Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η δήθεν αντιπολίτευση της Αριστεράς δεκανίκι της Χούντας Σαμαρά

Οι «δημοκράτες» της Αριστεράς -ξέρετε, αυτοί που σπεύδουν να υπερασπιστούν τους τρομοκράτες διότι «θίγονται τα ανθρώπινα δικαιώματά τους»- δεν τηρούν απλά ένοχη σιωπή μπροστά στην κατάλυση του Πολιτεύματος που συντελείται από τη Χούντα Σαμαρά με την απαγόρευση του δικαιώματος ψήφου στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής όπως επιτάσσει το Σύνταγμα, αλλά αντίθετα συνεργούν και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.

Πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων βουλευτών, οι οποίοι είχαν το θάρρος να στηλιτεύσουν τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις της Χούντας (ιδίως στο ζήτημα της παράνομης μεθόδευσης της Βουλής για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής), τα κόμματα της Αριστεράς όχι μόνο δεν κατήγγειλαν τις χουντικές ραδιουργίες που νοθεύουν τη βούληση του κυρίαρχου Λαού και καταπατούν το Σύνταγμα, αλλά μετεβλήθησαν σε χειροκροτητές της αντεθνικής κυβέρνησης.

Επί της ουσίας, το αντισυνταγματικό τόξο συνιστά συνεταιρισμό απατεώνων που εξαπατούν τον Ελληνικό Λαό και βεβαίως αποτελεί θεματοφύλακα όχι του πολιτεύματος και των συνταγματικών κανόνων αλλά ανεπιφύλακτα, των συμφερόντων της ολιγαρχίας του πλούτου.

Το γεγονός της παρασκηνιακής συμφωνίας των κομμάτων της Αριστεράς με τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά επί των αντισυνταγματικών μεθοδεύσεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής και συνεπώς εις βάρος μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και Ελληνίδων, καταδεικνύεται σήμερα πιο ξεκάθαρα από ποτέ! Διότι η απαγόρευση από τον εισαγγελέα φυλακών Κορυδαλλού (ο οποίος μετατρέπεται σε ρυθμιστή του Πολιτεύματος) στους προφυλακισμένους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, να παραβρεθούν, να ομιλήσουν και να ψηφίσουν επί της διαδικασίας παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, σημαίνει πολύ απλά ότι η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά χρειάζεται λιγότερες από 151 ψήφους στην ψηφοφορία, προκειμένου να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο.

Βολεύει αυτό πολιτικά την Αριστερά; Σαφώς όχι. Εντούτοις η Αριστερά συνηγορεί υπέρ αυτού και ενάντια στο πολιτικό της συμφέρον, διότι καθαρά και ξάστερα, αυτή είναι η μεθόδευση στην οποία έχει προσυμφωνήσει με την κατά τ’ άλλα «επάρατο» Δεξιά του Σαμαρά, πάντοτε κατά τις επιταγές των ξένων κέντρων εξουσίας τα οποία κινούν τις εγχώριες κομματικές τους μαριονέτες!

Ποιος δικαστικός θα τολμούσε να αναχθεί (παρά τις όποιες πολιτικές εντολές έχει πιθανώς λάβει) σε ρυθμιστή του Πολιτεύματος, συναινώντας στην κατάλυσή του δια των αντισυνταγματικών του αποφάσεων; Απάντηση: κανείς δεν θα τολμούσε, ιδίως από την στιγμή κατά την οποία όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο Σύριζα θα αποτελέσει τον κορμό της επόμενης μνημονιακής κυβέρνησης. Συνεπώς, ο Σύριζα έχει δώσει εγγυήσεις για την μη δίωξη των επίορκων που κατάντησαν το Σύνταγμα της Πατρίδος μας ένα απλό κουρελόχαρτο.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, διωκόμενο και φιμωμένο από τους ψευτοδημοκράτες της μίζας και του ξεπουλήματος, ξετυλίγει μπροστά στα μάτια του Ελληνικού Λαού τη συμπαιγνία μεταξύ των απατεώνων της Χούντας και της Αριστεράς. Μαζί κλέβουν, μαζί τα έφαγαν, μαζί συνεχίζουν να τα τρώνε, μαζί ξεπουλούν την δημόσια περιουσία στους ξένους και στους εγχώριους ολιγάρχες, μαζί εξαθλιώνουν τον Ελληνικό Λαό.

Εν κατακλείδι, το αντεθνικό Καθεστώς και οι διαμορφωτές του, αριστεροί και δεξιοί ταγοί της ρεμούλας και της πατριδοκαπηλίας, υποχωρούν ακολουθώντας την τακτική της καμμένης γης. Καταστρέφουν ότι έχει απομείνει όρθιο, φρονώντας πως έτσι θα τιμωρήσουν τον Ελληνικό Λαό που αποτόλμησε να τους γκρεμίσει.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όμως, δεν διαπραγματεύεται με τους απατεώνες: από το Λαό, με το Λαό, για το Λαό θα χτίσουμε ξανά την Μεγάλη και Περήφανη Πατρίδα και ένα Κράτος Εθνικό, του οποίου πρώτο μέλημα θα είναι η τιμωρία των ενόχων της κατάλυσης του Συντάγματος! Αν χρειαστεί, θα σηκώσουμε πέτρα την πέτρα μέχρι να φέρουμε στο φως εκείνα τα παράσιτα, τα οποία ζουν και τρέφονται από το αίμα του Λαού μας.

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jeftilismenh-ektos-apo-antethnikh-h-dhthen-dhmokratikh-aristera#ixzz3FaPfBOFc

Exit mobile version