Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα: ΚλεφτοΠασόκ εναντίον νεοΠασόκ με φόντο την Χρυσή Αυγή

Είχαμε τονίσει και σε προηγούμενη ανάρτηση ότι ο Θεοδωράκης έφερε την μεταμοντέρνα εποχή στο πολιτικό ρεπορτάζ, αφού καταλήγουν οι φωτορεπόρτερ που καλύπτουν τις ενέργειές του να είναι περισσότεροι από τους πολίτες, με αποτέλεσμα να φωτογραφίζει ο ένας τον άλλο! Παρόμοιο πανηγύρι επεχείρησε να στήσει και στον δοκιμαζόμενο Άγιο Παντελεήμονα, όμως οι Έλληνες πολίτες θυμόντουσαν τις «κουλτουρέ» εκπομπές του για την προώθηση του δράματος των εν Ελλάδι διαβιούντων λαθρομεταναστών, με αποτέλεσμα να του γυρίσουν την πλάτη.

Η αποτυχία της εκδηλώσεως, όπως ήταν απολύτως φυσικό, «στοίχισε» στον Θεοδωράκη, αφού αντελήφθη ότι δεν έχουν παντελώς κανένα έρεισμα οι θέσεις και οι προτάσεις του αποκόμματός του στον πραγματικό κόσμο, όπως αντιστοίχως δεν έχει και αυτός έρεισμα ως πολιτικός. Επέλεξε έτσι έναν έμμεσο τρόπο να διαφημίσει την εν λόγω εκδήλωση, ζητώντας χάρη από τον αρχικαρεκλάρχη του ΠΑΣΟΚ και παλαιό του φίλο, Ευάγγελο Βενιζέλο.

Έτσι ο Βενιζέλος ξεκίνησε μία άνευ λόγου και αιτίας ιστορία προώθησης της εν λόγω εκδήλωσης, μεμφόμενος τον Θεοδωράκη ότι δεν έβγαλε ανακοίνωση εναντίον της Χρυσής Αυγής, πηγαίνοντας στον Άγιο Παντελεήμονα. Η κίνηση αυτή του Βενιζέλου, συνεννοημένη γαρ, βρήκε άμεση ανταπόκριση από τον Θεοδωράκη, ο οποίος έσπευσε να απαντήσει, ώστε να αναπαράγουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ που τον προωθούν.

Ποιο ήταν το ζητούμενο των ερωτοαπαντήσεων; Απλά, ο Θεοδωράκης ως γνωστόν δεν ήθελε να εκφράσει πολιτικές θέσεις, με την μόνιμη λογική του ψαρέματος ψήφων σε θολά νερά. Έτσι και αλλιώς οι φιλοδοξίες του εξαντλούνται στο να γίνει δεκανίκι της επόμενης συγκυβέρνησης, προωθώντας ζητήματα που «καίνε» τα αφεντικά του, όπως η αλλαγή του άρθρου 14 του Συντάγματος για ασυμβίβαστο μεταξύ καναλάρχη και εργολάβου. Το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, θα το καθορίσει έτσι και αλλιώς ο ΣΥΡΙΖΑ. Πήγε οπότε στον Άγιο Παντελεήμονα και έλεγε αρλούμπες και θεωρίες. Δεν μπορούσε, όμως, να καθυβρίσει στο κοινό του την Χρυσή Αυγή, γιατί το κλίμα θα ήταν ακόμα πιο δυσάρεστο. Αυτό έδωσε την αφορμή στον Βενιζέλο για την έμμεση διαφήμιση στο «Ποτάμι» και την παράθεση εκ νέου της αντεθνικής πολιτικής που σχεδιάζουν ΝΔ – ΠΑΣΟΚ.

Ας μην μαλώνουν όμως οι δύο πλευρές του ΠΑΣΟΚ, Σημιτικοί και Βενιζελικοί, για την Χρυσή Αυγή και τις πληττόμενες από την λαθρομετανάστευση γειτονιές της Αθήνας. Έχουν όλοι τους μερίδιο ευθύνης, το οποίο γνωρίζουν οι κάτοικοι του Άγιου Παντελεήμονα, της Πλατείας Αμερικής, της Πλατείας Βικτωρίας και όλων των άλλων περιοχών και τους ετοιμάζουν (για όλους τους.) ένα πολύ λαμπρό ΜΑΥΡΟ ψηφοδέλτιο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/duo-gaidaroi-malwnane-se-jeno-achurwna-pasok-1-enantion-pasok-2-me-fonto-th#ixzz3FUxKM0rF

Exit mobile version