Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Μετά τις φιλοφρονήσεις ήρθε το δώρο του Πρετεντέρη στον Σαμαρά – Άλλη μία «μαϊμού» δημοσκόπηση από το MEGA

Μετά τις φιλοφρονήσεις ήρθε το δώρο του Πρετεντέρη στον Σαμαρά - Άλλη μία «μαϊμού» δημοσκόπηση από το MEGA

Τις προάλλες ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, επέλεξε να καταναλώσει ένα σημαντικό μέρος της ομιλίας του ενώπιον της κολοβής Ολομέλειας του Ελληνικού Κοινοβουλίου, προκειμένου να «γλείψει» τους «νταβατζήδες» και τον εκλεκτό του MEGA, Γιάννη Πρετεντέρη.

Αυτή η πρωτοφανής  κίνηση του πρωθυπουργού δεν έμεινε αναπάντητη από τον ίδιο τον Πρετεντέρη και το κανάλι του, το MEGA, αφού μόνο ως «αντίδωρο» μπορεί να χαρακτηριστεί η δημοσκόπηση της GPO, του κομμουνιστή Θεοδωρικάκου, η οποία παρουσιάζει τη διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται υπό έλεγχο και παραλλήλως ψαλιδίζει στο ήμισυ τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής, που αποτελεί κοινό εχθρό του μελλοντικού διπόλου, αλλά και ολάκερου του συστήματος της κλεπτοκρατίας.

Στην δημοσκόπηση που παρουσίασε χθες ο Πρετεντέρης γίνεται πραγματικότητα ο ευσεβής πόθος Βενιζέλου – Σαμαρά να μην είναι τρίτη η Χρυσή Αυγή, αλλά το ανύπαρκτο «Ποτάμι», που θα λειτουργήσει ως συγκολλητικό για την επόμενη συγκυβέρνηση, όποια και αν είναι αυτή. Συγκεκριμένα στην δημοσκόπηση παρουσιάζεται πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά μόλις 6,5 ποσοστιαίων μονάδων από τη ΝΔ, που στην πραγματικότητα έχει καταρρεύσει, ενώ η Χρυσή Αυγή παρουσιάζεται τέταρτη, μαζί με το ΚΚΕ (!), με 5,7% (!), ενώ το «Ποτάμι» βρίσκεται στο 6% (!). Αυτά τα εξωφρενικά και ανυπόστατα ποσοστά είναι “εντολή” Σταμάτη, που έχει πει ότι η Χρυσή Αυγή δεν πρέπει να παρουσιάζεται σε ποσοστά πάνω από 6%.

Το πόσο αξιόπιστη είναι η GPO δεν χρειάζεται να το σχολιάσουμε. Μιλούν τα στοιχεία από μόνα τους, αφού πριν από τις ευρωεκλογές του Μαΐου, είχε βγάλει δημοσκόπηση στην οποία η Χρυσή Αυγή ήταν πέμπτη, πίσω από το «Ποτάμι» και το ΚΚΕ, ενώ η ΝΔ ήταν πρώτη! Συγκεκριμένα έδινε στη ΝΔ 24,5%, στον ΣΥΡΙΖΑ 23,1%, στο ΚΚΕ 7,2%, στο «Ποτάμι» 7% και στη Χρυσή Αυγή 6,9%. Τελικώς διαψεύστηκε πανηγυρικά αφού η ΝΔ βγήκε δεύτερη με 4 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά, ενώ η Χρυσή Αυγή βγήκε τρίτη κατατροπώνοντας με 3 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά το «Ποτάμι» και το ΚΚΕ, που δήθεν μας πέρναγαν στην δημοσκόπηση.

Πάμε, όμως, να δούμε και τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής, όπως αυτά υπονοήθηκαν, αλλά δεν δηλώθηκαν από την εν λόγω δημοσκόπηση. Όπως έχει φανεί από την διαχρονική σύγκριση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και των αντίστοιχων ποσοστών δημοφιλίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, αυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με μία μικρή απόκλιση το ένα από το άλλο. Στην δημοσκόπηση της GPO για τον «κολλητό» του Αντώνη, λοιπόν, παρουσιάστηκαν και τα ποσοστά δημοφιλίας των πολιτικών αρχηγών.

Εκεί φαίνεται ότι ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος έχει 11,6%, ποσοστό που βρίσκεται εξαιρετικά κοντά στο πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής, ερχόμενο σε συμφωνία με την δημοσκόπηση Πανά, αλλά και τις μυστικές δημοσκοπήσεις που κρατάνε άυπνο τον Σαμαρά.

Η Χρυσή Αυγή είναι τρίτο κόμμα με διψήφια ποσοστά οπότε ας μην βιάζεται να χαρεί ο φαιδρός Τατσόπουλος.

Επίσης η ΝΔ χάνει με πολύ μεγάλη διαφορά τις εκλογές, οπότε ας μην χαίρεται ο Σαμαράς.

Πλησιάζουν, όμως, οι εκλογές και τα «παιδιά» των «νταβατζήδων», οι δημοσκόποι, θα αναγκαστούν να προβούν σε σημαντικές και γρήγορες «διορθώσεις» των ψευδών που παρουσιάζουν για να χειραγωγούν την κοινή γνώμη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/meta-tis-filofronhseis-to-dwro-tou-giannh-gia-ton-antwnh-allh-mia-maimou-dh#ixzz3G7VwhPsL

Exit mobile version