Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Επιμένει ο Γρηγοράκος: Πέφτουμε, δεν μαζεύονται με τίποτα οι 180

Επιμένει ο Γρηγοράκος: Πέφτουμε, δεν μαζεύονται με τίποτα οι 180

Μιλώντας στο Mega το πρωί της Παρασκευής, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος επέμενε στην άποψη του ότι οι εκλογές είναι προ των πυλών αφού δεν υπάρχουν οι 180 βουλευτές που απαιτούνται για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ενώ έδωσε εξηγήσεις για την ανάλυση που κάνει.

Υπενθύμισε ότι δήλωση περί εκλογών το 2015 έκανε και ο Ευάγγελος Βενιζέλος προ ημερών και επισήμανε ότι με βάση τον αναμενόμενο αριθμό ψήφων που θα λάβει απόψε η κυβέρνηση, το 180 είναι πολύ μακριά, περίπου κατά 25 βουλευτές, αφού τα “ναι” θα είναι γύρω στα 155!

«Αφού ο Κουβέλης είπε ότι δεν ψηφίζει, πώς θα βγάλουμε πρόεδρο της Δημοκρατίας;», σημείωσε με νόημα ο κ. Γρηγοράκος, διευκρινίζοντας πάντως ότι η εκλογολογία και οι εκλογές κάνουν κακό στη χώρα. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι τροφοδοτεί την εκλογολογία πάντως και έθεσε ως στόχο της κυβέρνησης να βρεθούν οι 180 όσο δύσκολο κι αν είναι.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epimenei-o-grhgorakos-peftoume-den-mazeuontai-me-tipota-oi-180#ixzz3Fqmp73o0

Exit mobile version