Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηλίας Παναγιώταρος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ολόκληρο τμήμα αντιγραφής των θέσεων της Χρυσής Αυγής – 2 ΒΙΝΤΕΟ

Ηλίας Παναγιώταρος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ολόκληρο τμήμα αντιγραφής των θέσεων της Χρυσής Αυγής - 2 ΒΙΝΤΕΟ

Με το να αντιγράφει τις προτάσεις της Χρυσής Αυγής, ο Σύριζα, επιβεβαιώνει τo έλλειμμα ιδεών και προτάσεων, κάτι το οποίο φαίνεται πλέον καθαρά και καθημερινά.

Από την άλλη, όχι πως είχαμε ανάγκη το copy paste του Σύριζα, επιβεβαιώνεται, πως η Χρυσή Αυγή είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που έχει καταθέσει εγκαίρως τις θέσεις και τις προτάσεις για να βγούμε από τα πολλαπλά αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει στην κοινωνία το κόμμα του μνημονίου, γιατί όσα διαφορετικά πρόσωπα και αν έχει, ένα είναι το κόμμα του μνημονίου και αφορά στα κόμματα του (αντι) συνταγματικού τόξου.

Αφού δεν κατάφεραν τίποτα με διώξεις, με δολοφονίες και την καθημερινή τρομοκρατία, αφού δεν κατάφεραν τίποτα με το να μας κατηγορούν για… έλλειψη θέσεων και προτάσεων, ακόμη και για αναλφαβητισμό… και άλλα καλά που βρίσκονται στα δημοσιεύματα των φυλλάδων τους και τα στημένα ρεπορτάζ τους, σήμερα, ανατρέχουν τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο Σύριζα στο παρελθόν και ξεσηκώνουν το πρόγραμμα και τις πολιτικές θέσεις που έχει διατυπώσει η Χρυσή Αυγή.

Και επειδή σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, μετά την αντιγραφή των θέσεων μας για την διαχείριση των απορριμμάτων από την κ. Δούρου, σήμερα, ο επαναστάτης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Λαφαζάνης πρότεινε να εγγραφεί στον προϋπολογισμό το κατοχικό δάνειο!

Χαιρόμαστε που μας επιβεβαιώνεται κύριε Λαφαζάνη, χαιρόμαστε που ζητάτε για άλλη μια φορά να υιοθετήσετε τις προτάσεις μας για το καλό της Πατρίδας. Καλό θα ήταν να λέτε όμως και στον λαό πως η πρόταση αυτή έχει διατυπωθεί από την Χρυσή Αυγή, ουκ ολίγες φορές, δεδομένου πως είναι πάγια θέση των Ελλήνων Εθνικιστών και περιγράφεται στο πρόγραμμά μας:

Η Χρυσή Αυγή στοχεύει στην δυναμική διεκδίκηση του κατοχικού δανείου από την γερμανική κυβέρνηση, η οποία άλλωστε ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη φούσκα του ελληνικού χρέους. Τα εύκολα δανεικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης που λάμβανε η Ελλάς τις τελευταίες δεκαετίες έδωσαν ζωή στη γερμανική εξαγωγική βιομηχανία και μέχρι σήμερα αποπληρώνονται με άθλιους τοκογλυφικούς όρους. Μόνο μία αληθινά εθνική ηγεσία μπορεί να διεκδικήσει τα δίκαια της Ελλάδος και τον συμψηφισμό του χρέους μας προς την Γερμανία με το κατοχικό δάνειο”.

Και επειδή εμείς όταν μιλάμε, μιλάμε με στοιχεία και αποδείξεις, ιδού μερικά από αυτά:

Για το θέμα μίλησε πρώτος ο Αρχηγός μας στην ολομέλεια, στην ομιλία για τον προϋπολογισμό στις 11/11/ 2012

Για το θέμα μιλήσαμε στην διαμαρτυρία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Γερμανική Πρεσβεία που πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαρτίου 2013 έξω από το κανάλι του MEGA.

Έχουμε μιλήσει για το ίδιο θέμα στην Βουλή στις 3 Δεκεμβρίου του 2013 στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό:

Έχει μιλήσει για το θέμα κατ’ επανάληψη σε σειρά άρθρων, βιβλίων κλπ ο Πολιτικός Κρατούμενος της χούντας Σαμαρά, ο Χρήστος Παππάς:

Και πολλοί άλλοι!

Προφανώς ο Σύριζα έχει ειδικό τμήμα copy-paste για να αντιγράφει θέσεις από την  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως ό,τι δηλώσουμε ΠΡΩΤΟΙ το κάνουν σημαία τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως ο Ελληνικός Λαός δεν τρώει κουτόχορτο και δεν εξαπατάται από τα “θα” κανενός! Γνωρίζει πως μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να πραγματοποιήσει αυτά που λέει, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι ο λαός και ο λαός είναι η Χρυσή Αυγή…

Ηλίας Παναγιώταρος

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-suriza-echei-oloklhro-tmhma-antigrafhs-twn-thesewn-ths-chrushs-aughs#ixzz3FqnvLvxI

Exit mobile version