Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Εθνικό Πένθος: Έπεσαν στο Καθήκον τρεις Έλληνες Πεζοναύτες

Επιστολή προς την εφημερίδα «Δημοκρατία»

Σαν αναγνώστρια της Δημοκρατίας, βρίσκοντας την λίγο πιο αντικειμενική,  και διαβάζοντας το σημερινό σας άρθρο ως προς την “περιβόητη” Ψήφο Εμπιστοσύνης” που με διακαή πόθο αποζητά η συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου, πρόσεξα πως σε μικρό ξεχωριστό αρθράκι σας διερωτάσθε πως η Χρυσή Αυγή απαιτεί (!) συμμετοχή στη διαδικασία. Με την σειρά μου σας ερωτώ και εγώ κε Ελευθέρογλου γιατί να μην απαιτεί η Χρυσή Αυγή το αυτονόητο και προς τι η ειρωνεία με το θαυμαστικό; Δεν κατέβηκε ως Πολιτικό κόμμα στις εκλογές σε πλήρη ισοτιμία με όλα τα υπόλοιπα κόμματα-αποκόμματα; Δεν ψηφίστηκε από 540.000 Έλληνες; Δεν είναι επισήμως αυτή  την στιγμή Η Τρίτη Πολιτική Δύναμη της χώρας; Τώρα αν βρίσκονται οι μισοί εκλεγμένοι βουλευτές της μαζί με τον Αρχηγό φυλακή, αφενός καμιά κατηγορία δεν έχει ακόμα καν στοιχειοθετηθεί και αφετέρου δεν στερούνται των πολιτικών τους δικαιωμάτων. Δεν μπορώ να επικαλεστώ συνταγματικά δικαιώματα γιατί αυτά έχουν από καιρό καταπατηθεί για όλους τους ιθαγενείς αυτής της χώρας (!) άλλο αν δεν το έχουν πάρει είδηση ακόμα πολλοί.
Γιατί αν είχαν πάρει πολλοί είδηση το χάλι μας, θα έσπαγαν όλες οι τηλεοράσεις όταν ακούσαμε  τόσα  εγκώμια (!) από τον Πρωθυπουργό προς τον έτερο “συνεταίρο” Αντιπρόεδρο  κ.Βενιζέλο για  τα “θαυμαστά” γερμένα υποβρύχια του, τα χιλιοπληρωμένα ήδη από τον αναξιοπαθούντα Ελληνικό λαό. Κατά τα άλλα η Χρυσή Αυγή ενοχλεί.

Άννα

Για τους Ήρωες Έλληνες πεζοναύτες

Το successstory της ανάπτυξης μέσα στα 2 χρόνια της συγκυβέρνησης έφερε τα πρώτα αποτελέσματα στην εκβιομηχάνιση της χώρας. Η βιομηχανική ζώνη των Οινοφύτων μετονομάζεται σε “βιομηχανική Jumbo”! Η ιστορική αυτή καμπή της ελληνικής βιομηχανίας γίνεται αφού ολοκληρώθηκε η τρίτη εγκατάσταση των αποθηκών της κολοσσιαίας ελληνικής εμπορικής επιχείρησης με τα κινεζικά προϊόντα, στην περιοχή των Οινοφύτων.

Επειδή οι παλαιές βιομηχανίες κλείνουν με ρυθμούς καταιγιστικούς, η διοίκηση της Jumbo δεν χρειάστηκε να επενδύσει σε ανέγερση νέων κτιρίων. Αρκούσε η εξαγορά χρεωκοπημένων βιομηχανικών εγκαταστάσεών από πλειστηριασμούς και η ανακαίνισή τους με χαρούμενα παιδικά χρώματα! Έτσι δόθηκε επιτέλους ο χαρμόσυνος τόνος στην γκρίζα βιομηχανική ζώνη που απαλλάχτηκε από τα ενοχλητικά φουγάρα και τις ρυπογόνες δραστηριότητες του παρελθόντος. Χαράς ευαγγέλια για τους οικολόγους πράσινους. Όχι πια εξασθενές χρώμιο στον ποταμό Ασωπό!

