Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Οι προκατειλημμένοι. Προϊόν του συστήματος. Άνθρωποι που χωρίς την αρωγή της παιδείας δηλαδή της πραγματικής πνευματικής διαμόρφωσης, έγιναν θύματα της πλύσης εγκεφάλου του συστήματος. Η νοητική τους δυνατότητα περιορίστηκε μέσα σε πλαίσια με ιστορικά ταμπού και συνειρμούς, με συνθήματα, με επικάλυψη της γνώσης με ψέματα, μισές αλήθειες και παραπληροφόρηση. Μα πάνω απ΄ όλα με παραμορφωμένες αντιλήψεις και ερμηνείες των αξιών. Μην προσπαθείτε να τους πείσετε. Η ευφυΐα τους είναι σιδηροδέσμια των συνθημάτων, των ταμπού και των σημάτων κυκλοφορίας στο οδικό τερέν του εγκεφάλου τους. Η αμφιβολία και η αμφισβήτηση υπάρχει μόνον σα μια επίφαση διανόησης. Μιας προοδευτικής και καλά απόκλισης. Δεν θα πεισθούν ποτέ να προβληματιστούν. Τους κάνανε έτσι για να ακολουθούν πιστά,ασυνείδητα, προγραμματισμένα ακίνδυνα.

Μπορεί να γίνουν μόνο οπαδοί ή ψηφοφόροι όταν το κλίμα και ο συρμός αλλάζει. Ή όταν η οικονομική τους ένδεια τους αναγκάζει να επιζητούν αυτό που τους έμαθαν μέχρι τώρα να αποστρέφονται. Τότε, πολλοί απ΄αυτούς θα νομίσουν ότι βρήκαν το φως τους. Προσοχή γιατί τότε εύκολα οι οπαδοί μετατρέπονται από πρόβατα σε καθοδηγούμενους φανατικούς. Σε όχλο με απρόβλεπτες συμπεριφορές και συνέπειες. Το μόνο που αξίζει να δώσουν αυτοί είναι αυτό που οι δημοκράτες απλόχερα τους παραχώρησαν. Το ψίχουλο της ψήφου. Ο ΟΧΛΟΛΟΙΔΟΡΟΣ

Ρ. Γ.

Ο βίος και η πολιτεία του “δελφίνου” Μάκη Βορίδη

Διαβάζοντας σήμερα του κ. Σπίνου στην “Ακρόπολη”,θα ήθελα να απαντήσω σαν απλή αναγνώστρια στο τόσο επίκαιρο ερώτημα σας σχετικά με την Συνταγματική και Κοινοβουλευτική εκτροπή που μας “έρχεται”,χάριν της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και με τον εσκεμμένο αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής, ως προς το τι στάση θα κρατήσουν τα υπόλοιπα κόμματα…. Μα φυσικά την ίδια στάσηπου κράτησαν και στην διαδικασία του ψήφου εμπιστοσύνης κε Σπίνο μας ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ δηλαδή Στην συγκεκριμένη δε κοινοβουλευτική διαδικασία εκλογής προέδρου που όλα “παίζονται” για τις καρέκλες, αυτοί όλοι οι δήθεν αντιμνημονιακοί της Βουλής όλων των Ελλήνων -πλην της Χρυσής Αυγής μην το ξεχνάμε – θα είναι πλήρως απασχολημένοι με τον “κουμπαρά του λαδώματος” που ήδη έχει στηθεί και θα τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος θα “πουλήσει” ακριβότερα την ψήφο του. Οπότε γνωρίζει καλά αυτός ο τερατογενής Βενιζέλος πόσο “αποτελεσματικό” και “χρήσιμο” είναι το σχέδιο του άλλη μια φορά. Είναι δε γνωστό ότι ο συγκεκριμένος πολύ δύσκολα θα αφήσει τον θρόνο της εξουσίας του. Το θέμα είναι πως η Χρυσή Αυγή θα καταφέρει να βγει αλώβητη από το ντέρμπυ Ν.Δ και Σύριζα μετά από λάσπη που δέχτηκε και δέχεται ένα χρόνο τώρα. Εμείς όμως οι τόση ψηφοφόροι της δεν πρόκειται να αλλάξουμε “στρατόπεδο”, έστω και αν τα κυβερνητικά παπαγαλάκια άλλα σενάρια ήδη επεξεργάζονται….. 

Άννα

Τέλος ανοχής στην ανθελληνική προπαγάνδα: To Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών στο πλευρό της Ελληνικής Νεολαίας

Παρακολουθώ με έκπληξη και δέος το τελευταίο χρονικό διάστημα να ανοίγουν το ένα πίσω από το άλλο νέα ειδησεογραφικά κανάλια. Με κάτι καρικατούρες που βαφτίζονται δημοσιογράφοι και δεν ξέρουν τι τους γίνεται και από το πρωί μέχρι το βράδυ προσπαθούν να ξεπλύνουν τη λίγη φαιά ουσία που έχει μείνει στο μυαλό στο μυαλό του Έλληνα, τρομοκρατώντας τον με κακοστημένες ειδήσεις, ρεπορτάζ και συζητήσεις με διάφορους τεμπέληδες της πολιτικής που από το πρωί μέχρι το βράδυ βρίσκονται στα στούντιο των καναλιών.

