Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κομισιόν: Ενδεχομένως να χρειαστεί και τρίτο πακέτο (νέο Μνημόνιο) η Ελλάδα

Κομισιόν: Ενδεχομένως να χρειαστεί και τρίτο πακέτο (νέο Μνημόνιο) η Ελλάδα

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Ενώ ο ευρισκόμενος σε παραλήρημα φον Αντωνάκης δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι η χώρα δεν χρήζει νέου «πακέτου στήριξης» κι ότι από ώρα σε ώρα βγαίνει οριστικά από το Μνημόνιο, οι μέχρι πρότινος προστάτες του, τον αδειάζουν ο ένας μετά τον άλλον.

Έτσι, μετά το άδειασμα που του επιφύλαξε η Λανγκάρντ, μιλώντας για ανάγκη «προληπτικής στήριξης», έρχεται τώρα ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Γίρκι Κατάινεν, και μιλώντας εξ’ ονόματος της Κομισιόν στην απάντησή του σε ερώτηση συριζαίων ευρωβουλευτών, λέει πως είναι ενδεχόμενο να υπάρξει και τρίτο «πακέτο στήριξης» στην Ελλάδα, (δηλαδή 3ο Μνημόνιο) και παραπέμπει στην πέμπτη επανεξέταση της ελληνικής οικονομίας, που θ’ αρχίσει τον Νοέμβριο!

Ορίστε η απάντηση -χαστούκι στα ψέματα των Σαμαροβενιζέλων: «Απάντηση του J. Katainen εξ ονόματος της Επιτροπής. Οι ανάγκες χρηματοδότησης θα αξιολογηθούν κατά την πέμπτη επανεξέταση, μόλις καταστούν διαθέσιμες όλες οι αναγκαίες πληροφορίες – π.χ. οι προβλέψεις για τα έσοδα από τις ιδιωτικοποιήσεις, το πρωτογενές πλεόνασμα και οι μακροοικονομικές προοπτικές για το 2015 και μετά, καθώς και τα αποτελέσματα των προσομοιώσεων ακραίων καταστάσεων της ΕΚΤ. Οι συζητήσεις σχετικά με την κατάσταση της Ελλάδας, μετά τα τέλη του 2014, θα αρχίσουν το φθινόπωρο».

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/komision-endechomenws-na-chreiastei-kai-trito-paketo-ara-kai-trito-mnhmonio#ixzz3FvJxR2Xp

Exit mobile version