Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πειραιάς, Αγρίνιο, Πιερία, Κρύα Βρύση, Κιλκίς, Σέρρες, Χαλκιδική, Ν. Μηχανιώνα, Στρυμονικός Κόλπος

Τ.Ο. Πειραιώς: Ο βίος και το έργο του Παύλου Μελά

Την Παρασκευή 10-10-14, πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς με θέμα τον βίο και το έργο του Παύλου Μελά από τον Συναγωνιστή και Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Παναγιώτη Καρυτιανό. Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τοπικής, Μάκης Μπαρέκας, ο οποίος απεύθυνε αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους παρευρισκόμενους και προανήγγειλε την ετήσια εκδήλωση μνήμης του Λαϊκού Συνδέσμου εις μνήμην του Ήρωα Μακεδονομάχου.


Έπειτα, ο κύριος ομιλητής ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας πως 110 χρόνια μετά τον θάνατο του Παύλου Μελά για την Μακεδονία από τις 13 Οκτώβρη του 1904, είμαστε και πάλι εδώ, ως γνήσιοι φρουροί του Ελληνισμού για να τιμήσουμε την μνήμη αυτής της μεγάλης μορφής του Εθνικισμού. Κατόπιν, ο Συναγωνιστής πέρασε στην ιστορική αναδρομή. Ξεκινώντας από τα παιδικά χρόνια του Ήρωα, περιέγραψε το Αγωνιστικό και Εθνικιστικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε και αποτέλεσε μέγα παράγοντα ώστε να διαμορφωθεί η λαμπρή προσωπικότητα που όλοι γνωρίζουμε.

Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής πέρασε από τα χρόνια της θητείας του Παύλου Μελά στην στρατιωτική σχολή Ευελπίδων, στην ίδρυση του Ελληνικού – Μακεδονικού κομιτάτου το 1900 εναντία στην Βουλγαρική τρομοκρατία και στον ένοπλο Αγώνα ώστε το Ελληνικό Έθνος να ξανά κερδίσει ό,τι δικαιωματικά του ανήκει. Ο Συναγωνιστής μίλησε για την σύζυγο του Παύλου Μελά, Ναταλία Δραγούμη (αδελφή του Ίων Δραγούμη), η οποία αποτέλεσε επίσης σπουδαία Ελληνική φιγούρα της εποχής.

Έπειτα με γλαφυρό τρόπο, ο Συναγωνιστής άρχισε να μιλά για τις πρώτες αποστολές του Έλληνα αξιωματικού. Μετά την δεύτερη αποστολή του Παύλου Μελά στην Κοζάνη, όπου μεταμφιεσμένος με το ψευδώνυμο Μίκης Ζέζας προετοίμασε το έδαφος για επανάσταση, στις 13 Οκτωβρίου του 1904 φονεύεται κατόπιν προδοσίας. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο Συναγωνιστής ανάγνωσέ πληθώρα επιστολών και κειμένων του Παύλου Μελά, του Ίων Δραγούμη και του Ελληνικού στρατού. Ο θάνατος του Έλληνα αξιωματικού ήταν επί της ουσίας ένα Εγερτήριο Σάλπισμα για τον Ελληνικό Λαό. Ακολούθησε διάλογος με τους παρευρισκόμενους κατά τον οποίο αναλύθηκαν λεπτομέρειες για την ζωή και το έργο του σε ακόμα μεγαλύτερο βάθος. Άλλη μια καθιερωμένη συνάντηση έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος, σε στάση προσοχής.

Τ.Ο. Πειραιώς – Αριστερά και Τρομοκρατία

Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου, στα γραφεία της Τ.Ο. Πειραιώς, τα οποία για πολλοστή φορά, έσφυζαν από πλήθος Εθνικιστών, πραγματοποιήθηκε ομιλία με θέμα την τρομοκρατία στην Ελλάδα και την Αριστερά που δρα στην Πατρίδα μας εδώ και πολλές δεκαετίες αφήνοντας πίσω της δεκάδες νεκρούς, από τον Συναγωνιστή, Τσιλιμιγκάκη Σταύρο.