Στα εγκαίνια των τεραστίων εγκαταστάσεων πρόκειται να παραστούν ο υπουργός βιομηχανίας ή ο υπουργός παιδείας, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία άλλωστε. Σημασία έχει πως με τον ρυθμό αύξησης των καταστημάτων Jumbo στην Ελλάδα, Κύπρο, Σκόπια και αλλού, πιθανόν είναι να χρειαστεί να επιταχτούν και οι υπόλοιπες βιομηχανίες στην βιομηχανική ζώνη Jumbo, γεγονός θετικό για την εθνική (κινεζική) οικονομία.

Εάν ωστόσο ανοίξει και η αλυσίδα των Jumbo στην Τουρκία, τότε ενδεχομένως οι δίγλωσσες επιγραφές στο εσωτερικό των καταστημάτων καθιερωθούν για λόγους οικονομίας σε όλα ανεξαιρέτως τα καταστήματα πανελλαδικά. Άλλωστε όπως γνωρίζετε, η διοίκηση της Jumbo καθιέρωσε την ιδέα αυτή στο κατάστημα Κομοτηνής, για τους τουρκόφρονες πελάτες της!

Νίκος Β.

Με εντολή Σαμαρά στην «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη του Αθανασίου: Αλβανοί και Τούρκοι στις στρατιωτικές σχολές! ΒΙΝΤΕΟ

Ακούγοντας τις συνεντεύξεις του συναγωνιστή στην ιστοσελίδα μας διαπίστωσα για ακόμη μια φορά από τις ερωτήσεις που δέχτηκε ότι ο κόσμος, ακόμη και οι δημοσιογράφοι,  έχουν ανάποδη εικόνα των γεγονότων. Το κόμμα μας που έχει μέσα σε δυο χρόνια παρουσίας στο κοινοβούλιο, δυο νεκρούς, και δεκάδες τραυματίες, που έχει δεχτεί επίθεση σε όλα αν δεν κάνω λάθος τα γραφεία του, είτε με ρόπαλα και μολότοφ είτε με βόμβες και εμπρηστικούς μηχανισμούς, που δεν έχει κάνει συγκέντρωση χωρίς οι “αντιφασίστες” να κάνουν αντισυγκέντρωση απειλώντας τους μεμονωμένους χρυσαυγίτες που θα πέσουν στα χέρια τους, κατηγορείται για βίαιη συμπεριφορά. Καθημερινά ακούγονται αριστερές φωνές από τα κανάλια και τους σταθμούς, που καλούν τους λεχρίτες τους να τσακίσουν τους “φασίστες” όχι με διάλογο η στην κάλπη αλλά στο πεζοδρόμιο. Δημόσια αναρτημένες αφίσες, πανό και συνθήματα κάνουν το ίδιο. Πόσοι από αυτούς τους τραμπούκους συνελήφθησαν; Η Χ.Α είναι θύμα της βίας. Μιας βίας θρασύδειλων υποκειμένων που είτε στον διάλογο, είτε στην κάλπη, είτε στο πεζοδρόμιο, δεν μπορούν να σταθούν μπροστά της αντρίκια. Καλά θα είναι να σταματήσουμε να μιλάμε αμυντικά. Εγώ όποιον έχω ρωτήσει το μόνο  περιστατικό βίας που έχει να μου υποδείξει με πρωταγωνιστές χρυσαυγίτες, είναι το κλότσημα πάγκων και χαρτόκουτων σε κάποιες λαϊκές. Το ότι οι βουλευτές μας ρωτήσαν αν υπάρχουν άδειες ούτε έγκλημα είναι ούτε αντιδημοκρατικό. Μάλιστα ο Αριστοτέλης (Αθηναίων Πολιτεία) ισχυρίζεται ότι ένας από τους τρεις δημοκρατικότερους νόμους του Σόλωνα ήταν το να επιτρέπει στον κάθε πολίτη να τιμωρεί υπέρ των αδικουμένων. ΔΟΚΕΙ ΔΕ ΤΗΣ ΣΟΛΩΝΟΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΡΙΑ ΤΑΥΤ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΑΤΑ. ΠΡΩΤΟΝ ΜΕΝ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟΝ ΤΟ ΜΗ ΔΑΝΕΙΖΕΙΝ ΕΠΙ ΤΟΙΣ ΣΩΜΑΣΙΝ, ΕΠΕΙΤΑ ΤΩ ΕΞΕΙΝΑΙ ΤΩ ΒΟΥΛΩΜΕΝΩ ΤΙΜΩΡΕΙΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΩΝ, ΤΡΙΤΟΝ Δ Ω ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΣΙΝ ΙΣΧΥΚΕΝΑΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ, Η ΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ ΕΦΕΣΙΣ. ΚΥΡΙΟΣ ΓΑΡ ΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ, ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΓΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

