Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Α. Ματθαιόπουλος: Καταδικάζουμε την νόθα δημοκρατία της μνημονιακής συγκυβέρνησης – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Εκτεθειμένη έμεινε η συγκυβέρνηση του μνημονίου μετά την καταιγιστική τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστή Ματθαιόπουλου Αρτέμη, ο οποίος από βήματος βουλής κατακεραύνωσε τη ΝΔ και τον μνημονιακό πρωθυπουργό Σαμαρά.

Αρχικά ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος κατήγγειλε την υποκρισία του πολιτικού κόσμου που δεν αντέδρασε απέναντι στην ξεκάθαρη διαγραφή της λαϊκής κυριαρχίας με την άρνηση της συμμετοχής των εγκλείστων βουλευτών στην ολομέλεια αλλά και την κατάλυση του Πολιτεύματος που απορρέει από την μη δυνατότητα συμμετοχής τους στη ψηφοφορία, γεγονός που θα επηρεάσει το αποτέλεσμα της καθώς αυτή θα κριθεί επί των παρόντων βουλευτών.

Στη συνέχεια ανέγνωσε το συγκλονιστικό μήνυμα του παράνομα προφυλακισμένου Γ.Γ. του Κόμματος, γεγονός που έφερε σε αμηχανία τα ανδρείκελα των τοκογλύφων που δεν αντέχουν στην ιδέα ότι ένα χρόνο μετά τις παράνομες πολιτικές διώξεις, η ηγεσία και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής συνεχίζουν ανένδοτοι τον αγώνα για μια ελεύθερη Ελλάδα.

Τέλος, αφού ξεμπρόστιασε το «εγκληματικό» (σύμφωνα με τα σημερινά κριτήρια της ΝΔ) παρελθόν του κυβερνητικού εισηγητή της ΝΔ, Μάκη Βορίδη, ο οποίος επανέλαβε τα γνωστά ψέματα για το τέλος των μνημονίων και την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, του υπενθύμισε πως τόσο η Μέρκελ, όσο ο Ντράγκι και η Λαγκάρντ μιλάνε ξεκάθαρα για την διαιώνιση των αιματηρών μέτρων και τη σύναψη νέων μνημονιακών μέτρων.

Έκλεισε καλώντας την αλλαζονική συγκυβέρνηση να κηρύξει εθνικές εκλογές και επανέλαβε πως ουδέποτε θα δώσει η Χρυσή Αυγή τη νομιμοποίηση σε μια κυβέρνηση που εκχωρεί εθνική κυριαρχία και που σκοτώνει τον ελληνικό για να θησαυρίζουν οι τράπεζες κι άλλες μεγάλες επιχειρηματικές κλίκες.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/a.-matthaiopoulos-katadikazoume-thn-notha-dhmokratia-ths-mnhmoniakhs-sugkub#ixzz3FlB9TcbR

Exit mobile version