Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Κοζάνη, Φλώρινα, Φυλή, Πέλλα, Καβάλα, Αθήνα

Η Τ.Ο. Κοζάνης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή πραγματοποίησε ενημερωτικές δράσεις σε όλο το νομό Κοζάνης την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014. Ο αγώνας για τη δικαίωση του Εθνικιστικού Κινήματος και την αφύπνιση των Ελλήνων συνεχίζεται σε όλη τη Δυτική Μακεδονία.

Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Οκτωβρίου, κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον υπεύθυνο της Τ.Ο. Κοζάνης, συναγωνιστή Λορίδα Φαίδωνα και τον υπεύθυνο του Πυρήνα Εορδαίας, συναγωνιστή Σιδηρόπουλο Γεώργιο, πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στην πόλη της Πτολεμαΐδας. Μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό για τις διώξεις του καθεστώτος εναντίον της Χρυσής Αυγής και για την πραξικοπηματική λειτουργία της παρούσας Βουλής που είναι παράνομη λόγω της απουσίας 8 εκλεγμένων από τον Ελληνικό λαό Βουλευτών του κινήματος μας οι οποίοι είναι προφυλακισμένοι με έωλες κατηγορίες. Οι συναγωνιστές μοίρασαν φυλλάδια και εφημερίδες στο κέντρο της πόλης της Πτολεμαΐδας.

 

Την ίδια μέρα, Παρασκευή 3 Οκτωβρίου αργά το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της λειτουργίας των γραφείων μας στην Κοζάνη, πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης. Μοιράσαμε ενημερωτικό υλικό και εφημερίδες του κινήματος στους περαστικούς σε οχήματα και στους πεζούς, οι οποίοι μας επευφημούσαν διότι αναγνωρίζουν ότι η μοναδική δύναμη αντίστασης στη χούντα του μνημονίου είναι η Χρυσή Αυγή.

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου, συναγωνιστές του Πυρήνα Βοΐου πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στο Τσοτύλι Κοζάνης όπου μοιράστηκαν φυλλάδια και εφημερίδες της Χρυσής Αυγής. Σε κάθε γωνιά και σε κάθε κοινότητα της Κοζάνης και όλης της Δυτικής Μακεδονίας φτάνει η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών. Κάνουμε πράξη το Λόγο μας, δεν κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου το απόγευμα, κλιμάκιο συναγωνιστών από τη Φλώρινα και την Καστοριά πραγματοποίησαν στην κοινότητα Κώττα Φλώρινας, την ετήσια εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στη Δυτική Μακεδονία για τον Μακεδονομάχο οπλαρχηγό Κωνσταντίνο Χρήστου (Καπετάν-Κώττας). Ο Γραμματέας της Π.Ο. Δυτικής Μακεδονίας, συναγωνιστής Τούφας Στέλιος και ο εκπρόσωπος της Τ.Ο. Φλώρινας, συναγωνιστής Νομικός Κωνσταντίνος, κατέθεσαν στεφάνι στο άγαλμα του Κώττα, στην ομώνυμη κοινότητα της Φλώρινας. Ο Καπετάν-Κώττας κρεμάστηκε από τους Τούρκους στο Μοναστήρι στις 27 Σεπτεμβρίου 1905.

Η Χρυσή Αυγή τιμά τους “ξεχασμένους” ήρωες του Μακεδονικού Αγώνα σε όλη τη Δυτική Μακεδονία, καθώς και με παρεμβάσεις της στο Ευρωκοινοβούλιο, την ώρα που η χούντα Σαμαρά-Βενιζέλου ξεπουλά το όνομα της Μακεδονίας και δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα στα διεθνή “φόρα” σχετικά με την τύχη του λεγόμενου “Μακεδονικού ζητήματος”. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές τους δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν διαπραγματευόμαστε την Ιστορία μας και την Ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Ομιλία για την οικονομική κατάσταση της χώρας και πως φτάσαμε στο σήμερα πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Φυλής – Καματερού από τον συναγωνιστή Θοδωρή Τσέλα.

Ενημερωτική δράση στην πόλη της Έδεσσας

Την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014 κλιμάκιο της Τ.Ο. Πέλλας προέβη σε ενημερωτική δράση στην Έδεσσα. Οι συναγωνιστές αφού όργωσαν κυριολεκτικά την πόλη, διέσχισαν την λαϊκή αγορά, διανέμοντας εκατοντάδες εφημερίδες και φυλλάδια του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, κάνοντας έτσι γνωστές τις θέσεις του αλλά και ενημερώνοντας τους κατοίκους για τις παράνομες πολιτικές διώξεις του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Όλοι μαζί στον αγώνα για να πέσει η χούντα του μνημονίου.

