Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Καλησπέρα Αρχηγέ. Πρώτα απ’όλα θα ήθελα  να σου πω ένα μεγάλο μπράβο για όλους τους αγώνες που έχεις δώσει μέχρι στιγμής για μια καλύτερη Ελλάδα, για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους ‘Ελληνες. Ένα μεγαλύτερο μπράβο για όλο αυτόν τον καιρό που βρίσκεσαι πίσω από τα κάγκελα άδικα όπως και τόσοι συναγωνιστές μας.Κατοικώ  στο Αγρίνιο. Από την πρώτη στιγμή που άνθισε η ιδέα να δημιουργηθούν γραφεία του Kινήματος μας εδώ, όλοι οι πραγματικοί Χρυσαυγίτες και άνθρωποι που πίστεψαν σε εμάς ήταν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια καθένας με όπoιο τρόπο μπορούσε βοήθησε και  θα συνεχίσουμε τον Αγώνα μέχρι τέλους. Καλή συνέχεια και υπομονή.Η ώρα να αφεθείτε όλοι ελεύθεροι πλησιάζει..Σας περιμένουμε για δυνατότερους και αποτελεσματικότερους αγώνες…

Ε.Χ.

Η κυνική ομολογία της βουλευτού της Ν.Δ. Φωτεινής Πιπιλή στο Συμβούλιο της Ευρώπης – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Έχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια όπως λέει και ο σοφός λαός,κινήσεις πανικού από τη συγκυβέρνηση παρωδία του Σαμαροβενιζέλου όπου προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατηθούν για λίγο ακόμα χρονικό διάστημα στα ηνία της διακυβέρνησης του κράτους και ξανάρχισαν να αναζωπυρώνουν τα σχέδια πλοκής της χρυσαυγειάδας και τα σενάρια αποσταθεροποίησης της χώρας. Αμόλησαν τα Αριστερά τσογλάνια το δεξί χέρι του δημοκρατικού τόξου και οι βομβιστικές επιθέσεις πέφτουν βροχή σε Συναγωνιστές που στοχοποίησαν αυτοί οι προοδευτικοί αλληλέγγυοι μπας και κάμψουν το ηθικό των συναγωνιστών, στην μάχη έπεσε με τόνους λάσπης και παραπληροφόρησης και το Έθνος του κ. Μπόμπολα μαζί με τα δελτία των 8 και ξανάρχισαν την παραπληροφόρηση και το σόου κατά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των έγκλειστων Συναγωνιστών περί τρομοκρατικής οργάνωσης εγκλημάτων κλπ. ανοησίες που ούτε και οι πιο θερμοί υποστηρικτές των Σαμαροβενιζέλων τις υποστηρίζουν αφού ξεπερνούν τα όρια της γελοιότητας. Κουβέντα το ότι δεν βρήκαν ούτε ένα ευρώ που να δικαιολογεί ξέπλυμα μαύρου χρήματος κουβέντα του ότι υπάρχει παραδοχή της στημένης πολιτικής δίωξης δια στόματος Μπαλτάκου, κουβέντα για τα δήθεν οπλοστάσια, κύριοι του λεγόμενου δημοκρατικού τόξου αφήστε τα σόου στα κανάλια και απλά παρατήστε τα ότι και να κάνατε έπεσαν στο κενό και τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έρχονται να σφραγίσουν το τέλος της μεταπολιτευτικής περιόδου, λίαν συντόμως θα είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση και θα είναι αδύνατον να μας φιμώσετε με τα γνωστά σταλινικού τύπου τερτίπια είμαστε εδώ και αναμένουμε την αθώωση του Αρχηγού μας και των Συναγωνιστών μας και τότε θα μιλήσουμε επί ίσης όροις όποτε και όπως θελήσετε δημοκράτες πολιτικοί νάνοι και χειρότερα ακόμα προδότες του Έθνους των Ελλήνων.

Α. Κ.

Έρχονται φόροι ύψους 2,5 δισ. ευρώ στον νέο “αναπτυξιακό” προϋπολογισμό: Σιωπή από τα τσοντοκάναλα

