Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Παραισθήσεις Α. Σαμαρά: “Θα είναι μια καλή χρονιά για την Ελλάδα, για τη σταθερότητα, την ανάπτυξη”

Παραισθήσεις Α. Σαμαρά: “Θα είναι μια καλή χρονιά για την Ελλάδα, για τη σταθερότητα, την ανάπτυξη”

Μεταξύ τύρου και αχλάδου βρέθηκε ο Σαμαράς στο καφενείο της Βουλής, προκειμένου να συζητήσει πολιτικά με τους βουλευτές του. Εκεί παρατέθηκαν «βαρυσήμαντες» πολιτικές αναλύσεις περί της ελληνικής οικονομιας, εφάμιλλες του χώρου στον οποίο έγιναν.

Για να αντιληφθείτε την σοβαρότητα της συζήτησης και των προσώπων που συμμετείχαν, ο Σαμαράς φεύγοντας από την Βουλή δήλωσε ότι «Θα είναι μια καλή χρονιά για την Ελλάδα, για τη σταθερότητα, την ανάπτυξη και τη μείωση της ανεργίας». Η χαρτορίχτρα του Μαξίμου μίλησε και τα ΜΜΕ αναπαρήγαγαν αυτές τις φαιδρότητες.

Πώς έβγαλε αυτά τα συμπεράσματα ο Σαμαράς; Μήπως το έβγαλε από την «σφαλιάρα» που έφαγε από την Μέρκελ ή μήπως από την άρνηση του ΔΝΤ να συζητήσει την οποιαδήποτε φοροελάφρυνση; Η αλήθεια είναι ότι το συμπέρασμα του Σαμαρά για «καλή χρονιά», θυμίζει τα ανάλογα πρωτοχρονιάτικα μηνύματα όλων των πρωθυπουργών στα Χριστούγεννα.

Ο Σαμαράς έχει υποβιβάσει την εν Ελλάδι πολιτική σε συζήτηση καφενείου του στυλ «χύθηκε ο καφές, θα έρθουν φοροελαφρύνσεις», όπως αναλόγως οι υπουργοί του έχουν εξευτελίσει κάθε έννοια καθήκοντος, κράτους και δικαίου. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Αθανασίου, ο οποίος έχει υποβιβάσει την δικαιοσύνη σε ένα άθροισμα επίορκων, οι οποίοι δρουν κατόπιν εντολών και επιστολών, ενώ την ίδια ώρα θάβονται δικογραφίες που αφορούν υπουργούς και στελέχη της συγκυβέρνησης.

Το αποτέλεσμα των εκλογών που θα έρθουν σύντομα δεν θα είναι μια παραίσθηση για τον Σαμαρά, αλλά μια οδυνηρή πραγματικότητα που θα αναγκαστεί να την αντιμετωπίσει. Και όλο το ποτήρι του πικρού καφέ θα το πιει μόνος του…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/anekdoto-a.samara-tha-einai-mia-kalh-chronia-gia-thn-ellada-gia-th-stathero#ixzz3FOrLSzkK

Exit mobile version