Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Σαλαμίνα, Αχαρνές, Θάσος

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν  μια ενδιαφέρουσα ομιλία του συναγωνιστή και μέλους του Δ.Σ. του ΣΑΤΑ Γιώργου Βασιλείου, με θέμα: ”Ο δύσκολος δρόμος του Εθνικιστή”.

Ο συναγωνιστής  Βασιλείου αναφέρθηκε στο έλλειμμα δημοκρατίας που έχει η Χώρα μας, και στις διώξεις που έχουν υποστεί οι Έλληνες Εθνικιστές από το ένοχο πολιτικό κατεστημένο. Στην Ελλάδα τόνισε ο συναγωνιστής Βασιλείου όλοι έχουν δικαίωμα λόγου, πλην των Εθνικιστών. Τελειώνοντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Βασιλείου επισήμανε ότι ο Εθνικιστής πρέπει να είναι ιδεολογικά καταρτισμένος, και παράδειγμα προς μίμηση στον κοινωνικό του περίγυρο, και ο τρόπος ζωής του να συμβαδίζει  σύμφωνα με την ιδεολογία του.

Τ.Ο. Σαλαμίνας: Ομιλία της συναγωνίστριας Δρυμούση Αριάδνη με θέμα «η Ναυμαχία της Σαλαμίνος». Ανέλυσε διεξοδικά τον τρόπο που πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη ναυμαχία στην παγκόσμια ιστορία. Παρουσιάστηκαν στοιχεία από τον Πλούταρχο και άλλων ιστορικών της εποχής  επίσης έγινε αναφορά στην αρχαία τραγωδία «Πέρσες» του  Αισχύλου, για το πως από την πλευρά του εχθρού δέχτηκαν την συντριπτική αυτή ήττα. Στο τέλος η συναγωνίστρια τόνισε ότι όπως τότε έτσι και τώρα σαν Σαλαμινομάχοι πολεμάμε εναντίων όλων αυτών που μας λασπολογούν και μας υβρίζουν, πιστοί όμως εθνικιστές Χρυσαυγίτες, στο όραμα και στην ιδέα του Αρχηγού μας, Νικολάου Μιχαλολιάκου, σαν γνήσιοι Έλληνες να πάρουμε δύναμη και να φωνάξουμε ξανά τον παιάνα, που φαντάζει τόσο επίκαιρος όσο ποτέ: «εμπρός των Ελλήνων γενναία παιδιά , ελευθερώστε την πατρίδα, τα παιδία, τις γυναίκες και των πατρώων θεών ελευθερώστε τα ιερά και των προγόνων τους τάφους. Τώρα είναι ο αγώνας για τα πάντα!» Η συναγωνίστρια χειροκροτήθηκε από την κατάμεστη αίθουσα. Η ομιλία έκλεισε με τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Ομιλία αφιερωμένη στην μνήμη του Παύλου Μελά πραγματοποιήθηκε στην Τ.Ο. Αχαρνών από τον συναγωνιστή Νίκο Καμπόλη ο οποίος  ανέλυσε την ζωή και το έργο του μεγάλου ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα ενώ διάβασε με γλαφυρό τρόπο γράμματα που έστελνε ο ήρωας στην γυναίκα του καθώς και τις τελευταίες στιγμές του.

Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι ο Ανθυπολοχαγός Πυροβολικού Παύλος Μελάς, γόνος παλιάς αρχοντικής Ηπειρωτικής οικογένειας, με την σπάνια προσωπικότητά του και το πολύτιμο εθνικό έργο του, υπήρξε αναμφισβήτητα ένας εκλεκτός αξιωματικός, που η μοίρα του και η θεά τύχη τον είχαν προορίσει να γίνει και να παραμείνει ένας από τους εκλεκτούς στην Ιστορία του Ελληνικού Έθνους. Ενώ έκλεισε την ομιλία του θυμίζοντας  τα λόγια του μεγάλου Έλληνα ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη που έγραψε για τους Μαραθωνομάχους: «Όταν εμείς οι Έλληνες θέλουμε να καυχιόμαστε αξίζει να λέμε: Τέτοιους βγάζει το Έθνος μας! Έτσι θαυμάσιος ας είναι ο έπαινός μας».

Τ.Ο. Θάσου: Ομιλία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 το απόγευμα, στα γεμάτα από συναγωνιστές γραφεία της Τ.Ο. Θάσου, η καθιερωμένη εβδομαδιαία ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Γιώργου Χαλκιώτη, με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ο συναγωνιστής Χαλκιώτης ξεκίνησε την ομιλία του αναφερόμενος στους τρεις Έλληνες Πεζοναύτες που έχασαν την ζωή τους σε άσκηση του Ελληνικού Στρατού από πεπαλαιωμένο πολεμικό υλικό, τονίζοντας πως οι άθλιες κυβερνήσεις των προδοτών πολιτικάντηδων έχουν καταστήσει το στράτευμα χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό, ο οποίος όπως και παλιότερα έχει προκαλέσει πολλούς τραυματισμούς και θανατηφόρα ατυχήματα. Στην συνέχεια κάλεσε τους συναγωνιστές να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή για τους νέους πεζοναύτες που έχασαν την ζωή τους.

Ακολούθως αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, στην ψήφο εμπιστοσύνης που ζητά η καταρρέουσα Χούντα Σαμαρά, καθώς και στις εξελίξεις που αφορούν στα άλλα κόμματα, καθώς και στο αναμφισβήτητο γεγονός, ότι την στιγμή που όλα τα κόμματα της φαυλοκρατίας καταρρέουν, η Χρυσή Αυγή, κόντρα στον πόλεμο που δέχεται, είαι η μοναδική δύναμη που έχει ανοδική πορεία. Η συνάντηση έκλεισε όπως πάντα με όλους τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn13#ixzz3FvFGK9JC

Exit mobile version