Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μόνο οι προτάσεις της “Ελληνικής Αυγής” μπορούν να λύσουν το πρόβλημα των σκουπιδιών

Μόνο οι προτάσεις της “Ελληνικής Αυγής” μπορούν να λύσουν το πρόβλημα των σκουπιδιών

Μέσα από δημοσίευμα του τοπικού διαδικτυακού μέσου ενημέρωσης στον δήμο Φυλής, μάθαμε τις προτάσεις της κ. Δούρου για την διαχείριση των απορριμμάτων, για αυτήν την εβδομάδα.

Την προηγούμενη φορά, η κ. Δούρου, σύμφωνα με δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, φέρεται να ήθελε να στείλει τα σκουπίδια στο εξωτερικό με τάνκερ.

Μόνο που αυτό το απίθανο σενάριο, ελπίζουμε να ΜΗΝ ήταν αλήθεια ή τουλάχιστον,  ευτυχώς φαίνεται να εγκαταλείφθηκε, στο παιχνίδι των δισεκατομμυρίων από τα σκουπίδια, έβαζε τους  εφοπλιστές , αποκλείοντας τους κατοίκους της Αττικής από τον πλούτο που παράγουν τα απορρίμματα, μέσω της ανακύκλωσης στην πηγή τους, μέθοδος που ακολουθείται σε όλες τις προηγμένες κοινωνίες.

Τώρα η κ. Δούρου, υιοθετώντας και εφαρμόζοντας τις θέσεις της Ελληνικής Αυγής και κατ’ επέκταση της Χρυσής Αυγής,  επιτέλους, ζητάει με επιστολή, την συνεργασία των δημάρχων της Αττικής και προτείνει:

Για το καλό της Αττικής, δηλώνουμε ευτυχείς και χαιρόμαστε ιδιαιτέρως, που η κ. Δούρου εμμέσως πλήν σαφώς, παραδέχεται πως η Χρυσή Αυγή είναι η πολιτική δύναμη που έχει πρόγραμμα και υιοθετεί” (sic) – για ακόμη μια φορά – τις θέσεις της “Ελληνικής Αυγής”- και κατ’ επέκταση της Χρυσής Αυγής – για τα απορρίμματα.

Αυτά που δεν έχει (τολμήσει) να αντιγράψει η κ. Δούρου είναι τα ερωτήματα μας προς όσους διαχειρίστηκαν το χρήμα από τα σκουπίδια.

Μήπως γιατί άλλοι είναι… “σύντροφοι” του Πασοκ, που μετακόμισαν προς τον Σύριζα μεριά και άλλοι είναι δήμαρχοι της… “υπό κατασκευή” συνεργασίας του Σύριζα με την ΝΔ;

Eλπίζουμε να υιοθετήσει και αρμοδίως πλέον τα ερωτήματά μας, να μάθουμε που πήγαν τα λεφτά, για το καλό της Αττικής.

κ. Δούρου, θυμίζουμε: TA ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ – ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ! ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!”

To ιστορικό και oι θέσεις της Ελληνικής Αυγής για την διαχείριση των Απορριμμάτων

Πρώτη η Χρυσή Αυγή, προ 3ετίας, και στην συνέχεια η αυτοδιοικητική της έκφραση, η Ελληνική Αυγή, μίλησε για ανακύκλωση στην πηγή, που δίνει καθαρές θέσεις εργασία και επιστρέφει τον πλούτο στον λαό.

Οι πλήρεις θέσεις μας που σήμερα γίνονται σημαία στα χέρια του Σύριζα, είχαν κατατεθεί προ τριετίας και στην συνέχεια εκλάπησαν από τον υπολογιστή του Αρχηγού μας, όταν αυτός πέρυσι τον Σεπτέμβριο προφυλακίστηκε και κατασχέθηκαν οι υπολογιστές από το σπίτι του.

Αυτό είναι ένα γεγονός που είχαμε καταγγείλει και κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, σε ανοιχτή εκδήλωση στον Ασπρόπυργο, όπου είχαμε αναλύσει το πρόγραμμα μας για τα σκουπίδια και είχε πέσει στην αντίληψη μας πως απόσπασμα κειμένου μας που είχε συνταχθεί και είχε σταλεί με email προ τριετίας, ήταν αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Σύριζα. Η ενοχή αποδείχθηκε όταν μετά τις καταγγελίες μας το κείμενο εξαφανίστηκε!

Στο πρόγραμμα μας δεσμευόμαστε για:

Κατάργηση του υφιστάμενου και απαρχαιωμένου Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Απορριμμάτων (ΠΕ.Σ.Δ.Α.) της Αττικής ο οποίος εγκρίθηκε το 2003 και τροποποιήθηκε το 2006 και που δημιουργεί καταστροφή των επιλεγμένων περιοχών με θάψιμο των σύμμεικτων σκουπιδιών σε χωματερές (Χ.Υ.Τ.Α. – Χ.Υ.Τ.Υ.) και με καύση απορριμμάτων ή με μεθόδους προπομπούς της καύσης (σε Φυλή, Κερατέα και Γραμματικό).

