Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σιώπησε και προσκύνησε: Δεν τόλμησε να αναφέρει ονόματα διαπλεκόμενων ο Τσίπρας

Σιώπησε και προσκύνησε: Δεν τόλμησε να αναφέρει ονόματα διαπλεκόμενων ο Τσίπρας

Πολύς λόγος έγινε για τον «τσακωμό» μεταξύ Δραγασάκη και του Σταμάτη για την διαπλοκή. Ο Δραγασάκης μίλησε για διαπλοκή λέγοντας ότι «Σήμερα αρκεί ένας ισχυρός επιχειρηματίας, ένας μεγαλοεκδότης, καμιά φορά και μέτριος εκδότης, ένας εφοπλιστής, ένας φίλος πρωθυπουργού, που μπορεί να πάρει ένα τηλέφωνο και να ακυρωθεί ένας νόμος να ακυρωθεί ένα πρόστιμο. Έτσι δεν είναι;»

Ο Σταμάτης ανταπάντησε ζητώντας ευλόγως ονόματα και καταστάσεις, που όμως δεν παρατέθηκαν από τον Δραγασάκη, αφήνοντας μία ελπίδα ότι θα κάνει λόγο για όλα αυτά ο Τσίπρας στην ομιλία του. Όμως άδικα περίμεναν, όσοι νόμιζαν ότι ο Τσίπρας έχει την διάθεση να συγκρουστεί με την διαπλοκή. Αντ’ αυτού προτίμησε να χαιρετήσει την Μπακογιάννη, δείχνοντας άμεσα στον Σαμαρά ότι η διαδικασία της διαδοχής του έχει ξεκινήσει. Αντί να κατανομάσει, ο Τσίπρας, τους διαπλεκόμενους, επέλεξε να κάνει ευθεία και εκτεταμένη αναφορά στην «ανοικτή κοινωνία» του Σόρος, που αποτελεί όραμα και του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντί να συγκρουστεί με την διαπλοκή, που είναι η πραγματική κυβέρνηση της χώρας, επέλεξε την εύκολη σκύλευση του πολιτικού πτώματος που ακούει στο όνομα Σαμαράς. Επέλεξε να δείξει στους «νταβατζήδες» ότι προτίθεται να είναι η επόμενη μαριονέτα τους, ώστε να συνεχίσουν την διακυβέρνηση της χώρας όταν πλέον δεν θα υπάρχει Σαμαράς, στην πολιτική σκηνή του τόπου. Μάλιστα, αν ο Τσίπρας ήθελε πραγματικά να μιλήσει για διαπλοκή, δεν χρειαζόταν να ψάξει καν για στοιχεία. Αρκούσε η απλή θέαση της κοινοβουλευτικής παρουσίας της Χρυσής Αυγής. Εκεί θα βρει την χαμένη δικογραφία Μιχελάκη, την αποκάλυψη του παραδικαστικού Αθανασίου, το βίντεο Μπαλτάκου για την κατάλυση του πολιτεύματος, το ψευδές πόθεν έσχες Αθανασίου και πάρα πολλά άλλα, που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει.

«Τσάμπα μάγκας» ο Τσίπρας, έβαλε «λαγό» τον Δραγασάκη να κάνει δήθεν λόγο για διαπλοκή και ακολούθως ο ίδιος έκανε τον «κινέζο», αρνούμενος να μιλήσει με στοιχεία. Αυτό αποτελεί άλλη μία απόδειξη πως μόνο η Χρυσή Αυγή έχει την πρόθεση να συγκρουστεί με τα συμφέροντα που καταδυναστεύουν την Πατρίδα και τον Λαό.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/deilos-h-proskunhmenos-den-tolmhse-na-katonomasei-tous-ntabatzhdes-o-tsipra#ixzz3Fqq5LIe9

Exit mobile version