Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Ξάνθη, Αχαρνές, Καλαμάτα, Μεσολόγγι, Χανιά

Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς: Ηλίας Παναγιώταρος – Πολιτική επικαιρότητα

Την Παρασκευή 03 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιώς από τον Συναγωνιστή και βουλευτή Β΄ Αθηνών, Ηλία Παναγιώταρο με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις.

Ο Συναγωνιστής ανεβαίνοντας στο βήμα, ξεκίνησε με τον γνωστό χειμαρρώδη λόγο του να αναλύει το πόσο Αγωνιστικό πρόκειται να είναι το φθινόπωρο που επίσημα έφτασε, για όλους τους υπερήφανους Έλληνες Εθνικιστές.

Περνώντας στο κύριο μέρος της ομιλίας του, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις Χολιγουντιανές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και στα ανύπαρκτα στοιχεία με τα οποία τα παπαγαλάκια τους συστήματος μας αποδίδουν τον τίτλο της “εγκληματικής οργάνωσης”. Ο Συναγωνιστής ασφαλώς μίλησε για το επίσημο πόρισμα του ΣΔΟΕ που έχει εκδοθεί και για τις έρευνες της αντιτρομοκρατικής για τα οπλοστάσια – σίριαλ οι οποίες έχουν λήξει. Φυσικά σε κάθε περίπτωση η Χρυσή Αυγή είναι καθαρή σαν διαμάντι.

Έπειτα, αναφέρθηκε στην βρώμικη προπαγάνδα των μέσων μαζικής εξαπάτησης, στην λάσπη και στις κομμένες και ραμμένες συνομιλίες που παρουσιάζουν, εφόσον είναι γνωστό πως βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο. Ο Συναγωνιστής τόνισε πως είναι μέγα καθήκον όλων των Ελλήνων που στηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο, την Κυριακή που θα καθοριστεί το μέλλον της Πατρίδας μας να είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι.

Στη συνέχεια, εξήγησε με τι είδους βρώμικες και άθλιες τακτικές το αντιδημοκρατικό τόξο θα εκλέξει πρόεδρο Δημοκρατίας.

Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής μιλώντας για το Αγωνιστικό πεδίο των δράσεων του Εθνικιστικού Κινήματος, είπε λακωνικά και εύστοχα πως οι Αγώνες του Αρχηγού μας δείχνουν τον δρόμο για όλους μας. Ακολούθησε πολιτικός διάλογος και ως είθισται, άλλη μία συνάντηση μας έληξε με άπαντες σε στάση προσοχής να ψέλνουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΙΜΗΣΕ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου η Ξάνθη τίμησε τα ελευθέριά της. Κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον Γραμματέα της Τοπικής, συναγωνιστή Καπαγερίδη Χρήστο, πραγματοποίησε κατάθεση στεφάνου κι έψαλε τον Εθνικό μας Ύμνο. Η 4η Οκτωβρίου υπήρξε ένα πραγματικό ορόσημο στη νεότερη ιστορία της Θράκης. Είναι το τέλος της ασέληνης νύχτας της δουλείας και η χαραυγή της Ελευθερίας της Ξάνθης αρχικά και της υπόλοιπης Δ. Θράκης στη συνέχεια. Η ΙΧ Μεραρχία με διοικητή τον Υποστράτηγο Γεώργιο Λεοναρδόπουλο μετακινήθηκε από την περιοχή του Κιλκίς και στις 3 Οκτωβρίου 1919 με το Μηχανικό της γεφύρωσε το Νέστο ποταμό σε δυο σημεία.

Το πρωί της 4ης Οκτωβρίου το 1ο Τάγμα του ηρωικού 25ου Συντάγματος και η 9η Ημιλαρχία Ιππικού πέρασαν το Νέστο και περί την 11.00 η ώρα εισήλθαν στην πόλη της Ξάνθης. Επικεφαλής των τμημάτων με εντολή του Στρατηγού Λεοναρδόπουλου ήταν ο Ξανθιώτης Ανθυπολοχαγός Μηχανικού Γαβριήλ Λαδάς. Η είσοδος των Ελληνικών Στρατευμάτων στην Ξάνθη έθεσε επιτέλους τέρμα στα βάσανα του υπερήφανου λαού της, κυρίως κατά την περίοδο της βουλγαρικής κατοχής (1913 – 1919). Η Ελληνική σημαία κυμάτισε πάλι στο ρολόι της πλατείας και άρχισαν να επιστρέφουν στην αγαπημένη τους Ξάνθη όσοι είχαν αναγκασθεί να φύγουν κατά την διάρκεια της βουλγαρικής κατοχής.

Μετά την απότιση φόρου τιμής, οι συναγωνιστές προέβησαν σε διανομή εντύπου υλικού με τις θέσεις του Κινήματός μας, καθώς και φυλλαδίων σχετικά με την παράνομη πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής.  Το καθεστώς όμως, που αποδεδειγμένα βρίσκεται σε παροξυσμό, προσήγαγε τους συναγωνιστές χωρίς αιτία, μόνο και μόνο γιατί διένειμαν φυλλάδια του Κινήματος. Αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από τις διαμαρτυρίες τους, ότι τίποτε παράνομο δεν έχουν να τους προσάψουν, αφού η ενημερωτική δράση έγκειται στα πλαίσια του νόμιμου πολιτικού αγώνα της Χρυσής Αυγής.

