητα τους Έλληνες πολίτες. Είναι σίγουρο λοιπόν ότι ενδιαφέρεται πάρα πολύ για την συνέχιση του καταστροφικού της εν Ελλάδι έργου.

Στην έκθεση, λοιπόν, του συγκεκριμένου οίκου αξιολόγησης τονίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει ανέτως τις εκλογές. Εκεί μπαίνει μία υποσημείωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να κερδίσει την αυτοδυναμία, οδηγούμενος αναγκαστικά σε κυβέρνηση συνεργασίας, με «οποιονδήποτε πέραν της Χρυσής Αυγής», γεγονός απολύτως λογικό αφού ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συμβιβαστεί με τους πάντες, εκτός από την Αλήθεια.

Τα δύο σημεία της εκθέσεως που προκαλούν εντύπωση είναι ότι πρώτον δεν αποκλείεται η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ και το δεύτερο είναι ότι η Goldman Sachs, λέει στους πελάτες της ότι σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει κάτι να φοβούνται από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΗ έκθεση, λοιπόν, έρχεται να προστεθεί σε μία μακρά λίστα αποδείξεων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προσκυνήσει τους διεθνείς τοκογλύφους και δεν αποτελεί πλέον καμία απειλή για τα άνομα συμφέροντά τους.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ekthesh-goldman-sachs-o-suriza-tha-kerdisei-tis-ekloges-alla-mhn-fobaste-ei#ixzz3FJ0nXwqe

Exit mobile version