Ο Συναγωνιστής ξεκινώντας την ομιλία του έθεσε ως αφετηρία τις αμέτρητες τρομοκρατικές/δολοφονικές επιθέσεις που έχουν γίνει εναντίον του Κινήματος μας με συνέπεια εκτός από δεκάδες σοβαρούς τραυματισμούς και κατεστραμμένα μας γραφεία, να τιμούμε ήδη και δύο ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ Συναγωνιστές που μάχονταν με όλες τους τις δυνάμεις για την απελευθέρωση της Πατρίδας μας από τον  εγχώριο και ξένο δυνάστη, οι οποίοι δολοφονήθηκαν άνανδρα την 1 Νοεμβρίου 2013. Μία ημερομηνία που έχει χαραχτεί ανεξίτηλη πλέον στην μνήμη κάθε Έλληνα Εθνικιστή!

Όπως είναι απόλυτα λογικό, κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο Συναγωνιστής παραλλήλισε την τρομοκρατία στην Ελλάδα με την Αριστερά, την προστάτιδα δύναμη των απανταχού τρομοκρατών ανά την επικράτεια, καθώς επίσης δεν παρέλειψε δε, να αναφερθεί και στο τραγικό γεγονός της δολοφονίας των συνανθρώπων μας στην Μαρφίν, οι οποίοι δολοφόνοι, είναι γνωστοί από τις δεκάδες κάμερες που κατέγραφαν τα γεγονότα αλλά και από αμέτρητες μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, στις αστυνομικές  αρχές, απολαμβάνοντας ωστόσο ένα ιδιότυπο καθεστώς ασυλίας, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως η Αριστερά ΔΕΝ έχει ιδεολογία αλλά ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ.

Ο ομιλητής κλείνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε αναλυτικά σε όλες τις μορφές τρομοκρατίας που βιώνει ο αγνός Έλληνας πατριώτης που αγαπάει κάθε τι Ελληνικό, από ανδρείκελα που ΜΙΣΟΥΝ κάθε τι Ελληνικό, όπως η πολιτική τρομοκρατία, η ψυχολογική, η κοινωνική, η οικονομική κ.α. Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε εκτενής διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων επί του θέματος, όπου εξήχθησαν σημαντικά συμπεράσματα, ενώ, ως είθισται, η βραδιά έκλεισε με την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου και του Ύμνου του Κινήματος, σε στάση προσοχής!

Τ.Ο. Αγρινίου: Το Σάββατο 11/10/2014 πραγματοποιήθηκαν ομιλίες στα γραφεία της Τ.Ο. Αγρινίου με θέμα: Aριστερά και τρομοκρατία, από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Κολοκυθά Γεράσιμο, το Μέλος της Κ.Ε. Ντάικο Κωνσταντίνο και τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μπαρμπαρούση Κωνσταντίνο. Στη συνέχεια ακολούθησε διάλογος σχετικά με το κυρίως θέμα αλλά και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Ομιλίες για την «Αριστερά και Τρομοκρατία» σε όλη την κεντρική Μακεδονία

Το περασμένο Σάββατο πραγματοποιήθηκαν στα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής ομιλίες με θέμα “Αριστερά και Τρομοκρατία”, αποδεικνύοντας πως οι Εθνικιστές αδιαφορούν παγερά για την τρομοκρατία του πρασινομπλέ κράτους και του συνεργαζόμενου με το πρώτο κόκκινου παρακράτους, γεμίζοντας τα γραφεία της Χρυσής Αυγής σε όλη την επικράτεια.

Έναν χρόνο σχεδόν από την άνανδρη δολοφονία των αδελφών μας, συναγωνιστών Γιώργου και Μάνου, έναν χρόνο από την έναρξη της μεγαλύτερης μεταπολιτευτικά πολιτικής και παραδικαστικής σκευωρίας ενάντια στην αποδεδειγμένα τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, μετά από δεκάδες άνανδρες επιθέσεις του κόκκινου παρακράτους σε γραφεία, στελέχη, φίλους και υποστηρικτές του κινήματός μας, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει παντού τον καλό αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία.

