Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προσκύνησε νταβατζήδες και Πρετεντέρη ο καταρρέων Σαμαράς – 2 Βίντεο

Την απόλυτη του υποταγή στους εγχώριους νταβατζήδες της διαπλοκής και των ΜΜΕ επιβεβαίωσε χθες ο Σαμαράς κατά την χθεσινή ομιλία του στην Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης, μια ομιλία η οποία ήταν πιθανότατα η προτελευταία ως πρωθυπουργός της χώρας.

Στην ύστατη αυτή ικεσία του καταρρέοντος Σαμαρά στους βουλευτές και στους νταβατζήδες να τον αφήσουν για λίγο ακόμη στο Μαξίμου να το “παίζει” πρωθυπουργός, έπεσε στα πόδια του Τσίπρα ζητώντας του να βγάλουν μαζί Πρόεδρο Δημοκρατίας. Με άλλα λόγια έκανε έκκληση στα αφεντικά του ότι μπορεί να συνεχίσει να εκτελεί απρόσκοπτα τις εντολές τους, αρκεί να πείσουν τον Τσίπρα να του δώσει λίγους μήνες εξουσίας ακόμη!

Αφού λοιπόν εξευτελίστηκε παντελώς, μετά προχώρησε μια ακόμη κίνηση υποταγής, δίνοντας από βήματος της Βουλής “γη και ύδωρ” στους εγχώριους τοκογλύφους. Θέλοντας να μεμφθεί τον Σύριζα για τις αντιδημοκρατικές του πρακτικές (τολμά και μιλά αυτός που με επίορκους εισαγγελείς έχουν καταλύσει Σύνταγμα και Πολίτευμα κρατώντας παράνομα στη φυλακή τον Αρχηγό και την μισή κοινοβουλευτική ομάδα της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας) έφτασε στο σημείο να εκθειάσει τον Πρετεντέρη!

Στηλίτευσε δηλαδή ο Σαμαράς τον Σύριζα που έχει αποκλείσει τον… αντικειμενικό και τίμιο δημοσιογράφο Πρετεντέρη!

Ο  – όχι για πολύ ακόμη – πρωθυπουργός θέλησε έτσι να ευχαριστήσει για ακόμη μια φορά τους νταβατζήδες και τον Πρετεντέρη που τον κρατούν στην εξουσία, παρόλο που σε δική του συνέντευξη δεν έκοψε στο μοντάζ την ομολογία για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/proskunhse-ntabatzhdes-kai-pretenterh-o-katarrewn-samaras-2-binteo#ixzz3FrMnOreu

Exit mobile version