Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ας αποφασίσουν τα παπαγαλάκια ποιο ψέμμα ταιριάζει καλύτερα εναντίον της Χρυσής Αυγής

Ας αποφασίσουν τα παπαγαλάκια ποιο ψέμμα ταιριάζει καλύτερα εναντίον της Χρυσής Αυγής

Η δημοσιογραφία όσον αφορά τα θέματα που άπτονται της Χρυσής Αυγής έχει περιοριστεί εδώ και πολλούς μήνες στην μετάδοση φαιδρών, ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων.

Το σκοπούμενο της δημοσιογραφικής αλητείας είναι η συκοφαντία εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, συνδυαζόμενη με την απόκρυψη των ειδήσεων σχετικώς με την κοινοβουλευτική και εν γένει την πολιτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου.

Θυμίζουμε ότι σε συνέχεια σχετικής καταγγελίας της Χρυσής Αυγής προς το ΕΣΡ αποκαλύφθηκε ότι τα κανάλια στον χρόνο που απαιτείται να προβάλλουν, βάσει νόμου, την Χρυσή Αυγή προσμετρούσαν τον χρόνο που μας βρίζουν, μας λοιδορούν και μεταδίδουν παντός είδους ψεύδος κατασκευάζει ο οποιοσδήποτε συκοφάντης.

Είναι δε τόση η «κάψα» τους για συκοφαντία που δεν προσπαθούν καν να δουν αν οι καινούργιες συκοφαντίες που δημοσιεύουν αναιρούν τις παλαιότερες συκοφαντίες, οι οποίες άπαξ και εκστομίσθηκαν θεωρούνται από τους ταγούς της δημοσιογραφικής αλητείας ως de facto αληθείς, μόνο και μόνο επειδή καταφέρονται εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Ας θυμηθούμε μία παλαιότερη καταγγελία κάποιας «Επιτροπής Αγώνα Γυναικείων Φυλακών», η οποία έφτασε μέχρι την Βουλή, αφού την έθεσε πρόθυμα κάποιος εγκάθετος, στον επίσης εγκάθετο πρόεδρο της «παράγκας», Μπάμπη Αθανασίου. Η καταγγελία πέραν άλλων τραγελαφικών και ανεδαφικών ανέφερε ότι «οι νεοναζί απαίτησαν να τους σερβίρουν το φαγητό μόνο ελληνίδες κρατούμενες και όχι μετανάστριες».

Τότε το εν λόγω συκοφαντικό δημοσίευμα είχε διαψευσθεί με επίσημη ανακοίνωση: “Τα κανάλια της διαπλοκής αναπαράγουν σήμερα μια συκοφαντική ανακοίνωση σε βάρος των κρατουμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και εξυπηρετεί μόνο πολιτικές σκοπιμότητες. Για πρώτη φορά στα χρονικά εκλεγμένοι εκπρόσωποι του Ελληνικού Λαού έχουν φυλακιστεί παράνομα, χωρίς κανένα εις βάρος τους στοιχείο και κατόπιν κυβερνητικής εντολής. Το ότι τα κανάλια της μνημονιακής εξουσίας και της πλουτοκρατίας αναπαράγουν χωρίς να ελέγξουν κάθε ψευδέστατη και άθλια αναφορά σε βάρος μας αποδεικνύει ποιος πραγματικά μάχεται το ανθελληνικό σύστημα“.

Πάμε, λοιπόν, στον σημερινό «Βηματοδότη», ο οποίος λαμβάνοντας αφορμή από κουτσομπολίστικο δημοσίευμα ανθυποφυλλάδας, γράφει: «Ο λόγος είναι ότι δεν έχουν εμπιστοσύνη στη φαγητό, φοβούνται μήπως δηλητηριαστούν και δεν τρώνε από το συσσίτιο. Όπως έκαναν δηλαδή και οι δικτάτορες με τη διαφορά ότι οι χρυσαυγίτες δεν έχουν και δοκιμαστή τροφών.»

Παρότι ήσσονος σημασίας το ζήτημα, αναδεικνύει την πλήρη διάσταση του ύφους που διακατέχει την εν Ελλάδι δημοσιογραφία, όσον αφορά την Χρυσή Αυγή. Αν υποθέσουμε ότι σε ένα ζήτημα υπάρχουν δύο επιλογές, οι δημοσιογράφοι θα βρουν κάποιο τρόπο να βρίσουν την Χρυσή Αυγή και στις δύο περιπτώσεις. Αντιστοίχως σε περιπτώσεις που αφορούν τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου, θα βρουν κάτι θετικό να πουν. Οι φυλλάδες, λοιπόν, και τα τσοντοκάναλα λειτουργούν ως κομματικά μέσα, ενός οργανισμού που έχει ως εχθρό του την Χρυσή Αυγή.

Ποιος είναι, όμως, αυτός ο οργανισμός; Η απάντηση έχει δοθεί και στο παρελθόν! Ο Σαμαράς στην απαρχή των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής βρισκόταν στα σιωνιστικά λόμπι της Αμερικής, δείχνοντας τα βίντεο με τις συλλήψεις στους εκεί επικυρίαρχους. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτές τις πολιτικές διώξεις είχε και έχει ο δημοσιογράφος Δ. Ψαρράς, του οποίου η κατάθεση – ψευδολογία έγινε επίσημο «πόρισμα» της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης». Όμως, όπως αποκαλύφθηκε ο Ψαρράς σε αυτή του την προσπάθεια είχε αρωγό και χρηματοδότρια την Άνγκελα Μέρκελ, επικεφαλής των διεθνών τοκογλύφων.

Είναι σαφές, λοιπόν, ότι ο οργανισμός που προΐσταται των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής και εντέλει την δημοσιογραφική αλητεία εις βάρος του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ένας και μοναδικός: Αυτοί που θέλουν την Πατρίδα μας σκλαβωμένη! Οι εγχώριοι ραγιάδες και τα υπερατλαντικά αφεντικά τους.  

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ta-allhloanairoumena-psemata-enantion-ths-chrushs-aughs#ixzz3FYHdRA6Z

Exit mobile version