Τίποτε δεν λυγίζει τους Εθνικιστές, τίποτε δεν μπορεί να λυγίσει την προαιώνια ιδεολογία μας, διότι όπως διδάσκει η ιστορία οι ιδέες ποτέ δεν φιμώνονται, αντίθετα ενδυναμώνονται και επικρατούν όταν πολεμούνται άδικα.

Τ.Ο. Πιερίας

Τ.Ο. Πέλλας-Ημαθίας

Τ.Ο. Παιονίας

Τ.Ο. Σερρών 

Τ.Ο. Χαλκιδικής

Ομιλίες για την «Αριστερά και Τρομοκρατία»  σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης

Στα πλαίσια της πραγματοποίησης ομιλιών σε ολόκληρη την επικράτεια, στα κατά τόπους γραφεία της Χρυσής Αυγής για την αποκατάσταση της αλήθειας, αλλά και την τεκμηριωμένη σύνδεση της Αριστεράς με την εν Ελλάδι Τρομοκρατία, πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και γέμισε τις Τοπικές οργανώσεις και του νομού Θεσσαλονίκης.

Πέρα από την ομιλία στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν ομιλίες αντιστοίχου θέματος στις Τοπικές Οργανώσεις Νέας Μηχανιώνας και Στρυμονικού Κόλπου. Ως πρέπουσα απάντηση στη λασπολογία και τη λοιδορία των κατευθυνόμενων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, τα γραφεία μας αποδείχθηκαν, για ακόμη μία φορά, πολύ μικρά για να ανταπεξέλθουν στην ανταπόκριση του κόσμου, που βλέπει πλέον στο πρόσωπο της Χρυσής Αυγής, το μόνο σωτήρα για την τελική λύση του σύγχρονου ελληνικού προβλήματος.

Κεντρικό θέμα που ανέδειξαν, ο συναγωνιστής Γραικός Φώτης (εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την Ελληνική Αυγή) και ο υπεύθυνος της Τ.Ο. Στρυμονικού Κόλπου, είναι κάτι το οποίο είναι πασιφανές σε όλο τον ελληνικό λαό, αλλά τα εγχώρια Μ.Μ.Ε. τηρούν σιγή ιχθύος εκούσια. Η συνεργασία Αριστεράς και Τρομοκρατίας, αλλά και η αριστερή φύση της τρομοκρατίας στη χώρα μας είναι κάτι που αποδεικνύεται σε κάθε εμφάνιση και πραγματοποίηση τρομοκρατικής ενέργειας… με τα επίσημα κόμματα της Αριστεράς να αποφεύγουν περίτεχνα την σαφή καταδίκη των γεγονότων αυτών.

Δυστυχώς και η οικογένεια της Χρυσής Αυγής έχει γίνει πολλές φορές αποδέκτης τρομοκρατικών χτυπημάτων, με εκατοντάδες πλέον, εκρηκτικούς μηχανισμούς σε γραφεία, αυτοκίνητα και σπίτια συναγωνιστών, αλλά δυστυχώς και με τη δολοφονία και τον τραυματισμό αδερφών μας. Όμως αυτό, που πείραξε περισσότερο από όλα και το ίδιο το καθεστώς, τους ίδιους τους τρομοκράτες, αλλά και τους αριστερούς σφουγγοκωλάριούς τους είναι πως η Χρυσή Αυγή, το λαϊκό αυτό Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, βγήκε πιο δυνατό από όλα αυτά τα γεγονότα… και πλέον ο Αγώνας μας αποκτά ακόμη πιο Ιερή υπόσταση, με τη Θυσία των δύο Ηρώων μας, του Γιώργου και του Μάνου, να οδηγεί και να φωτίζει κάθε μελλοντικό μας βήμα.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn14#ixzz3G7MEEJZT

Exit mobile version