Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Μάνη, Αν. Αττική, Στρυμωνικό, Δυτική Αττική

Βούλιαξαν  από κόσμο το απόγευμα του Σαββάτου τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δυο ενδιαφέρουσες ομιλίες από τον συναγωνιστή Τάσο Δημητρακόπουλο  και από την συναγωνίστρια μητέρα του τραυματισθέντος συναγωνιστή από την δολοφονική επίθεση  στο  Ν. Ηράκλειο την 1η Νοεμβρίου 2013 Αλέξανδρου Γέροντα.

Και οι δυο συναγωνιστές αναφέρθηκαν στην δολοφονική επίθεση και τόνισαν, ότι η τρομοκρατία δεν πρόκειται να λυγίσει τους Χρυσσυγίτες και της Χρυσαυγίτισες. Η συναγωνίστρια Γέροντα, και ο συναγωνιστής Δημητρακόπουλος αντίστοιχα, τόνισαν ότι ο αγώνας που διεξάγει το Κίνημα μας είναι αγώνας Ιερός για την Πατρίδα μας και για τον Ελληνικό λαό ,και δεν πρόκειται να τον σταματήσουν  οι σφαίρες των άνανδρων τρομοκρατών όποιας αριστερής η αριστερίστικης απόχρωσης, που εκτελούν εντολές ντόπιων και ξένων ανθελληνικών κέντρων, ούτε οι πολιτικές διώξεις του ένοχου πολιτικού κατεστημένου.

Ακολουθούν οι ομιλίες

Επιπλέον παρακολουθήστε και τις ομιλίες των Συναγωνιστών Γ. Επιτήδειο και Χ. Τσάγκα από την προηγούμενη εβδομάδα

Ομιλία στην Τ.Ο. Μάνης: Αριστερά και τρομοκρατία

Ομιλητής ήταν ο Γραμματέας της Τ.Ο. Μάνης Μπουτεράκος Βασίλειος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα και τόνισε ότι η Πατρίδα μας και ο Εθνικισμός ήταν και είναι ιδίως σήμερα ο πρωταρχικός στόχος της Αριστεράς και της συρόμενης ψοφοδεξιάς με αρωγούς τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, τα εγχώρια και τα ξένα συμφέροντα που σκοπό έχουν το ξεπούλημα της Ελλάδος και τη φίμωση του μόνου πολιτικού κόμματος που αντιδρά και αντιστέκεται σε όλους αυτούς τους ανθέλληνες που έχουν καταργήσει το Σύνταγμα τους Νόμους και τους θεσμούς του Κράτους.

Στην ελεύθερη συζήτηση που ακολούθησε με την παρουσία αρκετών συναγωνιστών όλοι συμφώνησαν ότι η τρομοκρατία, η λάσπη και ο φασισμός που εφαρμόζει το διεφθαρμένο πολιτικό και κοινωνικό σύστημα δεν πτοεί τους Έλληνες Εθνικιστές με παράδειγμα τον παράνομα και άδικα πολιτικό κρατούμενο  Αρχηγό Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τους άλλους Συναγωνιστές. Τέλος τονίστηκε ότι πρέπει ο αγώνας να συνεχιστεί αμείωτος σε όλα τα επίπεδα παρά τη φίμωση τη λάσπη από τα κίτρινα ΜΜΕ και τις συνεχείς επιθέσεις όλου του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος.

Τ.Ο. Αν. Αττικής: Ομιλία 2 Οκτωβρίου 2014

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αν. Αττικής στην Αρτέμιδα, ομιλία της Συναγωνίστριας Κορίνας Πενέση με θέμα:  «Ο Ρόλος της Γυναίκας στην Εθνικιστική κοινωνία».

Την υποδέχθηκε και την προλόγισε, ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τ.Ο. Γ.Παπαγεωργίου, αφού προηγουμένως τόνισε την σημασία του να αγωνιζόμαστε στις επάλξεις της Χ.Α. υπακούοντας και πιστεύοντας στον ένα και μοναδικό Αρχηγό μας, τον Ν. Μιχαλολιάκο, παραγκωνίζοντας και εξοστρακίζοντας τους ”δήθεν” Xρυσαυγίτες, που δρουν για προσωπικά οφέλη, διαστρεβλώνοντας την πραγματική εικόνα του μοναδικού Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος!

