Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα, Δυτική Αττική, Σέρρες και “Ιατροί του Ελληνισμού”

Τ.Ο. Περάματος: Την Τετάρτη 1/10 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της τοπικής μας οργάνωσης από τον βουλευτή Β’ Αθηνών Παναγιώταρο Ηλία με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Αρχικά ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στην συνεχιζόμενη πολιτική δίωξη εναντίον του κινήματος μας και στην αμηχανία που έχει περιέλθει το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας βλέποντας ότι παρά τον ανηλεή πόλεμο λάσπης και την τρομοκρατία όχι μόνο αντέχουμε αλλά και προελαύνουμε δημοσκοπικά.

Εν συνεχεία έγινε εκτενής αναφορά σε διάφορα ζητήματα πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας όπως η αυξανόμενη ανεργία, η ανέχεια που χαρακτηρίζει την πλειοψηφία πλέον των συμπατριωτών μας, το προσχέδιο του προϋπολογισμού που ετοιμάζεται με νέες δυσάρεστες εκπλήξεις καθώς και σε κρίσιμα άλλα θέματα που υπονομεύουν το έθνος μας όπως η λαθρομετανάστευση, η υπογεννητικότητα και η διαρκής γήρανση του πληθυσμού.

Ακόμα τονίστηκε πως ενόψει των πρόωρων εκλογών , όποτε και αν προκηρυχθούν, οφείλουμε άπαντες να είμαστε σε ετοιμότητα και εγρήγορση ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τον εκλογικό μηχανισμό του κινήματος.

Τέλος επισημάνθηκε πως ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής αυγής συνεχίζεται με κάθε νόμιμο πολιτικό μέσο και για αυτό οι φίλοι και υποστηρικτές του κινήματος οφείλουν να δείξουν μέγιστη προσοχή σε ενδεχόμενες προκλήσεις και προβοκάτσιες. Ακολούθησε συζήτηση και σχολιασμός με τους παρόντες.

Τ.Ο. Δυτικής Αττικής: Με μεγάλη προσέλευση Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε Ομιλία στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αττικής, οι συναγωνιστές Αντωνόπουλος Κωνσταντίνος και Ιωάννης Κύρογλου έκαναν εκτενή αναφορά στα αίτια των πολιτικών διώξεων, τις παράνομες προφυλακίσεις τόσο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν. Γ. Μιχαλολιάκου όσο και των βουλευτών μας αλλά και τον πόλεμο λάσπης που δέχεται το Κίνημα από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης .Ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών συνεχίζεται ακάθεκτος μέχρι την τελική Νίκη.

Σε μια ακόμη εθνική τελετή παρέστη η Τ.Ο. Σερρών της Χρυσής Αυγής, με αφορμή την επέτειο της σφαγής Ελλήνων πατριωτών στην Κορμίστα από τις βουλγαρικές δυνάμεις κατοχής, την 1η Οκτωβρίου του 1941. Κλιμάκιο Συναγωνιστών από τις Σέρρες, παρουσία του Γραμματέα της Τοπικής, Σιώη Νικήτα, προσέδωσε το πρέπον αγωνιστικό και πατριωτικό κλίμα σε μια εκδήλωση που γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης από τη ψοφοδεξιά, η οποία για αγορά πατριωτικών ψήφων ξεχνάει τις ρητορείες περί «γιορτών μίσους» και καταθέτει στεφάνια στη μνήμη των Ελλήνων που οι ίδιοι απαξιώνουν ιστορικά με τον «αντιρατσιστικό νόμο».

Ο Συναγωνιστής Σιώης προέβη σε ένα σύντομο ιστορικό των τραγικών συμβάντων της εποχής και κατηγόρησε την Αριστερά που αποδεδειγμένα συνεργάστηκε με τους Βουλγάρους για να επιτευχθεί ο ερχομός του «σοσιαλισμού» στην Ελλάδα, αντίστοιχου σοβιετικού τύπου.

Αργότερα το λόγο έλαβε ο βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, Ματθαιόπουλος Αρτέμης, ο οποίος επιτέθηκε στο προδοτικό ΚΚΕ που διέπραξε αντίστοιχα εγκλήματα στο Μελιγαλά κι αλλού, για να ηττηθεί στρατιωτικά το καλοκαίρι του ᾽49 στο Βίτσι και το Γράμμο. Στεφάνι στην μνήμη των Ελλήνων Ηρώων κατέθεσε ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος για λογαριασμό του παράνομα κι αντισυνταγματικά προφυλακισμένου Γ.Γ. του Κόμματος, Νικόλαου Μιχαλολιάκου. Η λιτή τελετή έληξε με άπαντες τους Συναγωνιστές να ψάλλουν τον εθνικό μας ύμνο.

Ιατροί του Ελληνισμού: Οι Χρυσαυγίτες δίνουν καθημερινά αγώνα για την ενημέρωση του δοκιμαζόμενου Ελληνικού λαού. Αγώνα στον δρόμο, εκεί που ανδρώθηκε το Εθνικιστικό Κίνημα. Εν όψη των εκλογών για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και των εκπροσώπων στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, οι συναγωνιστές, μέλη των ιατρών του Ελληνισμού σε δράση αφισοκόλησης και διανομής φυλλαδίων με τις θέσεις του συνδιασμού τους.

Τι κι αν είναι αποκλεισμένοι από τα Μ.Μ.Ε., τι κι αν τους συκοφαντούν οι βολεμένοι συστημικοί συνάδελφοί τους.Δεν το βάζουν κάτω και κάνουν αισθητή την παρουσία τους ώστε να ακουστεί στον σύλλογο, για πρώτη φορά η φωνή της αλήθειας και ο Ι.Σ.Α. να γίνει από όργανο των φιλοδοξιών του προεδρείου, συνδικαλιστικό όργανο των ιατρών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn10#ixzz3FLn3VYD8

Exit mobile version