Ποιος τους χρηματοδοτεί, ποιος βρίσκεται πίσω από αυτούς και τι σκοπό έχουν; Η γνώμη μου είναι ότι έτσι θέλουν να ελέγξουν το λαό, να τον κάνουν άβουλο πλάσμα και να τον κατευθύνουν εκεί που θέλουν αυτοί, ώστε να πετύχουν τα σχέδιά τους. Και έχουν το θράσος μέσα από όλο αυτό το συρφετό των ξεπουλημένων καναλιών με κακοστημένα ρεπορτάζ να μας μιλάνε για το νοητικό επίπεδο αυτών που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή. Να είναι σίγουροι πως αυτοί που ψήφισαν Χρυσή Αυγή ξέρουν γιατί την ψήφισαν και τώρα θα την ψηφίσουν και με τα δυο τους χέρια. Για τους δικούς τους ψηφοφόρους να αναρωτιούνται αν έχουν καθόλου μυαλό που συνεχίζουν να τους ψηφίζουν ακόμη. Χρυσή Αυγή να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Ν.Κ.

Μετά τις φιλοφρονήσεις ήρθε το δώρο του Πρετεντέρη στον Σαμαρά – Άλλη μία «μαϊμού» δημοσκόπηση από το MEGA

ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ

Μην είσαι φανατικός. Όταν τρέφεις των Έλληνα συγνώμη ημεδαπό ήθελα να πω! Δείχνεις ότι τον μισείς. Η συγκυβέρνηση έβαλε φόρους αγάπης-χαράτσια αγάπης, εμπόδια στα φάρμακα και για να βρεις γιατρό πρέπει να έχεις μπαρμπα στην κορώνη, περικοπές μισθών-λόγω αγάπης, περικοπές δώρων λόγω αγάπης, εξαφάνιση δικαιωμάτων λόγω αγάπης. Τα απαγόρευσε όλα τα δικαιώματα

Άντε να βρεις γιατρό, τι είσαι σαμαρείτης, τούρκογλου, αυτοί μας άφησαν ελεύθερους να αυτοκτονήσουμε, ελευθέρους να φύγουμε από την Ελλάδα μόνο οι ημεδαποί! οι μετανάστες οι νόμιμοι όχι ποιος θα κάνει τις δουλειές; Αυτούς τους μαζεύουν ένα- ένα και απαγορεύεται να φύγουν! Τα δημοκρατικά προοδευτικά κόμματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΟΣ-ΚΚΕ τα είδες να χαρίσουν ποτέ μια πατάτα; Μας αφήνουν ελευθέρους! Φύγετε-αυτοκτονήστε η ψοφήστε στην πείνα! Γιατί μας αγαπάνε! όποιος δεν κλέβει μέσα! Να σαπίσει στη φυλακή. Γιατί φέρανε σωστικές λέμβους; Για να μην πνίγεται κανείς μετανάστης, τον φέρνουν με την αγάπη τους και τον προσέχουν μην φύγει και χαθεί εκτός Ελλάδος. Άλλωστε οι πακιστανοί μας αγαπούν. Πήγαινε στο Πακιστάν και κράτα ένα Ευαγγέλιο να σε δουν ότι είσαι ξένος αλλόθρησκος και την άλλη μέρα θα είσαι αγνοούμενος, θα αποδημήσεις εν κύριο! Μας αγαπούν και αλλιώς, ποιος θα βιάσει κοπέλες-μωρά -παιδιά. Καμιά φορά τον μήνα σκοτώνουν από κανένα θύμα βιασμού γιατί μάχεται για την τιμή του για την ζωή του. Δείτε στην Πάρο το κορίτσι είναι φυτό (η Μυρτώ) δες στην Κέρκυρα-την πέταξε στον γκρεμό την κοπέλα αλλά έζησε, δες στην Κω το δεκάχρονο κοριτσάκι ούτε το πήραν χαμπάρι, τα κανάλια έχουν γνώση!

Πάνε 30 χρόνια από τότε, όμως οι απελευθερωμένοι πισωγλέντηδες αμερικανιστί σοδομίτες το ξέρουν καλά! είναι το οθωμανικό δίκαιο. Είσαι σιδεράς κ ξαφνικά γίνεσαι (αδελφή) νοσοκόμα τότε ανοίγει και ο άλλος δρόμος. Σε προσλαμβάνουν τα κανάλια!Έχουμε προστατευόμενους παραγωγούς-προαγωγούς με την συγκάλυψη διαπλοκής! και δεν είμαστε και Μπανανιά! Είμαστε χειρότερα, είμαστε ελεύθεροι να ψάξουμε στα σκουπίδια όλο και κάτι φαγώσιμο θα βρούμε! Κόψαν το ρεύμα στην παραπληγική και πέθανε αμέσως, αν ήταν σκυλί θα γινόταν πανευρωπαϊκό συλλαλητήριο!

TΩΡΑ ΤΑ ΣΚΥΛΟΚΑΝΑΛΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΑΤΩΝ ΞΕΠΕΡΑΣAN ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ;

Ο ΗΜΕΔΑΠΟΣ

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-15-oktwbriou-2014#ixzz3GAZ6y4Pc

Exit mobile version