Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ελευθέριος Συναδινός: “Λάμψατε διά της απουσία σας κύριε Ζαριανόπουλε!”

Ελευθέριος Συναδινός: “Λάμψατε διά της απουσία σας κύριε Ζαριανόπουλε!”

Στις 13 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας στη Μικτή Κοινοβουλευτική Επιτροπή ΕΕ-ΠΓΔΜ με θέματα την εκλογή Προέδρου και Αντιπροέδρων, όπως επίσης και την πρώτη ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το σχέδιο προγράμματος δραστηριοτήτων της αντιπροσωπείας για το πρώτο εξάμηνο του 2015.

Μία μάλλον αδιάφορη και άνευ ουσίας συνεδρίαση, χωρίς Εθνική αξία για τον κ. Ζαριανόπουλο, ο οποίος πίεσε την Γραμματεία των μη Εγγεγραμμένων Βουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία, αφού δεν ήταν παρών.

Αλλά είναι γνωστή η στάση του ΚΚΕ για το θέμα της ονομασίας της Χώρας των Σκοπίων αλλά και την αξία που δίνει στην λαμπερή και ένδοξη ιστορία της Χώρας μας που γράφτηκε με αίμα Ελλήνων πολεμώντας τους ορατούς αλλά και αόρατους εχθρούς της.

Όμως, πλέον, κύριε Ζαριανόπουλε οι «αόρατοι» εχθροί της Ελλάδας έχουν προσδιοριστεί και επισημανθεί από τον Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή και δεν μπορούν να κρυφτούν. Είμαστε πλέον παρόντες και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και θα ξεσκεπάζουμε κάθε ανθελληνική σας δραστηριότητα ώστε ο Ελληνικός λαός να γνωρίζει το κακό που κάνετε.

Αλλά και εσείς λάμψατε σήμερα στην εν λόγω συνεδρίαση. Λάμψατε διά της απουσία σας!

Ελευθέριος Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
Ευρωβουλευτής Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/eleutherios-sunadinos-lampsate-dia-ths-apousia-sas-kurie-zarianopoule#ixzz3G3XayrVc

Exit mobile version