Στο κείμενο που μοιράστηκε σε δημοσιογράφους και φορείς, υπήρχε μια ιδιαίτερη λέξη που είχαμε χρησιμοποιήσει κατ’ υπερβολή, δείχνοντας το μέγεθος των εργοστασίων που ετοιμάζονται, και η οποία υιοθετήθηκε από την κ. Δούρου.

H ίδια λέξη μέσα από την επιστολή της κ. Δούρου: “Είναι απαραίτητη η ακύρωση των διαγωνιστικών διαδικασιών που προωθούνταν από την προηγούμενη διοίκηση για τις 4 μονάδες επεξεργασίας σύμμεικτων με ΣΔΙΤ, με φαραωνικά έργα, εγγυημένες μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων”.

Όμως δεν ήταν η μόνη λέξη, αφού η κ. Δούρου υιοθετεί στο ακέραιο την μεθοδολογία μας και ξαναλέμε, για το καλό της Αττικής χαιρόμαστε, αρκεί να μπορέσει να τα εφαρμόσει όπως θα το κάναμε εμείς!

“Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ προτείνει ένα μοντέλο διαχείρισης απορριμμάτων σύγχρονο και φιλικό στο περιβάλλον, το οποίο έχει ως άξονες προτεραιότητας:

Σχηματικά οι δράσεις του διαρθρώνονται σε τρία επίπεδα.

Δείτε πόσο ίδια τα είχε πει η κ, Δούρου στην εκπομπή του Mega:

Επειδή βλέπουμε λίγο – λίγο μια τάση αντιγραφής των θέσεων μας, για το καλό της Αττικής,καταθέτουμε ανοιχτά για ακόμη μια φορά τις προτάσεις μας, ώστε να βοηθήσουμε την κ. Περιφερειάρχη στο έργο της.

Η Ελληνική Αυγή, η αυτοδιοικητική έκφραση των Ελλήνων Εθνικιστών, στο θέμα διαχείρισης των απορριμμάτων προτείνει:

  • Tο άμεσο κλείσιμο του καρκίνου της Φυλής που εδώ και 50+ χρόνια υποδέχεται τα σκουπίδια, σχεδόν όλης της Ελλάδας και σπέρνει ασθένειες στην Αττική
  • Tην άμεση απομάκρυνση από εκεί των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων συμφερόντων Μπόμπολα και των ομοίων του (γιατί εμείς τολμάμε και λέμε ονόματα) – Σήμερα εταιρεία συμφερόντων Μπόμπολα εκμεταλλεύεται το εργοστάσιο καύσης επικίνδυνων νοσοκομειακών αποβλήτων, όπου ότι δεν καίει, το θάβει αυτούσιο σκορπώντας μόλυνση και θάνατο στην Αττική.

Πρόληψη – μείωση των απορριμμάτων με:

  • Διαλογή στην πηγή!
  • Ανταποδοτική για τους πολίτες ανακύκλωση
  • κομποστοποίηση
  • Επαναχρησιμοποίηση!

Mέσω των προτάσεων μας, οι προβλεπόμενοι τζίροι των ιδιωτών σε ύψος της τάξεως των 3.500.000.000 € είχαμε δεσμευτεί να τα επιστρέψουμε στον λαό!

To κόστος διαχείρισης Αστικών Στερεών Αποβλήτων από 45 € ανά τόνο που είναι σήμερα θα εκτοξευτεί στα 100 €, με βέβαιη τάση να φθάσει τα 230€ ανά τόνο όταν και αν ιδιωτικοποιηθεί πλήρως η αποκομιδή.

  • Απόσυρση του σχεδίου για την κατασκευή των τεσσάρων μονάδων επεξεργασίας σύμμεικτων απορριμμάτων που, εκτός των άλλων, υπονομεύουν κάθε προσπάθεια εναλλακτικής διαχείρισης, ανακύκλωσης – κομποστοποίησης – κ.λ.π.
  • Προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας των πολιτών από παράνομες χωματερές που      κλείνουν άμεσα.
  • Καμία αύξηση των δημοτικών τελών.
  • Προστασία των θέσεων εργασίας και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας των εργαζομένων στην αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων.
  • Το κέρδος που θα προκύψει από την διαχείριση ΜΕΣΩ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, θα χρηματοδοτήσει  νέες, καθαρές, θέσεις εργασίας.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ:

  1. Δημόσιο συμφέρον – Δημόσια υγεία
  2. Ανακύκλωση στην πηγή – Όποιος ρυπαίνει πληρώνει – ΌΠΟΙΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΤΑΙ.
  3. Και πάνω απ όλα! Δημόσια διαχείριση των απορριμμάτων.

Σύνθημά μας: Tα σκουπίδια είναι χρυσός – ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ! ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!

(Και αυτό το σύνθημα μας είχε κλαπεί εν μέρει και είχε ειπωθεί από τα χείλη της κ. Δούρου σε πανάκριβο διαφημιστικό… Είχε αφαιρέσει την σημαντική φράση:  “Tα επιστρέφουμε στον λαό…).

Για την “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ”
ο Επικεφαλής – ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/mono-oi-protaseis-ths-ellhnikhs-aughs-mporoun-na-lusoun-to-problhma-twn-sko#ixzz3FMghAZqM

Exit mobile version