Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ομολογία ξενοκρατίας από Βενιζέλο: «Το πρώτο μνημόνιο μας το υπαγόρευσαν»!

Ομολογία ξενοκρατίας από Βενιζέλο: «Το πρώτο μνημόνιο μας το υπαγόρευσαν»!

Έχουμε πολλές φορές ακούσει κυβερνητικά στελέχη να δηλώνουν σε κανάλια και ραδιόφωνα ότι ο τάδε ή ο δείνα νόμος ήρθε γραμμένος απευθείας στα αγγλικά και ότι η κυβέρνηση περιορίστηκε στην απλή μετάφραση και ψήφισή του. Όμως όλες αυτές οι δηλώσεις δεν έχουν καμία απολύτως σημασία, την στιγμή που η «μητέρα» όλων αυτών των νόμων είναι – πλέον – αποδεδειγμένα και με μαρτυρία από βήματος Βουλής, επίσης υπαγορευμένη.

Μιλώντας στην Βουλή και ζητώντας την «εμπιστοσύνη» των βουλευτών, ο Βενιζέλος παραδέχτηκε άμεσα και χωρίς περιστροφές ότι οι πραγματικοί  κυβερνώντες του τόπου είναι οι διεθνείς τοκογλύφοι. Συγκεκριμένα είπε: «Ναι, υπογράψαμε στην αρχή ένα πρώτο πρόγραμμα που είχε κενά. Μας το υπαγόρευσαν».

Νόμιζε ο αρχικαρεκλάρχης του ΠΑΣΟΚ ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει ένα πλήγμα στον εσωκομματικό του αντίπαλο, Τζέφρυ Παπανδρέου, όμως στην ουσία «κάρφωσε» ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα. Ξέχασε μέσα στην παραζάλη και την αλαζονεία της εξουσίας ότι η κυβέρνηση που μας έβαλε στο μνημόνιο, είχε τον ίδιο ως υπουργό. Ξεχνάει επίσης ότι το συγκεκριμένο πρώτο μνημόνιο, το στήριξε, το υπέγραψε και ορκίστηκε ενώπιον του τόσο ο ίδιος ο Βενιζέλος, όσο και οι Σαμαράς – Καρατζαφέρης, που εντάχθηκαν αργότερα στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

Πάνω απ’ όλα κατέδειξε με σαφήνεια την ελληνική πολιτική σκηνή, η οποία είναι ένας απλώς διαχειριστής των αποφάσεων που έρχονται από το εξωτερικό. Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος δέχονται τους νόμους από το ΔΝΤ και την Μέρκελ, με υποχρέωση να τους ψηφίσουν και να τους εφαρμόσουν, τίποτε παραπάνω. Η ομολογία Βενιζέλου έρχεται να προστεθεί σε μία μακρά λίστα αποδείξεων, που θα κυριαρχήσουν στην μελλοντική δίκη της ξενοκρατίας, όταν επιτέλους η Ελλάδα θα είναι και πάλι Εθνικά Ανεξάρτητη!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/omologia-jenokratias-apo-benizelo-to-prwto-mnhmonio-mas-to-upagoreusan#ixzz3FkEpkB5i

Exit mobile version