Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απαιτείται η αμυντική θωράκιση της χώρας – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Ο Συναγωνιστής Πολύβιος Ζησιμόπουλος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με την πρόταση του Σαμαρά για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο Συναγωνιστής τόνισε την συμβολή της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας στην διατήρηση της εδαφικής ακεραιότητας. Επιβάλλεται να έχουμε ως χώρα την στοιχειώδη δυνατότητα αυξημένης αμυντικής θωράκισης, μέλος της οποίας αποτελούν τα φορητά όπλα, τα οπλικά συστήματα και τα πυρομαχικά. Απαραίτητη είναι, λοιπόν, η σοβαρή υποδομή πολεμικής βιομηχανίας αν δεν θέλουμε η Ελλάδα να άγεται και να φέρεται από εξωτερικούς παράγοντες.

Στην Ελλάδα συναντάται το παράδοξο να ζητείται η απεξάρτηση της αμυντικής βιομηχανίας από την εσωτερική ζήτηση που εκφράζεται από τις ανάγκες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Όσοι διατείνονται ότι δεν χρειαζόμαστε ως Έθνος αμυντική βιομηχανία υπό εθνικό έλεγχο είναι προδότες και πράκτορες ξένων συμφερόντων που σκοπό έχουν να οδηγήσουν την χώρα στρατηγικά σε μειονεκτική θέση με στόχο την απεμπόληση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Απαιτείται, λοιπόν, η διατήρηση και η ανάπτυξη της αμυντικής μας βιομηχανίας, η αναδιάρθρωση και ο εξορθολογισμός ώστε να καταστεί αποτελεσματικότερη και μη ζημιογόνος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apaiteitai-h-amuntikh-thwrakish-ths-chwras-binteo#ixzz3Ffd7xoxS

Exit mobile version