Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η κατά παραγγελία παρέμβαση της «δικαιοσύνης» και η κατάλυση του πολιτεύματος

Η κατά παραγγελία παρέμβαση της «δικαιοσύνης» και η κατάλυση του πολιτεύματος

Έχει γίνει πραγματικά ανέκδοτο, η γελοία στάση που κρατά η κοντοχωριανή του Μπάμπη, αφού παρεμβαίνει αποκλειστικά και μόνο κατόπιν παραγγελίας της συγκυβέρνησης του μνημονίου. Θα έλεγε κανείς ότι η εισαγγελία του Αρείου Πάγου έχει καταντήσει προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ και περίγελος των λαμογιών που τυγχάνει να έχουν για δικηγόρο νεοδημοκράτη υπουργό.

Εξηγούμαστε, για να μην παρεξηγούμαστε. Είναι πολλά τα περιστατικά κατά τα οποία η συγκεκριμένη Εισαγγελέας έχει κινηθεί κατόπιν «επιστολής Αθανασίου» ή στην τελευταία περίπτωση κατόπιν παράκλησης Γιακουμάτου. Είναι, επίσης, πάρα πολλά τα περιστατικά στα οποία η ίδια έχει σιωπήσει υπόπτως, αρνούμενοι να πάρει μέτρα ή να προβεί σε οποιαδήποτε κίνηση.

Περίπτωση 1: Βίντεο Μπαλτάκου – Κατόπιν επιστολής Αθανασίου, διατάχθηκε από την εισαγγελία διερεύνηση όχι της ουσίας της υπόθεσης, αλλά κατά πόσον το υλικό ήταν προϊόν υποκλοπής.

Περίπτωση 2: Αθώωση κατηγορουμένων για το σκάνδαλο Energa – Σιωπή!

Περίπτωση 3: Δικογραφία Μιχελάκη – Η δικογραφία απεστάλη με καθυστέρηση μηνών στην Βουλή και ακολούθως δεν υπήρξε καμία αντίδραση όταν ο Αθανασίου, παράνομα και αντισυνταγματικά την έστειλε πίσω.

Σημερινή περίπτωσηΠρο μηνών ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Πανούσης, προέβη σε καταγγελία χρηματισμού ή εξαγοράς μέσω ρουσφετιών βουλευτών, προκειμένου να ψηφίσουν για πρόεδρο της δημοκρατίας. Το ζήτημα δεν πήρε διαστάσεις, αφού το επικοινωνιακό επιτελείο της κυβέρνησης, επέλεξε να μην το χρησιμοποιήσει, αφού ο Πανούσης άνηκε σε συνονθύλευμα της Αριστεράς, που στηρίζει την συγκυβέρνηση και ενδεχομένως – τότε – να ήταν θετικός σε ψήφο υπέρ του κυβερνητικού υποψηφίου. Σιωπή, συνεπώς, από Άρειο Πάγο!

Την ίδια φράση (πάντα χωρίς ονόματα, αφού είναι συριζαίος…) είπε σήμερα στο MEGA ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Σκουρλέτης, προκαλώντας την μήνη Γιακουμάτου, ο οποίος κάλεσε την κοντοχωριανή του Μπάμπη να επέμβει (νέα περίπτωση, “Έλα, Ευτέρπη, έχουμε θέμα“). Δεν πέρασε ούτε ώρα και υπήρξε παρέμβαση της άλλοτε απούσας εισαγγελέα, την οποία χαιρέτισε προσωπικώς ο πρωθυπουργός, λες και υπήρχε περίπτωση η συγκεκριμένη να αγνοήσει κέλευσμα του «πατριώτη» της.

Κοντολογίς, και ασχέτως της ποιότητας των καταγγελιών, είναι εξόχως σκανδαλώδης η «σύμπτωση» της κλήσης για ενεργοποίηση από κυβερνητικά στελέχη, με τις παραγγελίες της εν λόγω εισαγγελέως, η οποία συνειδητά έχει σιωπήσει πολλάκις σε όλα τα σκάνδαλα που ταλανίζουν την συγκυβέρνηση, όπως οι (ν)τροπολογίες, ο Μιχελάκης, τα υποβρύχια, η Energa και άλλα πολλά.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-kata-paraggelia-parembash-ths-dikaiosunhs-kai-h-katalush-tou-politeumatos#ixzz3G3WTgEmE

Exit mobile version