Ακολούθησε η εξόχως ενδιαφέρουσα ομιλία της Συναγωνίστριας Κ. Πενέση, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία και τον ρόλο της Εθνικίστριας γυναίκας, μητέρας και συντρόφου που διαπνέεται από τις έννοιες για τον Αγώνα, την αγάπη, την αφοσίωση, την αυτοθυσία, την φιλοπατρία, ξεκινώντας από την αρχαίες Σπαρτιάτισσες, τις αποφασισμένες Σουλιώτισσες, την ένδοξη Μπουμπουλίνα, τις ηρωικές Γυναίκες της Πίνδου, κερδίζοντας έτσι επάξια τον σεβασμό και τον τίτλο Τιμής της Ελληνίδας Εθνικίστριας!

Η σύγχρονη Ελληνίδα Εθνικίστρια μάχεται καθημερινά μέσα και έξω από την οικογένεια, ενάντια στην ισοπέδωση των θεσμών και των αξιών, ώστε να διασφαλίσει το μέλλον των παιδιών της, της οικογενείας της, του Έθνους και της Πατρίδας, θεωρώντας χρέος της να αντισταθεί στην διαφθορά, την σαπίλα και τον εκφυλισμό του οικογενειακού προτύπου που προωθούν οι σύγχρονες ”προοδευτικές” αντιλήψεις! Στις μέρες μας, όπου οι παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις του Αρχηγού μας, Ν. Μιχαλολιάκου και των υπόλοιπων Συναγωνιστών και Βουλευτών μας συνεχίζονται, οφείλουμε έναν μεγάλο σεβασμό στην Ελληνίδα Εθνικίστρια, Μητέρα και Σύντροφο που έχει ο καθένας τους στο πλάι του.

Τ.Ο. Στρυμωνικού: Με μαζική συμμετοχή παλιών και πολλών νέων Συναγωνιστών πραγματοποιήθηκε η ομιλία του βουλευτή Σερρών, Ματθαιόπουλου Αρτέμη στα γραφεία του Πυρήνα Στρυμονικού-Βόλβης με θέμα την ανασύσταση της εθνικής οικονομίας και τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την εξόρυξη χρυσού και την εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου της χώρας.

Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος ανέπτυξε διεξοδικά τα μείζονα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας σε συνάρτηση με το τραπεζικό σύστημα, τον υπερδανεισμό της χώρας και το μνημόνιο, το οποίο αποτελεί την κατεξοχήν υφεσιακή πολιτική σε όλα τα επίπεδα.

Σχολίασε και απάντησε στις ασυναρτησίες της κυβέρνησης που ευαγγελίζεται ανάπτυξη χωρίς την ύπαρξη παραγωγικών δομών και εργατικού δυναμικού, το οποίο αποδεκατίζεται από τα ολοένα και υψηλότερα ποσοστά ανεργίας, ενώ εις ότι αφορά την εξόρυξη χρυσού στην Χαλκιδική ξεκαθάρισε την θέση του Κινήματος η οποία τάσσεται ξεκάθαρα υπέρ της εκμετάλλευσης του ορυκτού μας πλούτου, μόνο κι εφόσον αυτή γίνεται για εθνικό όφελος και συμφέρον κι όχι για το ιδιωτικό, πόσο μάλλον δε όταν αυτό αφορά τα ταμεία του εθνικού εργολάβου Μπόμπολα.

Τέλος, παράθεσε τις θέσεις του Κινήματος εις ότι αφορά την τόνωση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής ως εφαλτήριο για την ανασύσταση της εθνικής οικονομίας και τρόπους με τους οποίους θα επέλθει η αυτάρκεια σε όλους τους τομείς.

Με τεράστια αποδοχή του κόσμου πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής. Κλιμάκιο Συναγωνιστών το Σάββατο 4/10 επισκέφτηκε την μεγαλύτερη λαϊκή αγορά της περιοχής του Ασπροπύργου και η αποδοχή του κόσμου ήταν τεράστια. Ο Ελληνικός Λαός δείχνει να είναι πλέον με το μέρος των Ελλήνων Εθνικιστών και αναγνωρίζουν το δίκαιο του Αγώνα που δίνουμε για μια ελεύθερη Ελλάδα. Οι γραμμές του Λαϊκού Συνδέσμου ολοένα και πυκνώνουν, δείχνοντας πως σύντομα θα επιτύχουμε μια ακόμα μεγάλη Νίκη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-manh-an.-attikh#ixzz3FXEky9CG

Exit mobile version