Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Σταύρος Θεοδωράκης: Συνεργάζομαι οπωσδήποτε με όποιον κερδίσει τις εκλογές!

Σταύρος Θεοδωράκης: Συνεργάζομαι οπωσδήποτε με όποιον κερδίσει τις εκλογές!

Τον γνωρίσαμε μέσα από την τόσο «ποιοτική» εκπομπή του, με… πρωταγωνιστές όλες τις εκδοχές της παρακμής. Ένα σαθρό και σαχλό περιεχόμενο, το οποίο περιλαμβάνει τον θρίαμβο της μοντερνιάς, την αποθέωση του εξυπνακισμού, το τίποτα τυλιγμένο με καλαισθησία, τον ατομικισμό επιμελώς κρυμμένο, την αοριστολογία να κρύβει την απραξία και την ανυπαρξία. Με απλά λόγια, τον ορισμό της τηλεοπτικής μιζέριας.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος πρόσφατα μας προέκυψε και κομματάρχης, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των «νταβατζήδων» της ενημέρωσης. Μετά τις παραλίες καλοκαιριάτικα, με σαγιονάρες και πέδιλα, ήρθε τώρα η σειρά των πλατειών. Είδαμε τι έγινε στην (αποτυχημένη αριθμητικά) συγκέντρωση του Αγίου Παντελεήμονα, όπου ο Θεοδωράκης έλεγε με θράσος πως «ό,τι λέω στην Εκάλη, λέω και στον Άγιο Παντελεήμονα», αλλά στην ιστοσελίδα του κόμματος πρόσθεσε φράσεις υπέρ των λαθρομεταναστών τις οποίες υποτίθεται ότι είχε πει στην συγκέντρωση χωρίς όμως αυτό να έχει συμβεί!

Το βράδυ της Δευτέρας ο Θεοδωράκης ήταν στην εκπομπή του Χατζηνικολάου, σε μια τραγική τηλεοπτική εμφάνιση. Δεν θα σταθούμε ούτε στο ύφος, το οποίο παρέπεμπε σε φαιδρό παρουσιαστή stand up comedy εκπομπής, ούτε στην εμμονή του με την λέξη «έτσι;» (χάσαμε τον λογαριασμό, πόσες δεκάδες φορές την χρησιμοποίησε), αλλά στο γεγονός ότι τα λεγόμενά του απέδειξαν τον συστημικό του χαρακτήρα. Με αντιφάσεις στα όρια του γελοίου (δεν θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, αλλά θα ψήφιζε προτεινόμενο απ’ αυτήν Πρόεδρο της Δημοκρατίας!) ο «ποταμάκιας» έδειξε ότι προορίζει το μεγάλο εκδοτικό του κατασκεύασμα για «μπαλαντέρ» στην επόμενη συγκυβέρνηση.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι σε μια σειρά συνεχόμενων στημένων δημοσκοπήσεων το μόρφωμα του Ποταμιού έρχεται, δήθεν, τρίτο κόμμα. Ένας σχηματισμός μερικών μηνών δίχως ξεκάθαρη ιδεολογία και με οργανωτική ανυπαρξία πανελλαδικά, παρουσιάζεται ως η ανερχόμενη πολιτική δύναμη. Το «παραμύθι», φυσικά, δεν είναι καινούργιο, καθώς και τον Απρίλιο συγκεκριμένη φυλλάδα έγραφε ότι οι δημοσκοπήσεις μπορούν να το οδηγήσουν μέχρι το 15%(!) για να προσγειωθεί στις ευρωεκλογές στο 6,6%.

Αυτό, πάντως, το οποίο πρέπει να κρατήσουμε στη περίπτωσή του, είναι ότι το συνονθύλευμα του Θεοδωράκη επαγγέλλεται «το νέο» στην πολιτική ζωή του Τόπου, την ίδια ώρα που υποστηρίζει ότι θα συνεργαστεί οπωσδήποτε κυβερνητικά με όποιον από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ κερδίσει τις εκλογές! Κι αυτό το ονομάζει ως κάτι «νέο» που έχει ανάγκη η Χώρα. Κάπως έτσι το απόλυτο τίποτα επιχειρεί να γίνει κάτι…

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/theodwrakhs-sunergazomai-opwsdhpote-me-opoion-kerdisei-tis-ekloges#ixzz3GIPYDJDn

Exit mobile version