Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Λύσσαξε η “Αυγή” με την ερώτηση της Ελ. Ζαρούλια

??????????????????????

Λεβέντισσα η Ελένη Ζαρούλια: Ολόκληρο άρθρο της αφιέρωσε η χθεσινή (8/10) “Αυγή” και την καθυβρίζει, για ποιον λόγο νομίζετε; Επειδή η βουλευτής της Χρυσής Αυγής κατέθεσε ερώτηση προς τον υπουργό Παιδείας, ζητώντας να μάθει γιατί σε πολλά σχολεία της Κεφαλονιάς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του μακαρίτη αναρχοαριστερού ράπερ Παύλου Φύσσα, ενώ την ίδια ώρα οι καθηγητές έκαναν κύρηγμα κατά της Χρυσής Αυγής, του 3ου πολιτικού κόμματος της χώρας!
Το μένος της “Αυγής” και όλου του κομμουνιστικού συνονθυλεύματος στο Διαδίκτυο στρέφεται κυρίως προς τον υπουργό Παιδείας Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος αποφάσισε να απαντήσει στην ερώτηση της Ελένης Ζαρούλια!
Ο Λοβέρδος έδωσε εντολή στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων να αναγκάσει τις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κεφαλονιάς να δώσουν απαντήσεις για το τι ακριβώς έγινε στα σχολεία στις 18 Σεπτεμβρίου!
Μάλιστα ο Λοβέρδος (όπως αποκαλύπτει η “Αυγή”) ζήτησε να αποκαλυφθούν τα ονόματα των εκπαιδευτικών που καθύβρισαν την Χρυσή Αυγή!

 

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΡΟΣ

Exit mobile version