Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή γνώριζε εδώ και μήνες τα ποσοστά που θα της έδιναν οι στημένες δημοσκοπήσεις των υπογείων του Μαξίμου

Η Χρυσή Αυγή γνώριζε εδώ και μήνες τα ποσοστά που θα της έδιναν οι στημένες δημοσκοπήσεις των υπογείων του Μαξίμου

Την πολιτική συμπαιγνία αριστερών και δεξιών ή καλύτερα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά και της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδεικνύουν δίχως την παραμικρή αμφιβολία οι τελευταίες δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητος και φέρουν τη Χρυσή Αυγή στην τέταρτη θέση με ποσοστά που κυμαίνονται από 5,3 έως 6%!

Βεβαίως αν οι εντολές είναι ανάλογες και το μεροκάματο καλό, τότε μπορεί η Χρυσή Αυγή να λαμβάνει και το -4% του εκλογικού σώματος, ούτως ή άλλως δημοσκόποι και δημοσιογράφοι και κυρίως τα κομματικά επιτελεία που στήνουν τις δημοσκοπήσεις, δρουν δίχως κανέναν έλεγχο, υπό καθεστώς ασυλίας. Άλλο όμως επιστημονική έρευνα που καλείται δημοσκόπηση και άλλο καταφανής και άθλια προπαγάνδα.

Είναι γνωστές σε μας από καιρό οι παρεμβάσεις του αρχιμάγειρα των δημοσκοπήσεων Σταμάτη, ο οποίος ακόμα και σε αυτές που δείχνουν την ψοφοδεξιά να γκρεμίζεται κόβει ποσοστά από την Χρυσή Αυγή και τα συγκολλά στην Νέα Δημοκρατία για να… μην στενοχωριέται ο Αντώνης.

Στα πλαίσια της δεύτερης, δύο νέες «δημοσκοπήσεις» δημοσιεύτηκαν και αναπαράγονται ήδη από τους κράχτες της καθεστωτικής εξαπάτησης. Κοινός τόπος των δύο, ότι η Χρυσή Αυγή δεν βρίσκεται στην τρίτη θέση. Ο απεγνωσμένος δηλαδή πόθος του Καθεστώτος των διεφθαρμένων, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να λάβει ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Αριστερίστικο site το οποίο στήριζε φανατικά Τζέφρυ Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ το 2009 και σήμερα είναι -όπως ήταν αναμενόμενο- φίλα προσκείμενο στο Σύριζα, δημοσίευσε δημοσκόπηση της Palmos Analysis, η οποία δίνει τα κάτωθι ποσοστά στα κόμματα:

Σύριζα: 35,5%
ΝΔ: 25%
Ποτάμι: 7,5%
ΠΑΣΟΚ: 6,5%
Χρυσή Αυγή: 6%
ΚΚΕ: 5%
ΑΝΕΛ: 3%
ΔΗΜΑΡ: 1%
Άλλο κόμμα: 10,5%

Τα «επιστημονικά ευρήματα» είναι… ελαφρώς αστεία: ούτε στη Βόρειο Κορέα δεν θα έπιανε τέτοια ποσοστά η Αριστερά, όσα αθροιστικά δίνει η συγκεκριμένη δημοσκόπηση. Διότι σεβαστή η προσπάθεια να δώσουν αέρα αυτοδυναμίας στο Σύριζα, αλλά τα ποσοστά των αποκομμάτων Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ μαρτυρούν πόλεμο με τη λογική! Όσο υψηλότερα βρίσκεται το Σύριζα, τόσο χαμηλότερα θα είναι το κόμμα Θεοδωράκη, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ που θα αγκομαχά να εισέλθει στη Βουλή.

Η δεύτερη «επιστημονική έρευνα» της Metron Analysis έγινε για λογαριασμό ραδιοφωνικού σταθμού, φίλα διακείμενου προς τη ΝΔ. Σύμφωνα με αυτή, διαμορφώνονται οι κατωτέρω συσχετισμοί:

ΣΥΡΙΖΑ: 25,7%
ΝΔ: 19,8%
Ποτάμι: 6,9%
Χρυσή Αυγή: 5,3%
ΚΚΕ: 4%
ΠΑΣΟΚ: 3,4%
ενώ ΑΝΕΛ και ΔΗΜΑΡ μένουν εκτός Βουλής.

Αξιοσημείωτο είναι πως στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση καταγράφεται και η δημοφιλία των πολιτικών αρχηγών, με τον Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Νικόλαο Μιχαλολιάκο να συγκεντρώνει ένα εντυπωσιακό πλην παράταιρο προς τα δεδομένα της έρευνας στην πρόθεση ψήφου, 11%. Δηλαδή η έρευνα μας λέει πως 5,3% στηρίζει Χρυσή Αυγή, αλλά το 11% θέλει Νικόλαο Μιχαλολιάκο! Πλέον πιθανό σενάριο είναι πως το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στο 11%, όπως καταγράφεται στη δημοφιλία του Αρχηγού της.

Το συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί από τις δύο δημοσκοπήσεις-φαρσοκωμωδία, είναι το εξής: οι Έλληνες είναι πλούσιοι και περνούν φίνα, η ανεργία έχει εκμηδενιστεί, δεν υπάρχουν Μνημόνια αλλά ανάπτυξη και επενδύσεις που τρέχουν με φρενήρεις ρυθμούς, το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης πατάχθηκε και οι λαθρομετανάστες εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας, οι εφορίες επιστρέφουν χρήματα σε όσους μιλούν ελληνικά, στα νοσοκομεία έχει κάθε ασθενής τον δικό του θάλαμο, οι δημοσιογράφοι λένε πάντα την αλήθεια, οι δημοσκόποι διεξάγουν απόλυτα αξιόπιστες επιστημονικές έρευνες, τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου θέλουν το καλό του Λαού και της Πατρίδος, ο Ήλιος είναι πράσινος, η μεταπολίτευση άνοιξε με Μίκη Θεοδωράκη και θα κλείσει με Σταύρο Θεοδωράκη, η Χρυσή Αυγή δεν πρέπει με τίποτα να είναι τρίτο κόμμα στις επερχόμενες εκλογές.

Ο Ελληνικός Λαός γελά μ’ εκείνους που νομίζουν πως απευθύνονται σε ουρακοτάγκους! Δυστυχώς για τους φαιδρούς, ο Ελληνικός Λαός θα γελά και την βραδιά των εκλογών, όταν εκείνοι θα κλαίνε και θα οδύρονται.

ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για να ξεβρωμίσει ο τόπος!

Ευάγγελος Καρακώστας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/jeftilizontai-ta-diaplekomena-politika-kai-oikonomika-sumferonta-gelane-kai#ixzz3FlgTwZsX

Exit mobile version