Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Ματθαιόπουλος: Ο Σαμαράς κάνει τα χατήρια της Μέρκελ για να παραμείνει στην εξουσία – ΒΙΝΤΕΟ

Α. Ματθαιόπουλος: Ο Σαμαράς κάνει τα χατήρια της Μέρκελ για να παραμείνει στην εξουσία - ΒΙΝΤΕΟ

Με έντονο καταγγελτικό ύφος απάντησε ο βουλευτής Σερρών, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, στις τοποθετήσεις των εισηγητών του κλεπτοκρατικού τόξου κατά τη διάρκεια της συζήτησης της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, στην οποία συμμετείχαν και μέλη της Ομοσπονδιακής Γερμανικής Βουλής. Τα εν λόγω μέλη κλήθηκαν από το ελληνικό κοινοβούλιο για να ανταλλάξουν απόψεις με κεντρικό θέμα συζήτησης την πολιτική συνοχής στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος κατήγγειλε την καγκελάριο Μέρκελ και τον Γερμανό Υπουργό Οικονομικών που από κοινού εκβιάζουν και επιβάλλουν ολοένα και πιο αιματηρά μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού, μέτρα που μετά χαράς θεσπίζει ο ενταύθα εντολοδόχος τους Σαμαράς μόνο και μόνο για να παραμείνει στην εξουσία.

Εν συνεχεία ξεκαθάρισε πως είναι υποκριτική η όλη συζήτηση, καθώς καμία πολιτική συνοχής δεν πρόκειται να επιτευχθεί όσο η Ελλάδα παραμένει ένα κράτος υποτελές οικονομικά στην Γερμανία και τους διεθνείς τοκογλύφους, κάτι που έρχεται σε άμεση αντίθεση προς τη φιλοσοφία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που μιλάει για ισότιμη μεταχείριση όλων των κρατών μελών.

Κλείνοντας ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος τόνισε πως η Ελλάδα πέρα από ευρωπαϊκό κράτος είναι και πολιτιστικός φάρος που έδωσε τα φώτα της σε όλη την οικουμένη κι ως τέτοιο πρέπει να την σέβονται και να τη μεταχειρίζονται αναλόγως.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/a.-matthaiopoulos-o-samaras-kanei-ta-chathria-ths-merkel-gia-na-parameinei#ixzz3Fb1PDhz6

Exit mobile version