Πέρασαν τα χρόνια, γέρασα και αισθάνομαι σαν να μην έχει αλλάξει καθόλου η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα. Οι ίδιοι και οι ίδιοι μας κυβερνούν, καταστρέφουν τη χώρα, χρησιμοποιούν κάθε φορά πανομοιότυπες μεθόδους για να μείνουν ή να ξαναπάρουν την εξουσία, τρομοκρατούνκαι παραπληροφορούν το λαό με ασύστολα ψεύδη και ψεύτικες ειδήσεις από τα δουλικά σ΄αυτούς ΜΜΕ. Η ίδια πανομοιότυπηεπαναλαμβανόμενη ιστορία. Πλέον εκ πείρας ξέρω τι θα πουν κάθε φορά, τι θα σκαρφιστούν για να τρομάζουν τον κόσμο, ποιους θα κατηγορούν άδικα με ψεύτικα κατασκευασμένα στοιχεία, και πως τα κανάλια της διαπλοκής θα μεταφέρουν στον κόσμο αυτές τις ειδήσεις. Νομίζω ότι μαζί μου το κατανοούν και πολλοί άλλοι Έλληνες. Αλλά αυτό δεν φθάνει για να απαγκιστρωθούν από την εξουσία και τις βολικές καρέκλες τους όλοι αυτοί που έφεραν τη χώρα στο γκρεμό. Χρειάζεται η συστράτευση όλων μας και η αγωνιστική μας διάθεση για να φύγουν τρέχοντας οι ληστές της πατρίδας. Η Χρυσή Αυγή από τη μέχρι τώρα πορεία της έχει αποδείξει ότι αγωνίζεται για τα δίκαια του Λαού και της Πατρίδας. Γι΄αυτό και την κυνηγούν με τόσο μένος. Διώκουν και φυλακίζουν βουλευτές, στελέχη, οπαδούς  χωρίς στοιχεία για να μην μιλάνε και ξυπνήσει ο κόσμος. Τον Αρχηγό και τον Ηλία Κασιδιάρη, τον Χρήστο Παππά  που έχουν σπουδαίο πολιτικό λόγο και είναι αδύνατον για τους αντιπάλους τους να τους  νικήσουν, τους διώκουν ανηλεώς. Τους φυλάκισαν  χωρίς λόγο  αλλά εκείνοι αντέχουν, δεν λυγίζουν, αγωνίζονται ακόμη και μέσα από τη φυλακή και ξεσκεπάζουν  τηνπολιτική σαπίλα που μας κυβερνά, τα ντόπια και ξένα συμφέροντα. Είναι παράδειγμα προς μίμηση όλοι τους. Αυτή την αλύγιστη, λεβέντικη στάση του Αρχηγούκαι των άλλων βουλευτών οφείλουμε να κρατήσουμε όλοι μας σ΄έναν αγώνα σκληρό από τον οποίο μόνο νικητές μπορεί να βγούμε. Στο τέλος είναι σίγουρο ότι η νίκη θα έλθει. Όμως δεν ξέρω τι θα έχει μείνει να περισώσουμε από την Ελλάδα που χάνουμε κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Γι΄ αυτό ας σπεύσουμε για την σωτηρία της, άμεσα.

Π. Μ.

DVD “Ένας χρόνος παράνομες πολιτικές διώξεις” – Προσφορά στην Χρυσή Αυγή της Τετάρτης

“Αξιότιμε κε πρόεδρε του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “Γ. Γεννηματάς”

Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εύρυθμη λειτουργία των επειγόντων περιστατικών κατόπιν της επίσκεψής μου εχθές στην εφημερία του νοσοκομείου σας και μάλιστα σε βαρύ φόρτο εργασίας.

Την καλή αυτή εντύπωση που αποκόμισα αμαυρώνει το κείμενο του πανό – μουσαμά που είδα αναρτημένο σε περίοπτη θέση ψηλά και έξω από το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου: “Η αιμοδοσία είναι πράξη αλληλεγγύης και όχι show των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής – Σωματείο Εργαζομένων ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς – Πενταμελής Επιτροπή ΕΙΝΑΠ ΓΝΑ Γ.Γεννηματάς”.

Το νοσοκομείο υποτίθεται πως είναι ο χώρος της προσφοράς του ανθρώπου σε άνθρωπο, η εμπράγματη απόδειξη της αγάπης και της ανακούφισης του πόνου. Είναι αδιανόητο να φιλοξενεί καθ΄οιονδήποτε τρόπο μηνύματα μίσους και κομματικής εμπάθειας απέναντι σε συμπολίτες μας. Όπως γνωρίζετε καλύτερα από εμένα στην αρχαία Ελλάδα τα Ασκληπιεία ήταν εκτός από θεραπευτήρια και ναοί, ένδειξη του πως αντιλαμβανόντουσαν οι πρόγονοί μας την αποστολή των ιατρών που “αποθεώνονται” ασκώντας το λειτούργημά τους.

Δεν θέλω να σταθώ στο περιεχόμενο του μηνύματος του πανό, αυτό το αφήνω στην κρίση σας. Ήθελα όμως να καταδείξω πως με το πρόσχημα του συνδικαλισμού που καταφανώς καπηλεύεται ο συγγραφέας του συνθήματος αυτού, καταπατάται ο ιερός χώρος του νοσοκομείου σας για να ικανοποιηθεί το κομματικό μίσος έναντι στην πρωτοβουλία ενός άλλου πολιτικού κόμματος. Άσχετα με την κομματική τοποθέτηση του καθενός από εμάς, φαντάζομαι να συμφωνήσετε μαζί μου πως μία δημοφιλής ιδέα όπως η εθελοντική αιμοδοσία υπό την αιγίδα ενός πολιτικού κόμματος ή συλλόγου, δεν παύει να αποτελεί πράξη αγάπης και δεν αποφέρει οικονομικό όφελος στον εμπνευστή της. Συνεπώς ως τέτοια πράξη αγάπης δεν είναι δυνατόν να εκμηδενιστεί και να αντιμετωπιστεί με μίσος από τα άλλα πολιτικά κόμματα.  Επιτρέψτε μου επίσης να αμφιβάλλω επίσης για την εγκυρότητα της υπογραφής του πανό από το “Σωματείο Εργαζομένων ΓΝΑ” και την “Πενταμελή Επιτροπή ΓΝΑ”. Το πιθανότερο οι πρωτεργάτες του πανό αυτού να είναι εγκάθετοι των αριστερών κομμάτων της αριστεράς (εσω-εξωκοινοβουλευτικής) αφού χρησιμοποιεί κατά γράμμα την ρητορική τους.

Θα παρακαλούσα αντί απάντησης από μέρους σας να επιμεληθείτε την άμεση αποκαθήλωση του κατάπτυστου αυτού πανό που δεν τιμά διόλου την σπουδαιότητα της εργασίας και της αποστολής σας.”

Νίκος Β.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-7-oktwbriou-2014#ixzz3FPJ7a2JC

Exit mobile version