Ένοχοι είναι όσοι από την πολιτεία είναι εντεταλμένοι να επιβάλλουν τους νόμους και δεν το πράττουν και όχι όσοι βλέποντας την παρανομία επεμβαίνουν. Άκουσα επίσης να συγχέονται οι απόψεις και η ιδιωτική ζωή με το ανύπαρκτο ποινικό μέρος της υπόθεσης. Οι απόψεις όμως και οι συμπεριφορές των δημοσίων προσώπων που δεν είναι αξιόποινες, δεν είναι δουλειά των δικαστών αλλά υποχρέωση των  δημοσιογράφων να τις αναδείξουν και να τις κριτικάρουν μέσα από τίμιο διάλογο ενημερώνοντας σωστά τόσο τους αντιπάλους όσο και τους φίλους. Αν λοιπόν θέλουν να μιλήσουν για αυτά δεν έχουν παρά να καλούν τους βουλευτές μας για να μάθει και ο κόσμος τις απόψεις τους και όχι να παρανομούν φιμώνοντας τους την ώρα που οι πουλημένοι δικαστές που έφεραν την χώρα στις πρώτες θέσεις στην λίστα της διαφθοράς κάνουν τα κέφια του Μπάμπη. Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ και στο παρανοϊκό κατηγορητήριο με βάση την αγάπη ορισμένων για τα όπλα και την “εκπαίδευση” τους σε κάποιες κατασκηνώσεις. Από πότε είναι κακό οι πολίτες μιας χώρας να εκπαιδεύονται στην άμυνα της; Πρέπει να καταδικαστούν και όλες οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου που εκπαιδεύουν τον λαό τους για την άμυνα της χώρας; Είμαι σίγουρος ότι πολύ θα το ήθελαν κάποιοι οι Έλληνες να ακολουθούν το παράδειγμα τους και να μένουν αστράτευτοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να απολογούνται όσοι και την πατρίδα υπηρέτησαν και εκπαιδεύτηκαν από αυτήν και συνεχίζουν να προετοιμάζονται να την υπερασπίσουν.

Γ.Γ.

Ο Σύριζα μετέτρεψε και επίσημα την «καταγγελία» του Μνημονίου σε «διαπραγμάτευση»

Παρακολουθώντας οποιοσδήποτε νοήμων άνθρωπος την εκπομπή ενικός, μόνο θλίψη και αγανάκτηση μπορεί να νοιώσει. Όταν δίνεται ο λόγος σε μη στημένο πολίτη, βλέπει κανείς στο πρόσωπο του την αδικία που βιώνει από το εθνοκτόνο μνημόνιο και το ξεπούλημα της πατρίδας, θέτοντας πάντα το ερώτημα του τεκμηριωμένο και με μεγάλη αξιοπρέπεια! Η απάντηση πάντα η ίδια.. Καμία! Συνοδευόμενη με ύφος υπεροψίας, προσβολής και επιθετικής στάσης. Τι κρίμα που στο πάνελ δεν βρίσκεται ένας εκπρόσωπος της χρυσής αυγής να αντιπαρατεθεί και να δώσει πραγματικές απαντήσεις. Την καλύτερη στάση κράτησε την περασμένη σεζόν ένας συνταξιούχος που είπε: «Σας ακούω τόση ώρα να μιλάτε και εδώ και κάθε μέρα, ήρθα εδώ για να με ακούσετε έστω μια φορά! Δεν είστε σε θέση! Αποχωρώ!».   Μήπως ήρθε η ώρα επιτέλους όλοι οι Έλληνες πολίτες να τους γυρίσουν την πλάτη; Οι  βουλευτές της Χρυσής Αυγής και έχουν δουλέψει στη ζωή τους και βιώνουν ακριβώς τα ίδια με τους Έλληνες πολίτες, το κυριότερο όμως είναι ότι ΤΟΥΣ ΑΚΟΎΝ! Η Χρυσή Αυγή έχει και λύσεις και πρόγραμμα και όραμα.

Ελευθερία

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-8-oktwbriou-2014#ixzz3FVAzbw7v

Exit mobile version