Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Καταγγελία: Μεταφέρουν λαθρομεταναστές από την Αστυνομική Σχολή Κομοτηνής στο Κέντρο Κράτησης Παρανεστίου Δράμας

Καταγγελία: Μεταφέρουν λαθρομεταναστές από την Αστυνομική Σχολή Κομοτηνής στο Κέντρο Κράτησης Παρανεστίου Δράμας

Οι κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών έχουν μια κοινή πολιτική αναφορικά με το θέμα λαθρομετανάστες, τους οποίους επιμένουν να στοιβάζουν στην χώρα μας, αδιαφορώντας για το τι θέλει ο λαός που τους ψήφισε. Φυσικά, ούτε κουβέντα για απελάσεις από την κυβέρνηση της προδοσίας.

Έτσι λοιπόν, βλέπουμε σήμερα Δευτέρα 13 Οκτωβρίου να εξελίσσεται άλλη μια μεγάλης κλίμακας επιχείρηση μεταφοράς λαθρομεταναστών, όπως τον Αυγουστο του 2012. Αυτή την φορά όμως, το δρομολόγιο που ακολουθείται είναι από την Αστυνομική Σχολή Κομοτηνής στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στο Παρανέστι της Δράμας, το Κέντρο Κράτησης του οποίου έχει διευρύνει τις δυνατότητές του στον αριθμό λαθρομεταναστών που φιλοξενεί.

Μπορεί, ναι μεν, να αποκαθίσταται η λειτουργία της Αστυνομικής Σχολής Κομοτηνής, γεγονός το οποίο υπερτονίζει ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Γιώργος Παλίδης (ΝΔ), δηλώνοντας την ικανοποίησή του για την απόφαση του υπουργού Κικίλια, αλλά δεν ειπώθηκε κουβέντα για το πού θα μεταφερθούν οι λαθρομετανάστες. Γιατί; Διότι απλούστατα παραμένουν στην περιφέρειά μας.

Λες και οφείλουμε ως περιφέρεια να διατηρούμε συγκεκριμένο αριθμό λαθρομεταναστών. Είναι προφανές ότι κάτι ύποπτο και ανομολόγητο συντελείται. Άραγε, σε ποια φάση βρίσκονται οι διεργασίες για την μετατροπή της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης σε Ειδική Οικονομική Ζώνη (ΕΟΖ);

Δημήτριος Μιμίδης
Περιφερειακός Σύμβουλος Ελληνική Αυγή ΑΜΘ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ametanohtoi-oi-samarobenizeloi-metafora-lathrometanastwn-apo-thn-astunomikh#ixzz3G3o5aELa

Exit mobile version