Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Βενιζέλος και Σαμαράς μεθοδεύουν την επίσημη επιβολή δικτατορίας με αντισυνταγματική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Βενιζέλος και Σαμαράς μεθοδεύουν την επίσημη επιβολή δικτατορίας με αντισυνταγματική εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας

Η καταπάτηση του Συντάγματος δεν αποτελεί την εξαίρεση αλλά τον κανόνα των  αντεθνικών μεθοδεύσεων τα τελευταία έτη, και δη από την στιγμή κατά την οποία η χώρα σύρθηκε στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ. Η περίπτωση της αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής από το Καθεστώς όμως, υπήρξε η επιτομή των ραδιουργιών οι οποίες οδήγησαν στην κατάλυση του Πολιτεύματος από επίορκους πολιτικούς σε συνεργασία με επίορκους λειτουργούς της δικαστικής εξουσίας.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο εισαγγελέας Φυλακών μετεβλήθη για πολλοστή φορά σε ρυθμιστή του Πολιτεύματος, αποφασίζοντας την απόρριψη του αιτήματος των προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να συμμετάσχουν στη διαδικασία επί της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Δεν επρόκειτο βεβαίως για αίτημα προνομιακής μεταχείρισης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αλλά περί συνταγματικής επιταγής προκειμένου να ασκήσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα βουλευτικά τους καθήκοντα. Εντούτοις ο εισαγγελεύς ανήγαγε εαυτόν (με πολιτική σαφώς ενθάρρυνση) υπεράνω του Συντάγματος, ούτως ώστε να συνεργήσει σε μια παράνομη πολιτική μεθόδευση.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε στην δημοσιογραφική πιάτσα ένα ακόμη ευφάνταστο σενάριο, το οποίο έχει ως εξής: Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο αντιπρόεδρος της Χούντας και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προχώρησε σε πρόταση προς τον πρωθυπουργό και τους επιτελείς του, ούτως ώστε να διευκολυνθεί το έργο τους στην απεγνωσμένη προσπάθεια εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή. Η μεθόδευση Βενιζέλου κινείται στην κατεύθυνση της αποτροπής να βρίσκονται και να ψηφίσουν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη διαδικασία εκλογής Προέδρου. Ως γνωστόν, το άρθρο 32 του Συντάγματος ορίζει πως κατά τη τρίτη προσπάθεια εκλογής Πρόεδρου απαιτείται η πλειοψηφία των τριών πέμπτων του όλου αριθμού των βουλευτών. Δηλαδή, ο μαγικός αριθμός των 180.

Κατά την βενιζέλεια προσέγγιση του Συντάγματος, δεν είναι  Δημοκρατικό να λογίζονται στο ΟΛΟΝ και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής γιατί είναι προφυλακισμένοι! Τα δημοσιεύματα βεβαίως δεν σταματούν εκεί αλλά αποκαλύπτουν άθελά τους το μέγεθος της πολιτικής σκευωρίας και δη την χειραγώγηση της δικαστικής εξουσίας από στελέχη της Χούντας, καθώς στην ίδια συζήτηση ο Βενιζέλος θεωρεί βεβαία την απόρριψη των μελλοντικών αιτημάτων των παρανόμως προφυλακισμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ούτως ώστε να μεταφερθούν στη Βουλή για να ασκήσουν τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα κατά τις διαδικασίες ψηφοφορίας!

Στην απεγνωσμένη προσπάθεια Βενιζέλου να διατηρήσει εαυτόν αλλά και τον συνέταιρο Σαμαρά στην εξουσία, ο πρόεδρος του κλεφτοΠΑΣΟΚ ισχυρίζεται πως δεν είναι δημοκρατικό να λογίζονται οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο όλον, καθώς δεν θα τους δοθεί η άδεια να παραστούν στις εργασίες της Βουλής! Όπερ αποδεικνύει πως οι αποφάσεις απόρριψης των αντίστοιχων αιτημάτων από τους Πολιτικούς Κρατούμενους της Χρυσής Αυγής, αποτελούν προειλημμένες πολιτικές αποφάσεις, τις οποίες απλώς ανακοινώνει ο εισαγγελέας Φυλακών.

Σε μια τέτοια περίπτωση, θα μπορούσε να εκλεγεί Πρόεδρος με 175 βουλευτές.

Πρόκειται σαφώς, για την επιτομή των εγκλημάτων της Χούντας, δια των παρανομιών και της ουσιαστικής κατάλυσης του Πολιτεύματος. Από Σαμαρά και Βενιζέλο όμως και δη από την δίψα τους για προνόμια και εξουσία, μπορούμε να περιμένουμε οτιδήποτε. Μια τέτοια μεθόδευση όμως, θα ανοίξει τις Πύλες της Κολάσεως οπότε οι υπεύθυνοι της εξαθλίωσης των Ελλήνων θα πρέπει να είναι έτοιμοι να υποστούν τις συνέπειες της οργής του Ελληνικού Λαού, ο οποίος αναμφιβόλως θα διαφυλάξει στο ακέραιο την συνταγματική νομιμότητα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/otan-o-benizelos-oneireuetai-epishmh-epibolh-diktatorias#ixzz3G21vTttF

Exit mobile version