Τ.Ο. Αχαρνών: Η συναγωνίστρια Κορίνα Πενέση μίλησε για τον ρόλο της γυναίκας στην Εθνικιστική κοινωνία, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός.

Τόνισε ότι όλα αυτά τα χρόνια το κύριο μέλημα του κοινωνικοπολιτικού κατεστημένου ήταν και είναι η ισοπέδωση των θεσμών και των αξιών, με αποτέλεσμα η βασική αρχή του Καίσαρα, «διαίρει και βασίλευε» να έχει αποκτήσει μία νέα διάσταση στον σύγχρονο κόσμο, με τρανταχτό παράδειγμα αυτό της ανταγωνιστικότητας μεταξύ δύο φυσικών συμμάχων στην Ζωή, του άντρα και της γυναίκας. Συναγωνίστρια τόνισε ότι σε μια Εθνικιστική κοινωνία, το Έθνος αποτελεί τον ανώτερο κοινωνικό οργανισμό, του οποίου βασικό κύτταρο είναι η οικογένεια. Οι ρόλοι τόσο της γυναίκας όσο και του άντρα είναι να λειτουργούν και οι δυο συντροφικά, ως ένας, για το σύνολο.

Το ύψιστο καθήκον της γυναίκας είναι η διαπαιδαγώγηση των παιδιών της. Η γυναίκα, μέσα από τον ιερό ρόλο της μητέρας, φροντίζει ώστε να διαφυλαχτεί η πολιτιστική κληρονομιά. Την αναγνώριση της γυναίκας ως ισότιμο μέλος της κοινωνίας την κατοχυρώνουν όχι οι νόμοι αυτού του σάπιου κράτους, αλλά ο συνεχής αγώνας στην εργασία, στο σπίτι, στην κοινωνία, για την πατρίδα και τη θρησκεία, τις διαχρονικές αξίες που θωράκισαν τους αγώνες τους. Κλείνοντας, η συναγωνίστρια αναφέρθηκε στις συζύγους και συντρόφους των φυλακισμένων Συναγωνιστών μας. Αυτές αποτελούν το πρότυπο για όλες εμάς τις γυναίκες που θέλουμε να λεγόμαστε Εθνικίστριες. Οι γυναίκες αυτές δείχνουν Ανδρεία, που την ζηλεύουν πολλοί άνδρες.

Στην σημερινή λοιπόν εποχή, που καλεί εμάς τις γυναίκες να γίνουμε υποκρίτριες, ανάλγητες, αδίστακτες, εκμεταλλεύτριες, θρασύδειλες, γλοιώδεις, συμφεροντολόγες και άπληστες, εμείς επιλέγουμε να περπατήσουμε στο δύσβατο μονοπάτι που περπατούν οι περήφανες αυτές γυναίκες που στέκονται δίπλα στους παράνομα φυλακισμένους άντρες τους σαν βράχοι ακλόνητοι και ριχνόμαστε με τα μούτρα στον καλό και δίκαιο Εθνικοαπελευθερωτικό Αγώνα για Πατρίδα – Πίστη – Ελευθερία.

T.O. Καλαμάτας: Άλλη μία ομιλία στα γραφεία μας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία (Σάββατο 4/10) με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Πρώτος το λόγο πήρε ο συναγωνιστής Κουράκος Νικόλαος ο οποίος ανάγνωσε στους παρευρισκόμενους το μήνυμα του Αρχηγού με τίτλο ”Το Φρούριο Χρυσή Αυγή Αντέχει”. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα σενάρια περί εκλογών και απαντώντας στο ερώτημα πότε θα γίνουν και αν θα γίνουν εκλογές, απάντησε ότι αυτό είναι κάτι που απασχολεί με φόβο τους πολιτικούς μας αντιπάλους και όχι την Χρυσή Αυγή διότι ο μηχανισμός του κινήματος μας είναι πανέτοιμος τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο για την εκλογική μάχη όποτε αυτές γίνουν.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο συναγωνιστής Κωνσταντακόπουλος Γεώργιος ο οποίος σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο τονίζοντας ότι το σύστημα βρίσκεται σε μεγάλο πανικό αφού τίποτα από όλα όσα έχει κάνει εναντίων της Χρυσής Αυγής δεν έπιασε τόπο επισημαίνοντας ότι τα παπαγαλάκια και οι λασπολόγοι συνεχίζουν ακάθεκτοι χωρίς ίχνος ηθικής τον πληρωμένο πόλεμο εναντίων της Χρυσής Αυγής.

Διανομή έντυπου υλικού από τον πυρήνα Ι.Π. Μεσολογγίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η σημερινή διανομή έντυπου υλικού του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή στα χωριά: Ευηνοχώρι, Αι Γιώργη, Γαλατά και Κρυονέρι με μαζί με τον συναγωνιστή Βαλτογιάννη Διονύσιο.

Τ.Ο. Χανίων: Ομιλία και προβολή διαφανειών με θέμα το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Χανίων από τον Συναγωνιστή Σταθάκη Δημήτρη. Το εβδομαδιαίο μήνυμα του Αρχηγού διάβασε στους παρευρισκόμενους η Συναγωνίστρια Χρύσα Κυριάκου.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-peiraias1#ixzz3FRum1PHb

Exit mobile version