Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Έπεσε σήμερα στο μάτι μου στο σάιτ του Κούλογλου μια νέα δημοσκόπηση, η οποία φαίνεται ξεκάθαρα πως βγήκε από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου. Πέρα από το γεγονός που δείχνει την ΝΔ να χάνει με 10 μονάδες από τον Σύριζα, το οποίο ήταν το μόνο αληθινό, κατά τα άλλα ήταν μούσι! Δείχνει το “Ποτάμι” τρίτο κόμμα και την Χρυσή Αυγή στο 5%. Και μετά ξύπνησαν… Αυτό που θέλω να αποκαλύψω είναι ότι έτυχε να με πάρουν και μένα τηλέφωνο από την εν λόγω εταιρεία. Αυτό που κάνουν είναι εντελώς στημένο. Στην πρόθεση ψήφου ρωτάνε: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις επόμενες εκλογές; ΝΔ ή Σύριζα; Εγώ αν δεν έλεγα χρυσή Αυγή, δεν θα με μετρούσαν. Και που το είπα δηλαδή είναι ζήτημα να μετρήθηκε η ψήφος μου. Δεν πειράζει όμως… Στις εκλογές όμως θα δουν την πραγματική δημοσκόπηση και θα τρίβουν τα μάτια τους. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Σ. Ε.

Το ψεύτικο καταστατικό, τα μυστικά στρατόπεδα και οι αποθήκες όπλων που δεν έχουν βρεθεί ακόμη – Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Σε μια τόσο δύσκολη εποχή για την πατρίδα μας, ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται προφυλακισμένοι. Δεν τους επιτρέπεται να ασκήσουν τα νόμιμα και συνταγματικά δικαιώματα τα οποία τους έδωσε ο λαός με την ψήφο του στις εκλογές. Τους φυλάκισαν όλοι εκείνοι που επιβουλεύονται την πατρίδα μας, που θέλουν να υφαρπάξουν τον πλούτο της με τη βοήθεια των ντόπιων ολιγαρχών προδοτών, για να μην έχουν φωνή στο κοινοβούλιο, για να μην αντιτίθενται στα σχέδια τους για καταλήστευση της χώρας μας και για να μην μιλάνε στους πολίτες και τους ξυπνήσουν από το λήθαργό τους. Οι ομιλίες του Αρχηγού, του Ηλία Κασιδιάρη, του Χρήστου Παππά και των υπόλοιπων βουλευτών είναι ο φόβος και ο τρόμος του συστήματος. Πώς λοιπόν να τους επιτρέψουν να μιλήσουν στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση; Δεν τολμούν. Κρύβονται πίσω από επίορκους δικαστικούς και καταστρατηγούν το σύνταγμα και τους νόμους του κράτους. Προσπαθούν λυσσαλέα να εμποδίσουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής, τρομοκρατώντας τους πολίτες, με ό,τι μέσο διαθέτουν. Αλλά μάταια. Οι προσπάθειές τους πέφτουν στο κενό. Γιατί ο λαός μπορεί να μην αντιδρά ακόμη σθεναρά, αλλά καταλαβαίνει και δεν πείθεται πλέον με τις συκοφαντίες εναντίον τους. Τα χιλιοειπωμένα ψέματα δεν τα ακούει κανείς και οι λοιδορίες τους επιστρέφουν στην πηγή τους. Τίποτα απ΄αυτά που έκαναν για να ευχαριστήσουν τους ξένους εντολοδόχους τους δεν είχε αποτέλεσμα. Και οι προφυλακισμένοι βουλευτές έχουν ακμαιότατο ηθικό, όπως διαπιστώσαμε και πρόσφατα με την εμφάνιση του Ηλία Κασιδιάρη στην ορκωμοσία του στο Δήμο Αθηναίων και στην Ευελπίδων. Αυτή τη λεβέντικη στάση του Ηλία, που με δυο λόγια τα είπε όλα στον ελληνικό λαό, καθώς και των άλλων βουλευτών και του αρχηγού, δεν μπορούν να την πολεμήσουν ό,τι κι αν σκαρφιστούν Η φαρέτρα των προδοτών της πατρίδας αδειάζει από βέλη. Και τότε θα είναι η ώρα του λαού να μιλήσει. Ας σταθούμε λοιπόν σαν λαός στο ύψος των περιστάσεων, απαιτώντας από τους δωσίλογους να εφαρμόσουν ό,τι ορίζει το σύνταγμα για την απελευθέρωση της πατρίδας, του αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Αφροδίτη

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Χρυσή Αυγή – Η τελευταία Ελπίδα

Χίλιοι και πλέον ισλαμιστές προσεύχονται μετά από κήρυγμα που προηγήθηκε στον χώρο του Μπαρουτάδικου όπου μαζεύονται εκατοντάδες συνταξιούχοι Έλληνες καθημερινά, μανάδες με τα παιδάκια στην παρακείμενη παιδική χαρά καθώς και περιπατητές όπως εγώ. Κανένας Έλληνας εκείνη την ώρα δεν τολμούσε να περάσει και δεν πέρασε από εκεί. Φοβόσουν. Εγώ απομακρύνθηκα διακριτικά όπως και άλλοι και με πολλές προφυλάξεις και ρίσκο έβγαλα τις δύο φωτογραφίες που σας στέλνω. Αστυνομία δεν υπήρχε. Μόνο τα γνωστά συνθήματα στους γύρω τοίχους: “τους φασίστες δεν τους ψηφίζεις…τους τσακίζεις” και άλλες διάφορες ανοησίες εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος, από αυτούς οι οποίοι πληρώνονται αδρά μέσω των ΜΚΟ για να είναι φίλοι τους και να επιβάλουν στους Έλληνες να τους αποδεχτούν ακόμη και με τη βία.

Ο φόβος έγινε καθημερινός σύντροφος μας, Η Ελλάδα μας, χάνεται και η καρδιά μας ματώνει. Αν έστω λίγο ελπίζουμε ακόμα, είναι γιατί είστε και υπάρχετε όλοι εσείς, οι αποφασισμένοι, οι τρελαμένοι για Ελλάδα, οι Χρυσαυγίτες.

Σ.Σ

«Σφαλιάρα» και από ΔΝΤ στον Σαμαρά: Τεράστιο το χρηματοδοτικό κενό – Συνεχίστε απαρέγκλιτα τα Μνημόνια!

Βαρύ το πένθος και μεγάλη η οργή για τα τρία παλικάρια των ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ που χάθηκαν επάνω στο καθήκον. Οι προδότες του Έθνους μας έχουν διαλύσει τα πάντα και το μόνο που τους νοιάζει είναι μην πάθουν τίποτα κακό οι λαθρομεταναστες. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων.

Χ.Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-10-oktwbriou-2014#ixzz3FgubeMkN

Exit mobile version