Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Με μια νέα αλβανική πρόκληση ήρθε εχθές το βράδυ η Εθνική μειονότητα στην Β. Ήπειρο λίγο μετά το τέλος του επεισοδιακού αγώνα Σερβίας- Αλβανίας.

Αλβανοί, εισέβαλαν στο μειονοτικό χωριό Δερβιτσάνη της Βορείου Ηπείρου, δύο χιλιάδων κατοίκων περίπου προκαλώντας επεισόδια κατά των ομογενών κατοίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες κομβόι αυτοκινήτων με Αλβανούς που κρατούσαν σημαίες και λάβαρα, εισήλθε στο χωριό φωνάζοντας συνθήματα κατά των Ελλήνων και της Ελλάδας φυσικά.

Οι εισβολείς δεν αρκέστηκαν μόνο στα συνθήματα αλλά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν κατοίκους του χωριού και για αρκετή ώρα περιφέρονταν με τα αυτοκίνητα τους στους δρόμους του χωριού, καταστρέφοντας αυτοκίνητα εκφοβίζοντας τους κατοίκους όπου εκείνη την ώρα είχαν πιαστεί στον ύπνο και μη έχοντας πολλές επιλογές να αντιδράσουν.

Ακούστηκαν και πυροβολισμοί που προέρχονταν από κατοίκους της Δερβιτσάνης και ρίχτηκαν στο αέρα για εκφοβισμό κατά των Αλβανών. Κάποιοι κάτοικοι έτρεξαν στην εκκλησία του χωριού χτυπώντας τις καμπάνες ώστε να συγκεντρωθούν και να απαντήσουν στην προκλητική επέλαση των Αλβανών.

Η αστυνομία έφτασε φυσικά καθυστερημένα στο χωριό, χωρίς να κάνει τίποτα ενώ ακόμη οι κάτοικοι προσπαθούν να ηρεμήσουν από το περιστατικό, που επανέφερε δραματικές μνήμες από το παρελθόν.

Έως αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών και είναι αμφίβολο εάν υπάρξει, εξαιτίας των γνωστών φοβικών συνδρόμων.

Το κύμα του ανθελληνισμού στην Αλβανία παίρνει διαστάσεις εκρηκτικές και αυτό είναι μόνο ένα από0 τα πολλά περιστατικά που σημειώνονται στη Β. Ήπειρο. Οι Αλβανοί έχοντας το σύνδρομο της περικύκλωσης που τους είχε εμφυτέψει ο Χότζα, (Σερβία από τα ανατολικά και Ελλάδα από το νότο) δρουν ακόμη με αυτούς τους κανόνες και τίποτα δε δείχνει πως η κατάσταση θα βελτιωθεί. Αντίθετα όλες οι ενδείξεις μιλούν για το αντίθετο.

Το χειρότερο όμως είναι ότι τα ανθελληνικά αυτά αισθήματα υποδαυλίζονται και υιοθετούνται από την αλβανική κυβέρνηση.

Ν.Π.

Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: «8 ομιλίες στην Βουλή»

Το καρκίνωμα των Μ.Μ.Ε., που φέρει το όνομα mega ή Σαμαράς tv,όλοι νομίζαμε πως με την προπαγάνδα που ασκεί διαρκώς έχει κατακτήσει κάθε ρεκόρ ανθρώπινης βλακείας. Διαψευστήκαμε! Η εκπομπή λοιπόν του ελεεινού Μάρκου Σεφερλή(και κόσμιος είναι ο χαρακτηρισμός, πιστέψτε με θεώρησε αστείο να τηλεφωνήσει σε σπίτια ηλικιωμένων και άρρωστων ανθρώπων, ισχυριζόμενοι πως είναι από εφορία για δήθεν κατασχέσεις. Όταν πήρα για πρώτη φορά βαθμούς στο γυμνάσιο(αρκετά καλούς),ένα πράγμα μου είπαν οι γονείς μου.’ ‘Δεν μας ενδιαφέρουν οι βαθμοί, μας ενδιαφέρει να συμπεριφέρεσαι στους ανθρώπους και ειδικά σε ηλικιωμένους σαν να είμαστε εμείς’ Και θα μου μείνει ανεξίτηλο στην καρδία μου. Δυστυχώς δεν κατάφεραν να ενστερνιστούν όλοι αυτήν την μέγιστη αξία. Νόμιζα ότι σε χαλεπούς καιρούς υπάρχει η ανθρωπιά που λειτουργεί ως μοχλός ανάκαμψης της κοινωνίας. Έκανα λάθος. Όταν δίνεις αξία σε τέτοιους φαύλους, αμοραλιστές γίνεσαι συνένοχος.
Αν θέλει να αποκτήσει αίσθηση του χιούμορ , την επόμενη φορά να πάρει τον Βενιζέλο και να του πει αν καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ θα έχει κάθε μέρα όσα γουρουνόπουλα ποθεί! Μπας και δούμε καμία μείωση δηλαδή.

Τριαντάφυλλος

Ο Νίμιτς επιβεβαιώνει την προδοσία Σαμαρά: «Άνω Μακεδονία» τα Σκόπια!

Συνέβη σήμερα σε μεγάλο υπερκατάστημα στην Αθήνα. Απόλυση προσωπικού της τάξης των 220 και 360 ευρώ μηνιαίως λόγω αναδουλειάς. Το τρίτο από τα 3 κορίτσια που απολύθηκαν δεν άντεξε, έπεσε και αγκάλιασε τα πόδια της υπεύθυνης που της ανακοίνωσε την απόλυση. Είμαι η μόνη που δουλεύει στην πενταμελή μας οικογένεια μαζί με τα λίγα χρήματα που βγάζει ο πατέρας, αν με απολύσετε, αν με απολύσετε, τελειώσαμε. Ευτυχώς η υπεύθυνη ανταποκρίθηκε στο ξέσπασμα του κοριτσιού και ανακάλεσε την απόλυση. Μια υπενθύμιση προς την «κυβέρνηση»: Nα μην αμελήσει να δώσει τις αυξήσεις και όλα τα αναδρομικά στους δικαστικούς και «ένστολους», που έχουν πραγματικά ανάγκη όπως και η «κυβέρνηση» έχει πραγματικά ανάγκη τον κομματικό της στρατό.

Σ.Σ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-pempth-16-oktwbriou-2014#ixzz3GIQhFBpa

Exit mobile version