Ζήτω η Νίκη – Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!

Τ.Ο. Καβάλας: Πίστη στον καθαρό και τίμιο Αγώνα μας

Με επιτυχία διεξήχθη η ομιλία του Γραμματέα της Τ.Ο. Καβάλας, συναγωνιστή Δημήτρη Βογιατζή, την Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014 το απόγευμα, με θέμα την πίστη στο τίμιο και καθαρό Αγώνα μας. Την ομιλία του ο συναγωνιστής Βογιατζής ξεκίνησε αναφέροντας πως η Χρυσή Αυγή αποτελεί ένα κίνημα Ιδεολογικό και όχι απλώς ένα κόμμα αποδέκτη της λαϊκής δυσαρέσκειας, όπως ψευδώς προπαγανδίζουν τα συστημικά Μ.Μ.Εξαπάτησης. Μετά από δύο χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας της Χρυσής Αυγής, με τον ανελέητο πόλεμο σιωπής από την μία, αλλά και την ακατάσχετη λασπολογία του συστήματος από την άλλη, η εκλογική επιρροή του Κινήματός μας αποτελεί μια αμετακίνητη δύναμη.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και ανέλυσε τις βασικές αρχές της Ιδεολογίας μας, του Λαϊκού Εθνικισμού, όπως η πίστη και ο αγώνας στην υπεράσπιση των ιδεών όπως η Φυλή, το Αίμα και το Έθνος ως Φυλής ενσυνείδητης. Ακολούθως, αναφέρθηκε και στην κοινωνία, στην θρησκεία και στον τρόπο που ο Λαϊκός Εθνικισμός αντιλαμβάνεται την δημοσιονομική οντότητα του κράτους και πώς όλα αυτά μαζί συντελούν στον ανώτερο σκοπό του Εθνικού κράτους που οραματιζόμαστε, που είναι η δημιουργία Πολιτισμού. Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κουλτούρα της Αριστείας που επιδιώκουμε να εμπνεύσουμε μέσω ενός κράτους δικαίου και αλήθειας, στηριγμένο πάνω στο δίκαιο του Αίματος, εν αντιθέσει στα σύγχρονα πολυπολιτισμικά κράτη που αποτελούν θνησιγενείς πολυφυλετικές χαβούζες άβουλων καταναλωτικών όντων.

Έχω Ιδέες σημαίνει Πιστεύω και Πιστεύω σημαίνει Αγωνίζομαι για την υπεράσπιση και επικράτηση των Ιδεών, τόνισε ο συναγωνιστής και συνέχισε λέγοντας πως η Ιδεολογία μας αποτελεί μια συνολική θεώρηση του κόσμου και τρόπου του βίου. Είναι δηλαδή μια κοσμοθεωρία και βιοθεωρία, ένας τρόπος ζωής και αυτό συνιστά την Χρυσή Αυγή ως κάτι παραπάνω από πολιτικό κόμμα.  Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο συναγωνιστής, αναφέρθηκε σε μια ρήση του παράνομα έγκλειστου Αρχηγού μας, ο οποίος είχε πει πως “ο Αγώνας είναι σκοπός ζωής και η ζωή είναι ευκαιρία για Αγώνα. η ειρήνη βρίσκεται στα νεκροταφεία και στις ψυχές εκείνων που γεννήθηκαν νεκροί”. Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση και η συνάντηση έληξε με τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών παρακολούθησε μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και μέλους της Κ.Ε της Χρυσής Αυγής Θεόδωρου Κουδούνα.Ο συναγωνιστής Κουδούνας αναφέρθηκε στις τελευταίες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας  αναδεικνύουν (αν και Χαλκευμένες εις βάρος του Κινήματος μας) την Χρυσή Αυγή τρίτη πολιτική δύναμη.

Ο συναγωνιστής Κουδούνας επισήμανε ότι το Κίνημα είναι πανέτοιμο, όποτε και αν γίνουν εκλογές, και κάλεσε τους παρευρισκομένους να δώσουν τον Καλύτερο τους εαυτό για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα η Χρυσή Αυγή. Με το πέρας της ομιλίας του συναγωνιστή, ακολούθησε βιντεοπροβολή με τις δραστηριότητες και των τριών Ευρωβουλευτών μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn11#ixzz3FjSwo9p8

Exit mobile version