Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ούτε να τον φτύσει η Ντόρα τον Σαμαρά – Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο αποκαθήλωσης

Ούτε να τον φτύσει η Ντόρα τον Σαμαρά - Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο αποκαθήλωσης

Την χθεσινή ψεύτικη χαλαρή διάθεση του Αντώνη Σαμαρά σε μια από τις σπάνιες επισκέψεις του στην Βουλή (στην οποία έρχεται μόνο για να πιει καφέ και για να μάθει… πώς πάει η κατάσταση) δεν συμμερίστηκε από ότι φαίνεται η επίδοξη νέα πρόεδρος της ψοφοδεξιάς Ντόρα Μπακογιάννη.

Τα παπαγαλάκια των απόλυτα ελεγχόμενων από την κλίκα Σαμαρά μίντια φαίνεται πως δεν είδαν ή μάλλον έκαναν πως δεν είδαν το φτύσιμο της Ντόρας στον καταρρέοντα πρωθυπουργό. Η κίβδηλη εικόνα της ομοψυχίας και της ενότητας που θέλησε να περάσει η παρέα της “Πολιτικής Άνοιξης” στο μνημόσυνο της Νέας Δημοκρατίας δεν κράτησε παρά μόνο 48 ώρες. Εκεί ο επίτιμος έδωσε… ολόψυχα της ευχή του στον Σαμαρά για σωματική και ψυχική υγεία και 2 μέρες μετά η κόρη του Μητσοτάκη έδειξε στον απερχόμενο πρωθυπουργό πόσο εννοούσε τις ευχές αυτές.

Δεν έχει ξαναγίνει τέτοια επιδεικτική συμπεριφορά απαξίωσης στο πρόσωπο του Σαμαρά που είναι τελειωμένος από όλες τις πλευρές, από τους διεθνείς τοκογλύφους, από τους εγχώριους νταβατζήδες και τους εσωκομματικούς βαρώνους. Αυτό που δεν είπαν τα κανάλια ήταν ότι από το καφενείο της Βουλής πέρασε η Ντόρα Μπακογιάννη την ώρα ο Αντώνης Σαμαράς κάθονταν με τους Νεοδημοκράτες βουλευτές. Ωστόσο δεν έκανε καν την κίνηση για να χαιρετήσει, γυρνώντας του επιδεικτικά την πλάτη και συνομιλώντας με δύο άλλους βουλευτές στο μπαρ.

Όλοι σχολίασαν την ψυχρή συμπεριφορά της Ντόρας, αλλά κανείς δεν το ανέφερε. Την ίδια στιγμή βέβαια η Μπακογιάννη, ήταν ιδιαίτερα θερμή με ανεξάρτητους βουλευτές, αλλά και με κυβερνητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως η Άντζελα Γκερέκου, με την οποία είχε θερμό εναγκαλισμό, αλλά και η χειραψία με τον Βασίλη Οικονόμου.

Έχει προχωρήσει αρκετά το σχέδιο διαδοχής Σαμαρά και η Ντόρα ήδη πλασάρεται ως η νέα πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με πιο κεντρώο προφίλ που θα μπορούσε (θεωρητικά) να επιτύχει την νεκρανάσταση της ψοφοδεξιάς.

Και ο Αντώνης συνεχίζει να βρίσκεται στον κόσμο των παραισθήσεων…

Διαβάστε επίσηςΗ Ντόρα αδειάζει Σαμαρά και επιβεβαιώνει Μπαλτάκο: Τους υποτίμησες και έκανες ήρωες τους Χρυσαυγίτες!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oute-na-ton-ftusei-h-ntora-ton-samara-se-plhrh-ejelijh-to-schedio-apokathhl#ixzz3FTIUOWJn

Exit mobile version